Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
marin je napisao/la:inače sam grašu 20 jako dobro s upozna jer san proveja 10 puta na njemu cili dan, on ima puno drugih dobrih osobina ali položaj pri toj brzini sigurno nije jedna od njih
Mara iz staklenika je napisao/la:marin je napisao/la:plavnik, dok voziš grašu brzinom od 15 milja i sjediš u skiperskoj klupi, da li vidiš more priko špiruna ?
Ja vidim i more i Šoltu najbolje od balkona,jel to znači da mi brod netriba?
dimulius je napisao/la:marin je napisao/la:inače sam grašu 20 jako dobro s upozna jer san proveja 10 puta na njemu cili dan, on ima puno drugih dobrih osobina ali položaj pri toj brzini sigurno nije jedna od njih
valkov g20 je stari model. Dosta uze krme.
Plavnik ima novi model.
dimulius je napisao/la:i da se malo umisan u ovu raspravu.
Dozvoljavam dobre maritimne osobine ovog broda i visoke krmene bande i cini se odlican za ozbiljno koristenje. Ali, za ozbiljno koristenje triba kupit novi motor. I onda tu pricamo o 13-15000 eura koje triba dat za motor. Pa novi timun, hidraulika, struja, pituravanje, prozori, saniranje eventualne osmoze...
Dakle, ovo je dobra baza, ali nista vise od toga. Alternativno ga se moze (pokusat) neko vrime koristit ovakvog kakav je. Ali to nije dugog vika i nikad neces znat kad ce te ostavit na moru (a takvi brod je za q...c ako je iz fr i za k...c ako je iz hr).
Pape je napisao/la:šta kod nas još uvik za te pare moš uzest...a da vridi ...evo reć ću van ja...ne tribate mi se vi mislit...i dalje...MOJ QURAC!...
plavnik je napisao/la:
Ti si kupio Islandera za dosta puno novaca po meni. Kasnije si ga upicanio i sigurno još dosta novaca uložio.
Siguran sam da si došao na iznosa mog novog G20.
plavnik je napisao/la:Pape stvarno imaš živaca toliko pisat samo da nešto dokažeš...
plavnik je napisao/la:Tebi svaka čast na tome što si podijelio s nama kako je teklo uređenje tvog broda.
Opet se ponavljam. NIGDJE nećeš naći da ja se..em po drugim brodovima i kako sam napisao sto ljudi, sto ćudi, a ti sad opet udri po Graši (kojeg ja ne hvalim u nebesa-dapače)...
I vjerovao ti ili ne slažemo se oko puno stvari
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju.