borro je napisao/la:Kad sam ja na svoj nanosio gelcoat, a kupio sam neki toliko gust da ga nebi nikakvo razrjeđivanje napravilo pogodnog za kompresor, nanosio sam valjkom, ali nije bilo baš glatko. Kakav ti je rezultat valjkom, jel blaga "narančina korica"?
Vjerujem da ćeš ti sve brusiti, ali kako si mislio gelcoat nanositi, osobito ako je tako gust kao moj, ili imaš druge planove umjesto gelcoata?
...prajmer uvik ostane hrapav pod prstima bilo špricom, bilo valjkom...đelkot triba dobro razridit, a to šta ti se činija pregust, on i je gust, u hladnijim vremenima se ponaša ko med...nikad ga prelit. za špricanje ga triba dobro razridit i imat diznu na šprici minimalo 2,5mm i kad se šprica, ostaje ko na točkice, ne ponaša se ko klasična boja (ne razliva se) i kasnije pod rukon ostaje kao mat (hrapav). ako ti se to ne sviđa odna polirku u ruke i deri...
borro je napisao/la:To si i sam mislim. bolje na prajmer kvalitetnu dvokomponentnu boju, ako nije sidao stari gelcat, a nije.
...nisan skida đelkot, samo ga matira...
mikula moli je napisao/la:pape ubaci ka u komoru pa udri kompresorom, bit ce ko staklo![]()
...ti ćeš u komoru, a ja ću vani...

ceko je napisao/la:S istim nemam iskustva, ali i hempel polybestmože ostat savršeno..
...upravo tako....