Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
amiklic1 je napisao/la:Između toga nema. Kod mene je brod deplasmanski. Čak i ako mu dodaš spojler, to je deplasmanac sa spojlerom, ne poludeplasmanac.
Kad budali zalipiš selotejpom mozak na glavu i dalje je budala s mozgom, a ne pametan čovik...
Opet, šta se tiče broda, tribaš vidit (fali ti tečaj Fr. jezika) zašto je Jeanneau odustao od tako "dobrih, kvalitetnih i jedinstvenih" brodova... već ima puuuno godina da su odustali... I niko ih ne radi nakon toga... To opet dosta govori.
Ma morat ćemo ovo na kavi raspravit![]()
Btw, koliko sam ja ili ti brodova napravio ne govori ništa. Imaš tu blizu ljude (neću sad...) koji su napravili puuuno, pa ne kuže bože tebe... neće nikad ni skužit.
Ajde udaraj. Iman par slika Islamabandera750 pa ću stavit. imam neke stvari koje mi ne pašu, pa nek ljudi vide. previše mi ti to osobno pišeš, ko da nema nikakve mane...
amiklic1 je napisao/la: Trup ima problema koje triba riješit. Ima tu posla, godine su pokazale svoje (ajde Pape stavi sliku rup(ic)a, neću ja da ne bude da samo gadim). Svakako, nije nemoguće sve popravit.
Pape je napisao/la:amiklic1 je napisao/la:Između toga nema. Kod mene je brod deplasmanski. Čak i ako mu dodaš spojler, to je deplasmanac sa spojlerom, ne poludeplasmanac.
Kad budali zalipiš selotejpom mozak na glavu i dalje je budala s mozgom, a ne pametan čovik...
Opet, šta se tiče broda, tribaš vidit (fali ti tečaj Fr. jezika) zašto je Jeanneau odustao od tako "dobrih, kvalitetnih i jedinstvenih" brodova... već ima puuuno godina da su odustali... I niko ih ne radi nakon toga... To opet dosta govori.
Ma morat ćemo ovo na kavi raspravit![]()
Btw, koliko sam ja ili ti brodova napravio ne govori ništa. Imaš tu blizu ljude (neću sad...) koji su napravili puuuno, pa ne kuže bože tebe... neće nikad ni skužit.
Ajde udaraj. Iman par slika Islamabandera750 pa ću stavit. imam neke stvari koje mi ne pašu, pa nek ljudi vide. previše mi ti to osobno pišeš, ko da nema nikakve mane...[/quote]
..aj ti meni kaži u čemu je problem..ja ti baš ne habla francuski....
na kavi...može!
..a koji su to...uostalom mislin da znan...ali buš mi to rekel u štiri oka na kavi...
...ko kaže da nema mane, neko je pisa da mu je mala kabina i da se njemu ne sviđa, i je reka san već n-puta...mala je...al se meni ( jedan od razloga) zato i svidija...i da sad ne nabrajan sve odpočetka...a osobno...jasno da ću osobno pa ebate pišen o svom brodu...ne o tuđem. a usotalom sve san obisija od motora, trupa, pokaza sve šta je shebano i nije shebano bilo na ovom brodu bez srama. sve i o svemu. a zašto? čisto da ljudima pokažen šta radi zub vrimena i mora i na šta trebaju mislit i o čemu tribaju brinit. a inače, kome ja ovde iman polagat račune za ono šta radin na Oleanderu...sve moja osobna stvar šta ću ja činit sa svojim nojcima i brodom....ako nekog smeta, nek ne čita...a onome kome nije jasna računica oko svega...a šta ću mu ja...meni je više nego jasna...
...e i da ne zaboravin samo ti obišaj slije šta imaš...bit će meni lakše ovde u temi...
amiklic1 je napisao/la:Prvo, na čemu si? Jebate, ko da ti je pokojni Hendrix posla kesicu nečega prije smrti, pa pišeš kroz kaleidoskop![]()
![]()
![]()
Drugo, ono gori podebljano mi zvuči kao ispovijed političara u napadu iskrenosti. Kad staviš to na forum, valjda shvaćaš da više nije osobno niti privatno. Ljudi čitaju, pitaju, kritiziraju, argumentiraju...
To ti je kao da napišeš knjigu, u njoj hrpa svega, pa kasnije staviš oglas u novine ...
Pisanje na forumu je slično novinasrkom pozivu. Stavljat' bi trebalo samo provjerene informacije, a svako svoje mišljenje bilo bi pametno naglasit, da ljudi ne shvate da je to baš tako.
Šta se tiče love, taman čitam jedan drugi forum, i čovik drži sa sobom lovu da može potpalit vatru ako triba. Moš' i ti, ko ti smeta. meni sito...
Aj' zvat ću te sutra da odemo na kavu, al' digdi na teracu, ne u onu tvoju sušaru
Višanin je napisao/la:Čovik bi pomislia da ste iz čitanja ove teme i naučili neštopa npr. to da ovo gore na slici nije islander nego esteou 630.
som je napisao/la:Pape evo,jel ovaj isti ka tvoj?
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.