Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
borro je napisao/la:Ja bi stao na stranu ovog francuza, gladao sam jednoga negdje oko šibenika. A ima i frajenr na vezu do mene MF 760. Ma to je...terasa sa apartmanom. Moja barka je prema primorci trajekt po širini i po prostoru na krmi, a ovaj je još prostraniji od moga, tako da...ovaj Esteou. Uvjek bi ga uzeo!
Mara iz staklenika je napisao/la:
Niko mi nije objasnija odkud je brod proizveden napisane godine,a počeli su ih radit godinama iza toga,jel ovo neki ka prototip ili šta je posrijedi???
Ekipa niko nije reka da brod ka brod nije dobar ili je bio dobar kad je bija nov ,ali svi se slažemo da je cijena u najmanju ruku dvostruko prenapuhanaa,i da nešto,ako je virovat Papi,ne štima s godinom proizvodnje.Motor isto tako izgleda da nisam jedini koji bi ga minja jer je star i preslab,i neznam di crpite više argumente protiv oo šta sam najprije napisa u temi.
Ako je godina proizvodnje 89 ili novija onda povlačin sve rečeno.Ja sam samo prošita štaje napisano.
Klompa je napisao/la:Za pravoga kupca biće i prava cijena a baš me zanima koliko ce dugo bit jos na njuškalu.![]()
Inace nekad malo pratin te oglase i ima primjeraka koji stoje jako dugo a disu tek oni sta su odustali od prodaje.
Prodat ce se ovi Esteou nece za 16 ali neće sigurno ni za 10
TIME BANDIT je napisao/la:ja znam sta bi uzeja, ali necu rec da se ovi sta imaju galebei gradce nebi uvridili
MV KRK je napisao/la:evo da se i ja malo uključim, meni je totalno glupo uspoređivat te barke sa esteouom ...
... poslje sam imao galeba
... stabilan za nevjerovat, ekonomičan, kabina više nego dovoljna , napravio sam sa njim preko 2000 ur
... za moje potrebe puno neiskorištenog prostora, 5 puta sam prespavao na njemu jer mi je takav posal a kabina je sluzila kao skladiste.
ova ocqueteau mi je za moje potrebe sada najidealnija barka,krma ogromna za duzinu barke, kormilarnica pregledna i prostrana, lezajevi za moje potrebe dovoljni, a u tom rangu je i ovaj esteou.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gostiju.