el passo je napisao/la:Kolega 4ever...kitom od topcoata i talka radim zato što mi autokit zaljepi za odljevak. Nisam vičan koristiti alkoholni odjeljivač...nikad nisam i neda mi se experimentirati sa njim nego od početka koristim pastu koja mi i služi za regularne a ne samo jednokratne kalupe. Ako se neko pita zašto topcoat a ne smola...zato jer puno brže stisne pa se brže može i obrađivati.
Ono što je meni zanimljiv fenomen na ovome forumu su likovi koji se javljaju nakon što neko odgovori na post koji stoji par dana i napiše kako što i zašto radi. Evo odmah drugi dan cijela strana onih koji znaju bolje. Bravo majstori
....ispadne nekako glupo i u pravu si sta se komentara uopce tice a i moga i zato izvini,ne sumnjam u tvoj rad ni najmanje
cak isto koristim bilu ivericu 18 za kalupe,najlon za kit,fuge imamo alat za povlacit,odjeljivac isto pasta,tekuci samo za vise komada iz jednog kalupa
Zanimalo me zasto topkot i talk zato jer se gubi vrime na susenje i vjerovatno i teze se brusi dok kit kad povuces nemas vrimena oprat spatule i zapalit cigaru a o brusenju da ne govorim
Zalipi i nama nekad cosak i kacavida igra iako minimalno dva puta mazem odjeljivac i fugu posebno deblje namazem,nakon uru susenja ide delkot koji prenoci i ujutro jos jednu tanku ruku delkotai pri kraj radnog dana dvi mate priko svega, posli po potrebi slazes sta oces ili imas
Jos jedanput izvini na pitanju jer nije bilo iz lose namjere vise me zanimalo zasto