ok imam pitanje za tebe, bez podjebavanja. Ako je taj coppercoat tako dobar ko sta se svi kunu i dizu ga u nebesa, kako do da si sa njega presao na milu i vadis brod svake fod a ne svakih 10 kako se od nekih dalo procitat tu na forumu. Mislim taj coppercoat je ispao kao sveta krava, ili ipak nije?
Copercoat je definitivno dobar ali sumnjam da moze trajati 15 i vise godina. Ne znam za druge ali ja sam vadio brod svake godine. Nije to samo koper, triba zaminiti cinkove i namazati propelu i kormilo. E sad, brat mi je da 25 litara Mile Dinamica i nije mi neki posal oprat minivosem trup i dat dvi ruke Milea a i besplatno je. Stavija sam Mile direktno na Copercoat bez ikakvih medupremaza i ako se gdje Mile skine ispod se pojavi Copercoat i brod cist ko suza. Meni se to pokazalo ka dobitna kombinacija, izdrzi godinu dana bez da ista obraste osim malo trave na gornjoj strani spojlera. Ja zadovoljan.
Bojim se da ce biti od acetona ljepljiva. To vec duze vrime proucavam, stavija bi novu ali kosta boli glava. Sad proucavam kemiju za ciscenje gumenjaka, to mi se cini da bi tribalo biti Ok.
....istina da ljepi ali odma se prode sa spuzvom i carlijem aceton namocim u krpu dobro i povucem po metra i okrenem krpu i ponovo ili novu,bez trljanja i dobro namocena krpa