Daju li popuste ... i tko?

Diskusije o ribolovnim trgovinama, servisima barki, motora i ostalo. Gdje kupovati, gdje servisirati, traženje izvođača raznih radova ...

Moderatori/ce: dome, tramontana, Moderatori

Re: Daju li popuste ... i tko?

PostPostao/la mastix » 06. 01. 2009. (19:12)

karamba je napisao/la:niko se nije urotio nego se tako ne posluje !, ako imaš jakog kupca moraš mu dat popust

Tako je karamba. O tim stvarima mogli bi puno naučiti od Talijana. Roba koja stoji na polici stvara jedino gibitak. Osnove ekonomije. A popusti donose višestruku dobit za vlasnik kroz priče zadovoljnih kupaca.

karamba je napisao/la: onda smo jednostavno otišli u drugi dučan i kupili iste s popustom .

Krajnji rezultat.
mastix
Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Kvarnerplastika VEGA 4.5

PostPostao/la surfer » 18. 01. 2009. (22:46)

U Puli su dva jača dučana ali ponuda nije nešto, Eunice koji daju popust bez beda, i Novamar koji je dosta skuplji ali se ne siječam da su mi puno puta dali popust, ali mi se čini da daju, iako skup, ja imam lijepo iskustva sa njima, jednom sam uzeo štap od 700 kuna koji mi je puknuo dok sam prilagođavao kočnicu na roli za njega, uspijeli su mi ga zamijenit, ali samo zato jer sam dosta kupovao kod njih u to vrijeme, svejedno lijepo :thumbup:

Nego, pošto mislim skočit na sajam za mjesec dana, volio bi bacit škic u dućane u zg i uzet neke sitnice, pa ako mi možete preporučit koje da prođem, mislim da su dva, tri ta jača koje bi trebao na brzinu obići, hvala!!
There is one thing far more important than freedom of speech and that is the freedom to live!! by P.W.
surfer
Old Senior Member

Tip plovila: Bakan 5 cabin + Honda 40

PostPostao/la josip » 19. 01. 2009. (00:05)

Nekad sa popustom izađe puno skuplje nego kod nekog bez popusta, treba utvrdit krajnju cijenu istog proizvoda i mogučnost reklamacije.Neko radi sa 30 a neko sa 80 % rabata, pa ti popust od 10 % izađe nekad skuplji od konkurencije, a mnogi trgovci uopće nedaju mogučnost reklamacije ako ste robu kupili na akciji.
josip
Old Senior Member

PostPostao/la riberer » 19. 01. 2009. (00:21)

Reklamacije ... slika

Nije samo u reklamaciji stvar, josipe. Prilikom kupovine boljih mašinica i štapova, kada cijene često nisu zanemarive, zanimalo bi me, ima li netko iskustva sa garancijom i održavanjem?
Svi bi proizvodi morali imati i garantni rok. Priznaju li ga naše trgovine i da li to i pitate prilikom kupnje?
Svaki štap i rola mogu se tokom upotrebe pokvariti ili slomiti. Tko to popravlja u i izvan garantnog roka, ako on uopće postoji?
... al kad sam jednom diga jedra na laganoj buri oduševio sam se, poskočila je kao živo biće i počela rizat površinu mora ka vruća pošada maslac... by brule
... i nemoze svjetlo bit mobitel :(... by josey
riberer
Moderator

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Elan T-401 - Tomos 18

PostPostao/la josip » 19. 01. 2009. (00:31)

ma dragi Bog ih popravlja. Imao sam situaciju da tražim ovlaštenog servisera, a trgovac kao da nikad nije čuo za takvo što, nego kako si to strgo, to se desi jednom od 1000, ajd da si ovo pokido ali OVO- nemoguče, a od servisera ništa. Ali da si kupio ovaj model to se nemože desit itd...
josip
Old Senior Member

PostPostao/la surfer » 19. 01. 2009. (10:42)

Kao šta sam napisao, meni su zamijenili jedan štap šta sam slomio, ali samo zato jer sam kupovao dosta kod njih u to vrijeme, rekli su mi da su kučni prijatelji sa proizvođačem i da če vidit šta mogu, ali i da garancija na štapove ne postoji, tako da bi ovo bio "izvanredni" slučaj!!

Garancija na neke role šta imam postoji, čak i redovan servis koji je uračunat u cijenu, ali tu rolu sam kupio direktno od uvoznika, a i skupe su...na ostale role vjerovatno postoji, ali mislim i da bi ih priznali u dućanima, da ih priznaju uvoznici!!!
There is one thing far more important than freedom of speech and that is the freedom to live!! by P.W.
surfer
Old Senior Member

Tip plovila: Bakan 5 cabin + Honda 40

PostPostao/la Ivan0705 » 20. 01. 2009. (10:43)

surfer je napisao/la:U Puli su dva jača dučana ali ponuda nije nešto, Eunice koji daju popust bez beda, i Novamar koji je dosta skuplji ali se ne siječam da su mi puno puta dali popust, ali mi se čini da daju, iako skup, ja imam lijepo iskustva sa njima, jednom sam uzeo štap od 700 kuna koji mi je puknuo dok sam prilagođavao kočnicu na roli za njega, uspijeli su mi ga zamijenit, ali samo zato jer sam dosta kupovao kod njih u to vrijeme, svejedno lijepo :thumbup:

Nego, pošto mislim skočit na sajam za mjesec dana, volio bi bacit škic u dućane u zg i uzet neke sitnice, pa ako mi možete preporučit koje da prođem, mislim da su dva, tri ta jača koje bi trebao na brzinu obići, hvala!!

Surfer, budući da nemaš puno vremena hodati i lutati po gradu, možda bi trebao obići ova dva dučana rib.opreme koja se nalaze blizu Zg.velesajma ( N.ZG.)Prvi se zove "Bahun" i nalazi se u Zapruđu, a drugi se zove "Zlatna rola" i nalazi se u Travnu.Oba dučana su ti znači preko Save i od ZG.Veles.udaljeni cirka 15-20 minuta vožnje.Ove poznatije dučane "Škorpion" "Fisherman" nisam namjerno spomenuo, jer ti nisu relativno blizu.Makar postoje još par dučana možda čak i bolji od ovih razvikanih, ali pošto su na periferiji neču ti ih "preporučiti," jer ti nisu "usput"
Poz. svima na forumu! :thumbup:
Ivan0705
Member

PostPostao/la primorac » 20. 01. 2009. (11:19)

Ajde ti lipo Ivane nabroj te zagrebačke dućane, kad mi tuga s juga dođemo u metropolu da možemo obać i kupiti štogod pametno, a da ne kaskamo za ženom i kćerima po kojekakvim citi centrima i inim krpotrgovinama...
Ne odlučuje onaj koji izlazi na referendum, nego onaj koji broji glasove.
primorac
Old Senior Member

Tip plovila: Kvarnerplastika Raša "UČKA"

PostPostao/la 305grama » 20. 01. 2009. (15:41)

Ruku na srce ovde u Splitu svi manje više imaju isti program (čast iznimkama ) ali ono što Tanker commerc u Zadru nabavi to svi dučani prodaju. Internet sveta stvar :D
305grama
Member

Tip plovila: Pasara 4,60 Kvarnerplastika 1976 g. - 5ks

PostPostao/la Ivan0705 » 24. 01. 2009. (12:40)

Kolege, budući da Vi sa juga dolazite najčešće autoputom u Zg.a to bi bilo više zapadna strana Zg.nabrojati ću par dučana rib.opr.koja tu gravitiraju.

.. Kada se skinete sa autoputa i prođete Jadranski most prema sjeveru prije Zg.Avenije na Knežiji imate:
- "Sil-Em", dobar dučan tel.01-3878-331. Kad se spustite preko Zg.Av.zatim prema Vrapču ima dobar dučan:
- "Predator" tel.01-3817-890 (tu inače najčešće kupujem) i malo dalje:
- "Ribolovac" tel.01-3862-642. i konačno na Trešnjevci blizu tržnice:
- "Luna Maris" tel.01-3098-625 i:
- "Ribomaterijal" tel.01-363-4143 na samom križanju Selske i Ozaljske.

Ovo je par dobrih dučana, a relativno je lako doći do njih.Nadam se da će nekome pomaći... :thumbup:
Poz... ;)
Zadnja izmjena: riberer; 24. 01. 2009. (13:06); ukupno mijenjano 1 put/a.
Razlog: Ivane, preuredio sam ti post, radi bolje preglednosti. Nadam se da se ne ljutiš.
Ivan0705
Member

PostPostao/la indijana » 24. 01. 2009. (20:39)

slab izbor,osim dobre reklame... :thumbup:
a šta ja mogu....kakav sam-takav sam http://www.youtube.com/watch?v=n5oTJ0yMxAc
indijana
Korisnik baniran

PostPostao/la Ivan0705 » 25. 01. 2009. (21:19)

indijana je napisao/la:slab izbor,osim dobre reklame... :thumbup:

Haj "Indi"!Ja sam samo ljudima rekao neke bliže pozicije kad bi dolazili autoputom u Zg.
U pravu si ne radi se o nekim "spejš" dučanima, jer vjerujem da sve se to može nabaviti u svim večim gradovima na moru.Konkretno ja sam kupio dosta stvari u Zadru poštom mi je to matično središte kad sam po ljeti na moru, jer imam kuću na Viru. Naravno da je največi izbor u Maksimirskoj u" Fišu" i "Škorpiji" ali ja sam namjerno spomenuo dučane koji nisu tako poznati i na određenoj lokaciji... :)
Poz... :wave:
Ivan0705
Member

PostPostao/la *igor* » 26. 08. 2009. (18:14)

U Škorpionu za koji tjedan imaju akciju - 16% popusta.

http://www.skorpion-dnc.hr/index.php?d= ... 316e924a08
*igor*
New Entry

PostPostao/la oneeyed » 27. 08. 2009. (09:11)

Eto prilike za kupit Shimano stella 20000......s 6 500 na 5 500...čuda radi...

http://www.youtube.com/watch?v=wqMl_2YRjDA
"Najgore što ti se može dogoditi je da na tebe padne nešto tupo, a teško. To drobi kosti."
oneeyed
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Ribar 480

PostPostao/la bronzin » 05. 01. 2011. (13:20)

Evo vidim da je ova korisna tema zamrla, pa da je malo oživimo. Mislim da nitko od nas nema vremena obilaziti dučane svako malo pa su dojave na našem forumu o popustima u ribolovnim dučanima, meni barem, zlata vridni.
Evo u Predatoru u zg-u još uvik odobravaju popust od 20 % iako je akcija službeno završila :thumbup:
"ko se mača laća...la kukaraća
slika
bronzin
Senior Member

Tip plovila: Adria 500

PrethodnaSljedeća

Natrag na Ribolovne trgovine, servisi brodova, motora i slično

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.