generalka brodice

Diskusije o ribolovnim trgovinama, servisima barki, motora i ostalo. Gdje kupovati, gdje servisirati, traženje izvođača raznih radova ...

Moderatori/ce: dome, tramontana, Moderatori

generalka brodice

PostPostao/la jadro » 29. 03. 2013. (19:36)

Gdje u okolici Zadra kompletno, urediti brodicu da nije preskupo, nanovo šlajfanje, farbanje, izvana i iznutra, možda treba i nešto novo napraviti iznutra, i napraviti komplet novu struju, staviti ogradu na provu, servis motora, zakrpati neke gluposti od prijašnjih montiranja i premontiravanja itd. , vecinu materijala za sve to bih kupio unaprijed

Tek sam kupio brodicu pa cu se vozati do 10-11 mjeseca takva kakva je a onda bih htio je malo urediti, tako da bi bila gotova do 2 mjeseca pa u more.

Pokrecem ovu temu vec sada jer volim planirati unaprijed, a i zainteresirani za posao bi mogli pogledati preko ljeta obim posla te bi mogli popricati o mojim idejama i zeljama.

Pozdrav.

P.S. pardon brod je plastični
Zadnja izmjena: jadro; 29. 03. 2013. (19:49); ukupno mijenjano 1 put/a.
jadro
New Entry

Re: generalka brodice

PostPostao/la markozd » 29. 03. 2013. (19:48)

Bog

Nisi napisao dali je brod drveni, ako je imam ti ja čovika koji i plastificira, pitura, ima mehaničara sve u Zadru ili blizu Zadra. Ako te zanima pošalji PP pa se čujemo!
markozd
Member

PostPostao/la Denis » 29. 03. 2013. (20:44)

Mozes se javiti u skver u Arbanasima u uvali Bregdetti, nadji one decke sto rade tamo i probaj se dogovoriti s njima. Za uredjenje broda sigurno, za motor i struju ne znam ali vjerojatno oni znaju i mogu te uputiti.
Denis
Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Primorka 630

PostPostao/la ddark » 29. 03. 2013. (21:02)

U svakom slucaju probajaci majstora koji ima nekakav zatvoreni prostor u kojem radi jer u zimskom periodu otpada vecina radova na otvorenom pa ces se nacekati dok bude gotovo. Ne pitaj me kako znam :(
ddark
Member

Tip plovila: Zampieri Mare Gipsy 6.50, Lombardini LDW1003M

Natrag na Ribolovne trgovine, servisi brodova, motora i slično

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.