Tek sam jutros skužio da je onih nekoliko postova, koje smo izmijenjali Josip i ja, preseljeno ovamo, pod naslov "nije to politika. To su novci tvoji i moji." Tema je zaključana, pa otvaram novu, ali ne da bih se s nekim svađao, već da bih se ispričao.
Dakle, ispričavam se poreru što sam svojevremeno postao njegove osobne podatke. Iako se slažem da je to sasvim nevažno, bez njegovog odobrenja nisam to smio napraviti. Bombu mi je namjestila nekolicina na čelu s raptorom. Silom su me (na PP) pokušavali odvući na neki tamo novi forum. Kljucnuo sam nekoliko puta taj link i vidio da je sve isto kao i ovdje i da nema potrebe voziti istovremeno na dva kolosijeka. Raptor mi je potom (ljut) objasnio da su me vukli tamo da vide moju IP adresu, da znaju tko sam i što sam.
(?!?)
Zašto je bitno tko sam i što sam? Evo, raptore... ja sam taj i taj, radim to i to... sve sam mu napisao, ako mu je bitno...
Budući da sam savim zelen u ovim forum-vodama, mislio sam da su me nasamarili (kao svojevremeno lupis s tapisonom u vrijeme kad nisam pojma imao tko je lupis). To me naljutilo i odmah sam se razgooglao i vrlo brzo saznao gomilu podataka o raptoru, poreru, amiklicu itd. Naravno, čemu služe ti podaci, nemam pojma, ali valjda nečemu služe, kad ih raptor tako silno želi. U tom sam naletu zločestoće objavio sve o poreru. Zapravo, nisam sve... ali dovoljno. Nakon deset minuta mi je bilo jasno da to nisam smio napraviti i ponovno sam sjeo za tastaturu da izbrišem post. No, moderatori su me preduhitrili i zaključali post. Nakon nekog vremena su ga i izbrisali. Tek kasnije sam skužio da je raptor htio samo uspoređivati IP adrese da vidi jesam li logiran s više nickova. Meni to nije bilo ni na kraj pameti. Od toga sam bio tako daleko, da mi je raptor morao gotovo nacrtati što je on, kao pjesnik, htio reći. Tek tada sam skužio...
Dakle, vi neiskreni (da baš ne kažem pokvareni), nemojte mjeriti svijet svojim aršinima, jer ima nas neiskvarenih koji ne samo da to ne radimo, nego čak ni ne znamo načine i formate takvih djetinjarija. Zato nije isključeno da netko, tko je iskren i naivan, a uvučen u nerazumljiva bespuća gluposti, napravi sebi i drugome veću štetu nego što zaslužujemo svi. Pod tom štetom, dakako, ne podrazumijevam onu porerovu smijuriju... anomimne prjietnje... mene i moju obitelj... sad će on... CIA, FBI...
Porer, daj, molim te...
Josipove narodne heroje ne želim komentirati, jer me strah da se koji od njih ne nacrta ovdje s pištoljem ili automatom. To su, eto, ti heroji. Na nama, običnom puku je samo da budemo kuš, da radimo i da ih uzdržavamo.