Moderatori/ce: dome, Moderatori
Toma_st je napisao/la:Ja sam svog poklonija za 7500e
peroLA je napisao/la:Da primorka spada ono nisi sretan kad kupis jer moras radit ni kad prodas jer si poklonio...zato kad slijedeci prod buden prodava ili cu imat 10x vise pa mi nece bit vazno ili ce bit rashodovano
peroLA je napisao/la:Ja kad sam kupova dalmatinku vise sam htio opremu nego motor, 2010 je to bilo..tako mi je utekla jedna bez opreme ali sa spojlerom i jamahom25 kupac je da jos 500eur vise dok sam se misliio, onda sam ja iso na s unutarnjim jer je bila od susjeda, slijedecu sam tamo 2014 htio galeba samo da ima 3-4 cil nutarnji noviji dizel, tako mi uletila primorka s soletom mini 26, jeste povoljno ali iso sam u sredjivanja u nekom budgetu kojeg nisam prekrsio... ali imao sam top brod i uziva 8 sezona 1000sati, poklonio jesam ali bar se imam cemu divit kad dodjem novom vlasniku i vidim da sve funkcionira...lijepa uspomena i pouka..tko ima srece proda bolja...meni je bilo hitno radi drugog broda, ali sigurno necu na takav nacin vise prodavat
peroLA je napisao/la:Slazem se, opet uz iznimke osim ove u ove sezone znam za 3 primork znaci ova iz ri pristojno ofarbana za s s ruzinavim 2gm20, za 7 ova s kubotom pred koji dan prodana za preko 10 i frend je uzeo za 12 jednu ali nju je lokalji top majstor sredjiva pa stvarno vrijedi vise kad je sve 100posto pouzdano i ima yanmar 4cil, jedino spojler fali..ali mali ce uzivat 10plus godina
peroLA je napisao/la:Jedina prednost ovih dobrih skupih primorki je trosak i to sto netrreba ulagat...ovi par tisuca skuplji a veci i ispod 30 od uvoza tu moze biti iznenadjenja od 10plus tisuca ojrica..sad je covjek na antaees serie7 iso otvarat volvo, samo na djelove je islo 10..tj dobra primorka...isto kao sta je primorka 8 i nesto tako je adriatic 18 20...
peroLA je napisao/la:Kod nas vec duze vrijeme vode francuzi 5.5 do 8m od 12 do 25, mislim unodnosu na te dobre primorke..ali ima tu dosta kvara od najmanjih do generaliki, bez obzira sto se u pocetku cinilo top... od manjih prevladavaju antares 550 s vm, zatim 640 s nutarnjim starih 660 ima dosta, i onda 7 i 8... jos uvjek nekonkupi primorku s torpedom koja bude u ok stanju ilinod uvoza s aronom, znam za bar 20uvezenih primorki
peroLA je napisao/la:Znas koji da je zadovoljan da je dao 15 ili manje a da nije sam sposoban skinut injektore, bos pumpumpu i da ga nije strahni da se ne ugusi kad zavrti na full..neznam za gradac ali sve primorke i dalmatinke idu min 6.2 ako su ispravne na tri kvarta gasa sa bilo kojim pogonom..znam da su preprodavaci cak fer i frendu je napravljena generalka u garantnom roku.. ali tek kad se brod koristi kao sto mi dalmatinke koristiko stotinjak sati godisnje isplivaju problemi..i onda treba znat sam ili kesirat
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.