Radari, solarni paneli, baterije, komandni pultovi, rasvjeta...
Moderatori/ce: dome, aladin, Moderatori
Postao/la som » 14. 07. 2024. (15:55)
Pitao sam brata i kaze da je ta tvoja klima OK za velicinu broda. Kaze da ako nocu ohladi kako triba a danju ne da je poddimenzionirana. Ako govoris o zadnjim danima kad je ekstremno vruce normalno je da ne moze ohladiti kako triba, vanjski zrak je skoro 40 stupnjeva, more ispod broda 28 normalno i od tolikog zagrijavanja sa svih strana tesko da moze raditi ka i inace, dusu mora ispustiti po ovoj ludari.
Ja sam svoju isprobavao prije ovih ludih vrucina tako da ni ne znam jel bi sad radila ko klima ili ventilator.
Ja sam ova zadnja testiranja potrosnje struje radio doma tako da nemam pojma jel bi i kako radila. Stojim doma i cekam da prode ludilo.
-

som
- Old Senior Member
-
- Tip plovila: Galeb
Postao/la josey » 14. 07. 2024. (17:06)
ma i sad na ovim vrucinama radi, i ohladi ona, spusti interijer sa 39 na 25-26c al joj treba pun k… sat i više.
more je po sonderu 27.8c tako da i to treba uzet u obzir.
al jbg salon je u staklu ima 8m duzine i 90cm visine stakla - sa tri strane, a cetvrta koje ja u hladu je 2.40x2m nije to bas neka “izolacija”
zamisli da ti je dnevni boravak u kuci okrenut u sunce i sa tri strane staklo, a imas samo zavjese iznutra.
al da je bila od 16 000btu bila bi bolja
-

josey
- Old Senior Member
-
- Tip plovila: Drvenjača sa 120ks
Natrag na Ostala elektronička i električna oprema
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.