vhf motorola GM 360 fixsna

Radari, solarni paneli, baterije, komandni pultovi, rasvjeta...

Moderatori/ce: dome, aladin, Moderatori

vhf motorola GM 360 fixsna

PostPostao/la salmat » 13. 03. 2012. (20:11)

dobio sam radio stanicu motorola gm 360 novu ali bez ikakvih uputstava i konekcija za napajanje,i sad sam na cudu :o ,pa me zanima jer sam citajuci po forumu vidio da ima dosta experata u ovoj domeni zna li netko nesto o ovom uredjaju, i tko se bavi u Rijeci i okolici odrzavanjem i popravcima takvih stvari :?: ,svaka informacija je dobrodosla
unaprijed zahvaljujem
salmat
Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Adriatic 7.90-Yanmar 3QM30

Re: vhf motorola GM 360 fixsna

PostPostao/la Thomy » 13. 03. 2012. (20:26)

...koliko moš baljezgat pizdarije...da ti je usta začepit... na guz**u bi progovorija....
Thomy
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Saver 19 Open, Yamaha 100

PostPostao/la salmat » 14. 03. 2012. (12:13)

hvala, ovaj manual ce mi dobro doc :thumbup:
salmat
Member

PostPostao/la salmat » 14. 03. 2012. (18:42)

ima li mozda jos kakva informacija :?:
salmat
Member

PostPostao/la Panbo » 29. 03. 2012. (00:19)

Može bilo koja informacija.

Ovo je uređaj koji treba programirati. To rade Motorola servisi i dealeri. Ne znam gdje je (u kojoj službi) je prije bio korišten, međutim moguće je da bude i UHF model. Programiranje se naplaćuje, mislim ni da nije jeftino pogotovo ukoliko želiš od nje napraviti stanicu sličnu pomorskom VHF-u. Ukoliko je to UHF verzija onda to ne ide. Stanica je više nego dobra ali mislim da ima fiksni ili automatski squelch (isto se programira). Koliko se sjećam u Rijeci je najpoznatiji bio ovaj

http://www.control.hr/c/111/Motorola.wshtml

To bi bilo sve za prvu ruku. Motorolu dosta dobro poznajem pa možeš pitati što hoćeš.
Panbo
Meštar za morsku elektroniku

Tip plovila: Galeb 6,75

PostPostao/la salmat » 31. 03. 2012. (09:26)

Panbo je napisao/la:Može bilo koja informacija.

Ovo je uređaj koji treba programirati. To rade Motorola servisi i dealeri. Ne znam gdje je (u kojoj službi) je prije bio korišten, međutim moguće je da bude i UHF model. Programiranje se naplaćuje, mislim ni da nije jeftino pogotovo ukoliko želiš od nje napraviti stanicu sličnu pomorskom VHF-u. Ukoliko je to UHF verzija onda to ne ide. Stanica je više nego dobra ali mislim da ima fiksni ili automatski squelch (isto se programira). Koliko se sjećam u Rijeci je najpoznatiji bio ovaj

http://www.control.hr/c/111/Motorola.wshtml

To bi bilo sve za prvu ruku. Motorolu dosta dobro poznajem pa možeš pitati što hoćeš.

hvala lijepa na odgovoru, odmah u ponedjeljak je nosim gore u servis pa da vidimo sta se da napraviti ,a sto se tice koristenja nije nikad bila u upotrebi sto znaci potpuno nova ,samo fali kabel za napajanje ,e sad posto sam ja totalni laik :? po ovim pitanjima pojma nemam dali je UHF ili VHF,kod mene na poslu ih koriste za komunikaciju sa brodovima za dopremu materijala, i za internu komunikaciju u dizalicama :thumbup: ,e i na njoj pise samo da je MOTOROLA GM 360 PROFESSIONAL RADIO
salmat
Member

PostPostao/la Panbo » 06. 04. 2012. (00:48)

salmat je napisao/la:
Panbo je napisao/la: ponedjeljak je nosim gore u servis pa da vidimo sta se da napraviti ,a sto se tice koristenja nije nikad bila u upotrebi sto znaci potpuno nova ,samo fali kabel za napajanje ,e sad posto sam ja totalni laik :? po ovim pitanjima pojma nemam dali je UHF ili VHF,kod mene na poslu ih koriste za komunikaciju sa brodovima za dopremu materijala, i za internu komunikaciju u dizalicama :thumbup: ,e i na njoj pise samo da je MOTOROLA GM 360 PROFESSIONAL RADIO

I jesi odnija to čudo u taj servis? Ako si ga odnija oni bi ti tribali reć koja je to točno GM360. VHF i UHF su oznake frekvencijskog područja. Motorola ima praksu sve to fino zamutiti pa se to vidi jedino iz serijskog broja ili možda "Product No." koji bi triba biti negdje ispod kućišta. Tebe interesira VHF jer u nju možeš utirati 255 VHF kanal, dakle više nego dovoljno (pomorski VHF ima 55) Ako nisi još to skužija evo ti ovdje file prema kojemu se može vidjeti koju vrstu GM360 imaš.

Pozdrav
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Panbo
Meštar za morsku elektroniku

Tip plovila: Galeb 6,75

PostPostao/la salmat » 08. 04. 2012. (00:07)

Panbo je napisao/la:
salmat je napisao/la:
Panbo je napisao/la: ponedjeljak je nosim gore u servis pa da vidimo sta se da napraviti ,a sto se tice koristenja nije nikad bila u upotrebi sto znaci potpuno nova ,samo fali kabel za napajanje ,e sad posto sam ja totalni laik :? po ovim pitanjima pojma nemam dali je UHF ili VHF,kod mene na poslu ih koriste za komunikaciju sa brodovima za dopremu materijala, i za internu komunikaciju u dizalicama :thumbup: ,e i na njoj pise samo da je MOTOROLA GM 360 PROFESSIONAL RADIO

I jesi odnija to čudo u taj servis? Ako si ga odnija oni bi ti tribali reć koja je to točno GM360. VHF i UHF su oznake frekvencijskog područja. Motorola ima praksu sve to fino zamutiti pa se to vidi jedino iz serijskog broja ili možda "Product No." koji bi triba biti negdje ispod kućišta. Tebe interesira VHF jer u nju možeš utirati 255 VHF kanal, dakle više nego dovoljno (pomorski VHF ima 55) Ako nisi još to skužija evo ti ovdje file prema kojemu se može vidjeti koju vrstu GM360 imaš.

Pozdrav

jesam odnio sam je, odnosno odnio je moj otac jer ja trenutno nisam u hr,tako da uopce neznam kakva je situacija ali javim cim saznam,i hvala puno na ovom linku i podrobnom objanjenju
pozzz
salmat
Member

Natrag na Ostala elektronička i električna oprema

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.