Orut je napisao/la:Spearfish je napisao/la:Malo nas prosvitli i reci koja je razlika između uređaja (iste šifre) kupljenog u Chipoteci, Bauhausu ili KIMER-u?
Pametnomu čoviku ne treba objašnjavati da se u butigi koja između ostalog prodaje , metle , katance , mišalice za beton , lopate i wc školjke ne kupuje na pr. Garminov ff ili ploter . Neću spominjati razloge ni loša iskustva .
Mislim da ste ovde malčice u krivu ...Bar govorim o svom iskustvu i logici..
Ne može cipoteka,Bauhouse itd, prodavat drukčiji uređaj od onog u ovlaštenog dućanu.. Bar u HR,ne računam Kina shop i slične dućana i nemam pojma aliexpres .
Mogu samo bit razlike u cijenama i onaj u ovlaštenog bit nešto povoljniji jer je uvoznik ili ima bolje uvjete od uvoznika...Jedino da uzimaš kopije false stvari koje ja ne znam da su se počele prodavat u nas!!
Ja sam recimo pratio popuste pola godine i poklopilo se da je Cipoteka davala super najbolji popust do tad za Garmin profi gpsmap ..Ušteda je bila 110€.I na kraju su mi dali i popust na sondu još 100€ ukupno 1500kn jeftinije od ostalih...I to da stvar bude zanimljivija sondu sam slučajno tjedan iza šta sam kupio uređaj uzeo..Nasa se u Chipoteci usput i pitam jel imaju tu sondu.A on da oni to naruče ka i uređaj.I čovik ispred mene zove i reče da ima jedna da mora poc po nju da je nazad za 10min..Pitam ga ja pa kako tako brzo..A on da oni tu navigaciju uzmu dole u ovlaštenom dućanu 100m ispod ...Znaci nije da prodaju falsu robu bar ne u Chipoteci nego sve ide preko Garmin.hr..
Možda bi drugi put bilo opet jeftinije u ovlaštenog al meni je ispalo ovaj put ovako ok..Ako šta treba uredno ga nosim u ovlaštenog gdje sam i radio jedan update do sad i uzimao neke rezervne kabele kod njih i opet ću uskoro jer mi treba extra kabel za sondu s razdjelnikom.
Moje iskustvo š Chipotekom ,odlicni popusti i dobra komunikacija..Imaju oni dobar web shop za elektroniku i navigaciju.Ako šta fali u dućanu naručen..
Isto tako dobro iskustvo š Navigo ovlaštenim za Garmin u Splitu..Usluzno osoblje uz riješenje svih upita i narucivanja sve šta trebate.