Dragi forumasi
Pitanje glasi
Koju sondu odabrati za uređaj garmin 527 xs u svrhu trazenja pridnene ribe
Za sad se dvoumim između airmar b75 m i b258
Koja ce sonda bolje raditi obzirom da lovim između 60 i 120 m
Moderatori/ce: dome, aladin, Moderatori
Joo1 je napisao/la:Orut je napisao/la:Izbrojiti 700 $ za sondu za probu nije baś zabavno.
Zato smo tu da se savjetujemo
Ivo84 je napisao/la:Pozdrav forumaši! Trebam savjet. Kupio bih Garmin striker plus 7sv i ukomponirao sa sondom garmin gt51m-tm ima li tko koju preporuku jel to pametno posto je sonder jeftiniji od sonde. Ili preporuka sta kupit do 1000€ a da je chirp?
Ivo84 je napisao/la:Bitan mi je side wiew, vidio sam na echomap 92sv kako radi ta sonda i svidilo mi se odma, ali mi echomap ne treba jer nije neka razlika osim sta ima podraku za karte i ima opciju za pantoptix . Do sad sam ima lowrance 4x hdi. Meni je to za kančenicu do max 100 metar dubine. Prosjek 60ak.
Ivo84 je napisao/la:Pozdrav forumaši! Trebam savjet. Kupio bih Garmin striker plus 7sv i ukomponirao sa sondom garmin gt51m-tm
ono što me muči obzirom na unutarnji motor je montaža sonde, ako je stavim na krmu imam problem kavitacije obzirom na unutarnji motor.
Da li itko ima iskustva s montažom ovakvih chirp sondi unutar broda, u dobro staro ulje? Koliki bi mogao biti gubitak signala? Stari sonder s tako montirnom sondom funkcionira dobro obzirom na kvalitetu..
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.