Moderatori/ce: dome, aladin, Moderatori
Panbo je napisao/la:Pozdrav,
B60 je isto predviđena za probit trup, pa ti je bila zaljepljena, znaci možeš zaljepit i ovu, samo je to šteta, imat taku sondu pa je stavit unutra, to je onda M260. Inače ti sve pise u uputama sonde, nema tu ništa posebno, izvadiš kut, probijes rupu, raspilaš blok po kutu sta si izvadija, nakrcaš sike, zavidaš, opet probiješ rupu protiv okretanja bloka i to isto stisneš pustiš da se sika osuši i klizneš u more. To je to, nego sta je problem. Nema uputa? Ili nisi sve slika ili ti fali jos toga sta bi tribalo bit tu. Ova Burza tu ne spada, ali ti tribaju tu bit još upute, antirotacijski bolt...Sta ti je točno problem?
M712 SEA PEARL je napisao/la:.... kad smo vec kod "smjestanja" sonda...... iman raymarine dragonfly sa krmenom sondom ...... ocu li izgubiti sta od signala ako je stavin u brod u posudu sa gelom ........... ?
pagus je napisao/la:M712 SEA PEARL je napisao/la:.... kad smo vec kod "smjestanja" sonda...... iman raymarine dragonfly sa krmenom sondom ...... ocu li izgubiti sta od signala ako je stavin u brod u posudu sa gelom ........... ?
Isto je i kod mene i zanima me odgovor - možda bi @Panboo tome mogao nešto reći.
Sigurno gubimo podatak o temperaturi mora, ali to nije toliko bitno, šta ne ?
Lujo je napisao/la:Mislim je ugraditi kao sto je prikazono na ovim slikama jel prolazi ili bi je trebalo ugradti negdi drugo.
solozabal je napisao/la:Pozz
Mene zanima dali će raditi "download image" i chirp ako se krmena sonda montira u brodu u posudu s gelom ili uljem?
Radi se o sonderu humminbird helix 7 chirp DI
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.