Meni se jednom to desilo isto, na primorki ali nisam uspio niš namotat, dobro da nisam pao u more
kod nas stoji ovo za motornjake, kod nas su ostali u moru samo oni koji nemaju za platit dizalicu

, a šveracaju se na sigurnom vezu... ekipa lignjari nad prosjećno kao da se djele lignje tako da su kaići ipak vani...
Ja osobno sam zatvorio sezonu plovidbe, na vez idem upalit motor popit pivo i sredit ako ima šta i prozračit, za ribolov nisam ni dozvolu napravio, nemogu falit od doma jer mi prinova ima 5mj, dovoljno mi je da je sa dva mj. spavala već na jedrilici...
Kad uspjem ić od sreće skočim u more, ali tako je trenutno... evo petak dobio sliku da je susjedu bura otkinula solare, i prije je on stigo iz Ljubljane nego sam ja tih par km. Opet iznenadilo me podsjetnik za servis na autu jer sam od 1.2. do prošlog tjedna natuka 15tisuća samo na relaciji do veza

bar nešto...
Dalje pripremam se za vađenje i servis, i facelift x2, skinuo sam jedra jer se na genovi potrgala uv zaštita, skinuo sam lazybag jer se patent pokvario, patent je jedan od rijetkih da ne košta kao od zlata, kupio sam od Ivande, ali za uv ću se isprsit još sam u kalkulacijama... između ostaloga uspio sam u papirima od radiostanice otkrit vlasnika moje jedrilice koji ju je imao 70% vijeka pa dobio ekxtra zanimljivih priča
"Nadam se da se svi slažu da kod deplasmanskih plovila stacionarni motor s osovinom nema alternativu što se maritimnih svojstava tiče." by Juraj