Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Mateac je napisao/la:@Pagus
Ona slikica tehničke specifikacije, da li si ti to slikao ili si našao na internetu? Imaš li možda te upute/priručnik?
Ja sam dobio neke stare fotokopije priručnika ali izgleda da nisu iste jer u mojima nema tog opisa izvedbe dvodna.
ab ovo je napisao/la:Znači ipak si legao na to.Neka, neka
![]()
![]()
Mateac je napisao/la:ab ovo je napisao/la:Znači ipak si legao na to.Neka, neka
![]()
![]()
Da, sad je malo lickam, za cca mjesec dana registracija pa u more s njom. B-)
Čut ćeš sve potanko.
brko je napisao/la:Mateac je napisao/la:ab ovo je napisao/la:Znači ipak si legao na to.Neka, neka
![]()
![]()
Da, sad je malo lickam, za cca mjesec dana registracija pa u more s njom. B-)
Čut ćeš sve potanko.
Ako je tvoja ona na slici - što lickaš??
Izgleda odlično, guštaj...
I stavi neke dojmove, nikad nisam jedrio na njoj a proveo sam nešto vremena na toj barci
borro je napisao/la:Vodena linija se tako i utvrđuje. Staviš barku u more i pričekaš par dana, i sve znaš. Možeš ju ako nemaš par dana staviti negdje gdje je more zmazano (ulje, nafta, fekalije i svaštanešto, tipa neka zatvorenija uvala ili marina) i sve znaš za par sati.
borro je napisao/la:Pa nije valjda da u krugu od par kilometara oko kuće nemaš neku lokvu vode u kojoj bi mogla malo zaplutati? Rijeka, jezero, septička, susjedov bazen, traktorska prikolica u koju staviš najlon ili slično. Ako nikako drugačije napravi šalung od dasaka 4x2 metra, nutra stavi najlon i natoči vodu, i neka zapluta! Ako je dubine 30 cm, treba ti niti 3 kubika vode.
Natrag na Jedrilice i jedrenje
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.