Enzoenglez, hvala na slikama, sigurno ćeš imati priliku uhvatiti i bolje kadrove jer ovo što si uhvatio je bila skoro pa premijera
Žena je nešto poslikala pa stavim uskoro, a kad se malo izvještim u jedrenju na dotičnoj barci stiže i koji video isječak.
Inače na ovoj većoj slici se malo borim s vangom (prekratke špage

) i uz put educiramo pomladak, koji se u onih par puta što smo izašli malo navukao na jedrenje.
Kako nemam velika iskustva u jedrenju, teško mi je pričati o ponašanju i karakteristikama same barke. Sigurno je da se ne radi o jedrilici s nekim performansama ali ono što sam ja želio sam i dobio (čak i više).
Želje su bile imati klasičnu pasaru s kojom se može otići lagano panulati i prebaciti familiju na kupanje na obližnje plaže, a kad se pruži prilika dići jedro ako sam od tog gušta u tom trenutku. Bilo je bitno i da je laka za stavit i skinut iz mora (jer vez ne koristim cijelu godinu već samo sezonski), što s prikolicom zaista neće biti nikakav problem.
Na njoj mi se sviđa što ima dosta mjesta i lijepo ide čak i s privremenim Tomosom 3.5, a ni veslanje joj nije strano

.
Minusi su malo niže bande od recimo pasara ala Učka (koja mi je bila druga opcija) i što je vergolastija od njih (na što su me upozorili neki forumaši i prije same kupnje). Inače za 36 godina staru barku je u relativno dobrom stanju.
Planovi, ovo ljeto se upoznajem s gospođom, a za slijedeću mislim napraviti par sitnica koje će mi omogućiti držanje svih stvari u njoj.