Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Mali Dabar je napisao/la:Zašto kratiti vide,bolje da prošiba banda-banda,malo duze da mozeš nešto posli obisiti,jaketu,šuguman,škartoc........
Vi se toga nebi nikada sjetili,pogledajte kako susjedi rade !
ARAUSA 25 je napisao/la:Sve domaće ,ZADAR PLAST cijena 2100 evra .Postoji i skuplja opcija sve ti ovisi o tipu okvira ,postoje dvije vrste s gumom posredini ili puni profil .Stakla su kaljena 5 mm.Čeka se cca tri tjedna može se dogovoriti i dostava nije skupa .Pozdrav .
ARAUSA 25 je napisao/la:Pozdrav Lujo popricaj sa mestrom o namjeni broda jačini motora I tvojim željama ako je potrebno rađe nešto doplati da se napravi po tvojoj želji ,meni je farbano komplet prednje korito prije kaširanja elemenata ,krmeni dio oko motora mogu sam
to sam nesto doplatio.Mozda ne bi bilo loše da u krov kabine umjesto termanta stavi šperu da se mogu usšarafiti rukohvati I jarbolet ja cu morati raditi pojacanja.Poslikaj pa stavljaj etape da se vidi Pozdrav
lupis je napisao/la:Galun je napisao/la: ni ni maestral neka lipa barka,pogotovo ovaj novi,al je zato odlican na moru i komfortan i ca je najvaznije jeftin za vozit.
He-he....djelomično si u pravu...,a posli ove slike bit ćeš potpuno u pravu...,uživaj....:
Galun je napisao/la:lip brod al ni ni cjena loša,48000eura
Galun je napisao/la:bome da,al to ipak ni onaj iz oglasa ,ovaj ima lipše poneštrice na kabini. ki zna kakvu pilu ima nutra,ni valjda rakovica 3 cil?
Galun je napisao/la:sehr sehr gut,ki ima ima!
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.