NAVAL 19 mišljenja, kritike, pohvale...

Sve što želite znati o plastičnim brodovima

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: NAVAL 19 mišljenja, kritike, pohvale...

PostPostao/la Rafter » 23. 10. 2010. (17:48)

Ako je netko probao grasu 19 sa hondom 50 bilo bi dobro da napise dojmove
Hvala
Rafter
Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Naval19

PostPostao/la dalibor » 23. 10. 2010. (19:32)

gre je napisao/la:Idem sutra na BBS, jel izlozen Naval 19 ?

Da, izložen je. Odma pored Graše, samo se ne sićam je li bilo probnih vožnji.
Od svega šta stoji na jednoj nozi, najdraža mi je čaša vina.

Nije važno ciljati u metu, nego metati u cilj.

Goran ivanišević: Ja sam žrtva teniskog reketa.
dalibor
Member

PostPostao/la dalibor » 23. 10. 2010. (19:35)

veliki amater je napisao/la:Hvala, hvala ali ja sam mislio na biogradski boat show.Malo utisaka od običnog svijeta

Ako misliš na utiske sa sajma imaš ovdi 150-ak fotografija:

http://forum.ribolovnamoru.com/viewtopic.php?f=57&t=4955&start=20

Na Navalu nisam bio :( .
Od svega šta stoji na jednoj nozi, najdraža mi je čaša vina.

Nije važno ciljati u metu, nego metati u cilj.

Goran ivanišević: Ja sam žrtva teniskog reketa.
dalibor
Member

PostPostao/la udica » 26. 10. 2010. (16:18)

Rafter je napisao/la:Ako je netko probao grasu 19 sa hondom 50 bilo bi dobro da napise dojmove
Hvala

...mi smo probali, ali mislim da je ta Honda na njemu od 50 ks podignuta još 10-tak, ugodno iznenađen s držanjem na moru, u probnoj vožnji bilo nas 6 u njemu (ona 2 dečka s kojima se probna vožnja izvodila = cca 120 kg) + 3 normalna oko 90 kg i 1 od oko 75 kg :D :thumbup: .........ugodno sam iznenađen,stvarno je dobar iskreno i bolji od Navala 19 u odnosu na 10 ks slabiji motor ali i na 20-tak tisuća kuna veću cijenu u konačnici, pa bi zbog toga prednost dao u Navalu jer je komodniji po krmi (kokpit), a to što je malo nestabilniji Naval nije velika zamjerka, sve je stvar izbora jer te dvi 19-jestice su koncepcijski različiti brodovi , Naval naginje gliseru ali nije kao što Grašo naginje poludeplasmanu ali nije :? :roll: :?:

...i jedan i drugi zasigurno će naći svoje kupce, sukobi mišljena nikad neće presahnuti i tko šta kupi od ta dva broda bit će zadovoljan, jer svaki ima svoje prednosti i mane , na vama je izbor....odjašite ih nakojem sajmu pa se onda odlučite za kupnju to vam je najbolji sud ovako objektivno nitko nemože odgovoriti............meni su draže crnke ;) :angel:

...poludeplasman je ono šta Leidi 600 pruža :thumbup:
udica
Old Senior Member

Tip plovila: Atlantic 560 PH Honda 90VTEC

PostPostao/la Rafter » 26. 10. 2010. (20:14)

Udica i meni su draze :thumbup: crnke mislim ...a i naval mi se svida pogotovo zbog cijene ali i dalmatinkine kabine koja mi ima nekako vise mjesta za razliku od grase koji je bez obzira po meni vrhunska barka ...za sad nekako naginjem navalu prvo radi cijene i nekako mi vise odgovara mojim potrebama a i boljoj polovici se vise svida a ipak je to kriterij No 1 :mrgreen: :mrgreen: ...iako se mozda mnogi nece sloziti samnom graso 19 mi je vise barka za ribolov dok naval mi je vise za male obiteljske dite...iako mu je nestabilnost spram grase manja meni je opet dovoljna...mozda je sve to ipak radi oni 20000knwo :problem:
Rafter
Senior Member

Tip plovila: Naval19

PostPostao/la vincent » 28. 10. 2010. (12:17)

Lukabubi, može li se nekako doći do broja tog vlasnika Navala s Paga? Frend mi živi dole i jako je zainteresiran za brod, pa bi ga volio vidjeti uživo.
Hvala.
vincent
New Entry

PostPostao/la josme » 28. 10. 2010. (12:25)

Rafter je napisao/la:Ako je netko probao grasu 19 sa hondom 50 bilo bi dobro da napise dojmove
Hvala

A da pogledaš u temu Grašo 19, pa da tamo staviš post???
... ajmo malo ... satnica.com ... povećajte si profit
josme
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: luft-madrac

PostPostao/la lukabubi » 30. 10. 2010. (16:04)

vincent je napisao/la:Lukabubi, može li se nekako doći do broja tog vlasnika Navala s Paga? Frend mi živi dole i jako je zainteresiran za brod, pa bi ga volio vidjeti uživo.
Hvala.

Vincent, poslao sam Ti poruku na PP
lukabubi
New Entry

Tip plovila: NAVAL 19

PostPostao/la Mali Dabar » 02. 11. 2010. (09:47)

Luka ,a di je brod,jeli doša ?
Mali Dabar
Old Senior Member

PostPostao/la lukabubi » 04. 11. 2010. (09:11)

Mali Dabar je napisao/la:
gre je napisao/la:Idem sutra na BBS, jel izlozen Naval 19 ?

Imaš dva u moru i mogu se probati. Jedan navodno Lukin s Hondom i Jedan s Evinrude, koji je vec prodan,vrati se malo unazad i vidit ces njegov filmic, s brodom se islo i na ribanje...... , a on se još pomice po sajmovima !
Navodno ih imaju puno prodanih,a nigdi nijednog viditi u moru. Previse mi muljaju !
A preorali su cilo more ispred Biograda,stalno neki pokušava pojuriti,ali im bas i ne uspjeva, a imaju i srece,bonaca im svaki dan ! :D

Gle Dabre,
žao mi je svih dobrih i divnih ljudi sa ovog foruma, istinitih zaljubljenika u more, ribolov i brodice, koji su željni razmjene informacija i iskustava o nama bliskim i bitnim temama, no prisiljavaš me da ti odgovorim, no napominjem da se moj odgovor odnosi sam na tebe i slične tebi.

Ti si jedna najobičnija zlonamjerna, bestidna i besramna budaletina.
Koristiš ovaj forum za svoje primitivne uvrede i tražiš kavge, svađe i soliš pamet svima, a sam nisi ništa vrijedno ovdje na forumu napisao i iza sebe neku pametnu misao ostavio. Ako si bio u Biogradu na sajmu zašto mi se, sirotane, nisi javio kako što su to drugi forumaši napravili i otišli sa mojim plavim Navalom na vožnju i ovdje napisali svoj stav koji ja izrazito cijenim. Ili makar popili piće u šatoru Gata Porta? Ja ne očekujem da svi hvale Navala19 kao ja koji sam se za njega odlučio i kupio ga, već da ga svi skupa proanaliziramo i svatko sa svog kuta gledanja ocijeni i proanalizira.
No, ti nisi taj, samo kukavički bez obraza i svoga jasnog stava diskreditiraš ovu temu i cijeli ovaj forum o čemu bi voditelji foruma itekako trebali promisliti i naći mogućnosti za takve kao ti da im se stane na kraj i da ih se onemogući u daljnjem razaranju ugleda cijelog foruma .
lukabubi
New Entry

PostPostao/la MURTER 600 » 04. 11. 2010. (09:37)

lukabubi je napisao/la:Gle Dabre,
žao mi je svih dobrih i divnih ljudi sa ovog foruma, istinitih zaljubljenika u more, ribolov i brodice, koji su željni razmjene informacija i iskustava o nama bliskim i bitnim temama, no prisiljavaš me da ti odgovorim, no napominjem da se moj odgovor odnosi sam na tebe i slične tebi.

Ti si jedna najobičnija zlonamjerna, bestidna i besramna budaletina.
Koristiš ovaj forum za svoje primitivne uvrede i tražiš kavge, svađe i soliš pamet svima, a sam nisi ništa vrijedno ovdje na forumu napisao i iza sebe neku pametnu misao ostavio. Ako si bio u Biogradu na sajmu zašto mi se, sirotane, nisi javio kako što su to drugi forumaši napravili i otišli sa mojim plavim Navalom na vožnju i ovdje napisali svoj stav koji ja izrazito cijenim. Ili makar popili piće u šatoru Gata Porta? Ja ne očekujem da svi hvale Navala19 kao ja koji sam se za njega odlučio i kupio ga, već da ga svi skupa proanaliziramo i svatko sa svog kuta gledanja ocijeni i proanalizira.
No, ti nisi taj, samo kukavički bez obraza i svoga jasnog stava diskreditiraš ovu temu i cijeli ovaj forum o čemu bi voditelji foruma itekako trebali promisliti i naći mogućnosti za takve kao ti da im se stane na kraj i da ih se onemogući u daljnjem razaranju ugleda cijelog foruma .

Potpisujem sve gore navedeno. Da sam to ja napisao napao bi me "klan SPO" na čelu sa Malim Dabrom(poznat na jednom drugom forumu kao Mali Daba) te mi omrznuo daljnje praćenje ovog foruma!
Zaista bi me zanimala reakcija moderatora a i administratora no ako je interes foruma samo da pojedinci lijeće svoje
frustracije onda nema druge nego ne otvarati stranice ovog foruma.Pametniji popušta! :mrgreen:
Murterino 21
Demokracija je kada dvije budale imaju više prava od jednog pametnog!
To što su se meduze održale bez mozga preko 650 miliona godina,daje nadu mnogim ljudima..........
MURTER 600
Old Senior Member

Vrsta ribolova: mali
Tip plovila: MURTER 600(murterino 21) Nanni turbodiesel 60

PostPostao/la Mali Dabar » 04. 11. 2010. (09:41)

Evo još jednog razumnog odgovora s nizom uvreda !
Stara Becka škola,smjer Balkan,kada se nema argumenata za raspravu onda ide serija uvreda.
Što da sam ti se javio u Biogradu i ukazao na nedostatke,bi li me saslušali ili izvrijeđali i još fizički zlostavljali ti i
tvoji pajdaši,jer svatko tko razmišlja drugacije od vas je neprijatelj.

Dugo te nije bilo,moj post tu stoji duže vremena,puno si razmišljao što napisati,ali mogao si i nešto bolje smisliti od niza uvreda.
Ja ne komuniciram na to nivou !

Kad smo kod voditelja foruma trebalo bi imalo pripaziti tko tu koga vriđa,iznosi neistine,obmanjuje javnost(forumaše) i radi reklamu za svoju firmu.
Mali Dabar
Old Senior Member

PostPostao/la lukabubi » 04. 11. 2010. (09:46)

Ispričavam se još jednom svim pravim forumašima kako onima koje sam imao prilike upoznati u Biogradu ili Rijeci, tako i svim drugima ovdje. Nadam se da ste shvatili da sam morao tako reagirati, jer bi šteta bilo pustiti da se nivo diskusija na ovom forumu svodi na "dabrovanje".
Svi koji su me preko foruma upoznali znaju da ovo nije moj stil komunikacije, no moramo se zajednički boriti protiv takvih i sličnih za dobrobit sviju nas koji volimo ovaj forum.
Isprike i moderatorima koji bi svakako trebali reagirati na vrijeme i kojima bi trebalo biti u interesu očistiti forum od takvih i sličnih.
Moju polemiku s velikim Dabrom ali očito jaaako sitnom dušom ovim smatram završenim i neću reagirati više na njegova bezvrijedna podbadanja.
Nije mi cilj nikoga vrijeđati niti ponižavati, no mislim da bi dobro bilo ostaviti moj odgovor Dabru da mu bude pouka i upozorenje za daljnje korištenje foruma.

Ako sam u krivu molim da me ispravite.

Pozdrav
Lukabubi
lukabubi
New Entry

PostPostao/la Mali Dabar » 04. 11. 2010. (09:54)

Gospodin Murter je došao do zanimljivog otkrica,tko gdje piše,ali mu to nije potrebno jer dosta forumaša mene poznaje i imam svoje ime i prezime.Iza svega što napišem stojim !
Ne treba mi mjesec dana da izvucem nekakve rijeci od nekoga pa da onda napadam druge osobe i vriđam.
Vidim argumente ne prihvacate kao ni dokaze.Navedite sve cklanove klana SPO-a ?
Jedino ste u uvredama i vriđanju dobri !
Gospodin Murter ceka svako slovo kako bi nešto našao i izvrijeđao mene,ako je zbog toga na forumu i da besramno reklamira svoje plovilo onda svaka cast onima koji to toleriraju !

Za kraj nema onih kiselih osmjeha,to zadržite za sebe,to je isto jedan dio kulutre !
Mali Dabar
Old Senior Member

PostPostao/la aladin » 04. 11. 2010. (10:20)

lukabubi je napisao/la: Ako si bio u Biogradu na sajmu zašto mi se, sirotane, nisi javio kako što su to drugi forumaši napravili i otišli sa mojim plavim Navalom na vožnju i ovdje napisali svoj stav koji ja izrazito cijenim.

Nemoj me krivo shvatiti ali nesta mi nije jasno? Jel to neka nova moda da kupis brod i onda poslije na sajmu stojis na standu od tvrtke od koje si kupio brod? Vidim da je i Murter600 isto radio.

Ovo nije provokacija, zaista... pitam se jesam li ja nesta propustio u zivotu? To je neki obicaj ili sta?

Mene niti je itko zvao niti mi pada na pamet ici na sajam i stajati na standu firme od koje sam kupio brod ako mi to nije posao.
aladin
Moderator

Tip plovila: Patrol 690, Yamaha F150

PrethodnaSljedeća

Natrag na Plastični brodovi

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.