Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
lupis je napisao/la:
to je zato jer nisu sigurni u svoje brodove,ako ih imaju....,a oni koji ih nemaju pa što im drugo preostaje nego plivat....
Prvu tezu prisustva fobije potkrepljuje i činjenica da ti ljudi kupuju po pravilu i što brža plovila,upravo od čestoprisutnoh straha od toga da će ih uvatit neka nevera i da triba bižat....,sori ali danas amabaš svatko nekoliko desetaka eu viška u džepu može otplovit do palagruže i nazad u istome danu,i poslije sebe smatra Kolumbom ili Vespučijem....
sad sam se sjetio jednog ribara koji se naplovio,a nije znao plivat.....
lupis je napisao/la:matrix357 je napisao/la:LEDIANN je napisao/la:...nemam pojma ali mislim ako je sam napravis da možeš lijep brod napravit!!!..a ove slike to je fuš i to se treba očekivat za takav brodić!!..jednostavna poanta purgeri neznaju i nisu oni krivi jer možda ih polovica nezna ni plivat a kamo li da još znaju i silikonirati!!!..ja još uvijek mislim da bi se to dalo krasno izvest sa plastikom i da sam provam to napravit!!!
ti si stvarno komad budale...
evo počelo je opet na najnižem nivou....
matrix357 je napisao/la:LEDIANN je napisao/la:...nemam pojma ali mislim ako je sam napravis da možeš lijep brod napravit!!!..a ove slike to je fuš i to se treba očekivat za takav brodić!!..jednostavna poanta purgeri neznaju i nisu oni krivi jer možda ih polovica nezna ni plivat a kamo li da još znaju i silikonirati!!!..ja još uvijek mislim da bi se to dalo krasno izvest sa plastikom i da sam provam to napravit!!!
LEDIANN je napisao/la:matrix357 je napisao/la:LEDIANN je napisao/la:...nemam pojma ali mislim ako je sam napravis da možeš lijep brod napravit!!!..a ove slike to je fuš i to se treba očekivat za takav brodić!!..jednostavna poanta purgeri neznaju i nisu oni krivi jer možda ih polovica nezna ni plivat a kamo li da još znaju i silikonirati!!!..ja još uvijek mislim da bi se to dalo krasno izvest sa plastikom i da sam provam to napravit!!!
som je napisao/la:Ako nisi znao u postocima purgeri plivaju ko bebe. Ljudi koji žive uz more plivaju ili ako hočeš plivača je oko 55-60% a u Zagrebu oko 75%. To znači da u Purgeraju ima više ljudi koji znaju silikonirati nego u ostatku Hr.
josme je napisao/la:som je napisao/la:Ako nisi znao u postocima purgeri plivaju ko bebe. Ljudi koji žive uz more plivaju ili ako hočeš plivača je oko 55-60% a u Zagrebu oko 75%. To znači da u Purgeraju ima više ljudi koji znaju silikonirati nego u ostatku Hr.
Kad u Zagrebu živi 50 % dalmatinaca tj .splićana![]()
![]()
Ali kao ja i svi vi ste OT...............
LEDIANN je napisao/la: ..jednostavna poanta purgeri neznaju i nisu oni krivi jer možda ih polovica nezna ni plivat a kamo li da još znaju i silikonirati!!!..
Trenutno korisnika/ca: Elektricar i 2 gostiju.