bluestar murter 600

Sve što želite znati o plastičnim brodovima

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: bluestar murter 600

PostPostao/la massa.st » 21. 10. 2010. (12:05)

nisu to bas tako i male pare za brod.........ako je brod pun gresaka i nedostataka kao sto neki tvrde onda je i preskup......... :wave: :wave: :wave:
massa.st
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Leidi 600/Suzuki 150

PostPostao/la josme » 21. 10. 2010. (12:15)

LEDIANN je napisao/la:Svaka cast nekim ljudima neznam sta vi ocekujete za te pare dobit!!!!Jako interesantan brod ispod svake cijene i jako dobar!!!

Kao prvo najprije popuni svoje podatke po pravilima foruma pa postaj:
viewtopic.php?f=79&t=3337
A kao drugo ,taj brod se za talijane radi picikato a za nas seljake fuš a cijena je ista.Cijena je povoljna ali kad počneš popravljati gelcoat i mjenjati opremu po brodu,shvatiti ćeš da baš i nije bio jeftin.O tome je riječ.
... ajmo malo ... satnica.com ... povećajte si profit
josme
Old Senior Member

Tip plovila: luft-madrac

PostPostao/la LEDIANN » 21. 10. 2010. (12:25)

Prijatelju da li si bio na njemu da li si se vozio malo pogledao bolje itd!???...pare???da li je to neka lova za taj brod koliko kostaju drugi i da li možeš dobit za takve pare sličan brod!!!...a da su male pare nisu onda se ne upustajte ljudi u brodove nego učka ili vega za 100,200,300 eura itd!!
LEDIANN
New Entry

PostPostao/la josme » 21. 10. 2010. (12:36)

LEDIANN je napisao/la:Prijatelju da li si bio na njemu da li si se vozio malo pogledao bolje itd!???...pare???da li je to neka lova za taj brod koliko kostaju drugi i da li možeš dobit za takve pare sličan brod!!!...a da su male pare nisu onda se ne upustajte ljudi u brodove nego učka ili vega za 100,200,300 eura itd!!

Bio sam na njemu i na desecima drugih i radio sam na nekima i imam višegodišnje iskustvo u izradi i opremanju brodica i jako dobro znam šta je kvaliteta i kako treba raditi brodice,ali ako tebe zadovoljava škart izrada pa čovječe nitko ti ne brani da to kupiš.Ali nije u redu da sa prvim postom, uopće na forumu, odmah napadaš stare forumaše a pojma nemaš s kim imaš posla.Pitanje, a dali ti znaš što je to brodica ??I čemu treba služiti kada je kupiš.Ako ti netko prodaje NOVU brodicu koju bi trebao odmah u vodu staviti,a umjesto toga moraš još dorađivati i prepravljati-kako to nazvati?
Pa onda neka to prodaju u kitu a ne da dobiješ kitu.
josme
Old Senior Member

PostPostao/la malibrod » 21. 10. 2010. (12:39)

baš me zanima ,kad bi se u "Grašu 20" ugradili slabiji motori (20-60ks)kao što se ugrađuju u ovo "svjetsko čudo" da li bi i dalje "svjetsko čudo" bilo konkurentno?
Žmuj vina,žmuj vode!
malibrod
Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: B-Square 290 gumenjak,motor Parsun 5

PostPostao/la Mali Dabar » 21. 10. 2010. (12:42)

Josme :thumbup:
Nema se što dodati !
Samo mi nije jasno otkuda više izlaze :o
Ne možeš ni spizu više ujutro kupiti da te netko ne zaskoci,a nedajbože da imaš drugacije mišljenje,ekipa odmah :Angry53: ,samo se znaju zaletit,pa bude obrnuto !
Mali Dabar
Old Senior Member

PostPostao/la lošinj » 21. 10. 2010. (13:09)

Stvarno neznam odakle više ti slijepi ljudi izlaze i govore da je brod jeftin.Platiš ga u startu min. 20 000€ i onda još na popravke par tisuća i onda ga hoćeš prodat jer si kupio sr@**e i popušiš koju tisuću, i na kraju Grašo ispadne bagatela naspram slavnog i puno hvaljenog Mađaroša.
lošinj
Old Senior Member

Tip plovila: Marlin 16, Yamaha 40/70.

PostPostao/la malibrod » 21. 10. 2010. (13:20)

lošinj je napisao/la:Stvarno neznam odakle više ti slijepi ljudi izlaze i govore da je brod jeftin.Platiš ga u startu min. 20 000€ i onda još na popravke par tisuća i onda ga hoćeš prodat jer si kupio sr@**e i popušiš koju tisuću, i na kraju Grašo ispadne bagatela naspram slavnog i puno hvaljenog Mađaroša.

Upravo je ovo najtočnija činjenica... :clap: :thumbup:
Žmuj vina,žmuj vode!
malibrod
Senior Member

Tip plovila: B-Square 290 gumenjak,motor Parsun 5

PostPostao/la josme » 21. 10. 2010. (13:32)

Fala bogu da ima ljudi koji razumiju što hoću reći. :thumbup:
Evo nešto -asocijacija-U ponedjeljak sam u Lidlu kupio "jeftini" punjač akumulatora "samo" 149 kn.Došao kući i uključio te shvatio da ne radi(uopće).Ima prekidač za modus rada(to me je i navuklo)koji ne radi.Otišao sam drugi dan te ga reklamirao.Vratili su mi novac bez ikakvih problema,ali ja sam i dalje bio zagrijan za taj punjač(s obzirom da takav košta cca 300kn)te sam išao ponovo uzeti još jedan.I sav sretan došao doma i odmah sam ga otišao prikopčati.I šta se desilo?? Ni taj nije radio.Isti problem.Dakako da sam i njega vratio i više nisam uzimao drugi.
Evo to je kratka priča šta se dešava kad kupuješ jeftino :sick:
josme
Old Senior Member

PostPostao/la Mali Dabar » 21. 10. 2010. (13:41)

Evo sada ce poceti i Murterinje vracati ! :D
Ne radi timun,vratiš,uzmes drugi,opet ne radi,vratiš....mozes i boju birati :lol:
Mali Dabar
Old Senior Member

PostPostao/la massa.st » 21. 10. 2010. (13:44)

josme je napisao/la:Fala bogu da ima ljudi koji razumiju što hoću reći. :thumbup:
Evo nešto -asocijacija-U ponedjeljak sam u Lidlu kupio "jeftini" punjač akumulatora "samo" 149 kn.Došao kući i uključio te shvatio da ne radi(uopće).Ima prekidač za modus rada(to me je i navuklo)koji ne radi.Otišao sam drugi dan te ga reklamirao.Vratili su mi novac bez ikakvih problema,ali ja sam i dalje bio zagrijan za taj punjač(s obzirom da takav košta cca 300kn)te sam išao ponovo uzeti još jedan.I sav sretan došao doma i odmah sam ga otišao prikopčati.I šta se desilo?? Ni taj nije radio.Isti problem.Dakako da sam i njega vratio i više nisam uzimao drugi.

hahhaha............uzeo i ja taj isti punjac u Lidla u Splitu i meni radi........ :D :D :D :D :D
massa.st
Old Senior Member

Tip plovila: Leidi 600/Suzuki 150

PostPostao/la Mali Dabar » 21. 10. 2010. (13:53)

Ja tamo kupujem samo čokoladu i kekse !
Jucer sam kupio dobre napolitanke,morat cu danas jos par skatula uzest :OK 17:
Mali Dabar
Old Senior Member

PostPostao/la LEDIANN » 21. 10. 2010. (14:07)

A nista oprosti rista sta upadam ovako ali neki klinac i ja kužim šta su brodice..ako smijem bit na forumu ili je to tvoje privatno??..a samo da znas ovi koji ga imaju i nisu bas nezadovoljpni...a sta se tiče zavrsetka pa treba potrošit koju tisuću eurića i imas ono sta želiš,a ako nemas onda oprosti sta se uopće upuštaš a ako imaš pa kupi pičuljana ili grašu pa ga opet moraš doradit i za 50 iljada se vozaš opet 25 je puno manje!.još jednom veliki pozdrav svima i LJutnje nema!!!
LEDIANN
New Entry

PostPostao/la macro » 21. 10. 2010. (14:25)

josme je napisao/la:Fala bogu da ima ljudi koji razumiju što hoću reći. :thumbup:

e jebiga.. a zamisli da ti se ista stvar desila, a kupia si skupo!? recimo murter 600 :D
Pitagorin poučak: 24 riječi

Molitva Oče naš: 66 riječi

Arhimedov poučak: 67 riječi

10 zapovijedi: 179 riječi

Američka Deklaracija nezavisnosti: 1.300 riječi

Američki Ustav sa svih 27 izmjena i dopuna: 7818 riječi

Propisi EU o prodaji zelja: 26.911 riječi

Smrt EU, sloboda narodu
macro
Old Senior Member

Tip plovila: Samonadokaradnja 550, Merc 90, Merc 5, mazgun

PostPostao/la josme » 21. 10. 2010. (15:34)

massa.st je napisao/la:

hahhaha............uzeo i ja taj isti punjac u Lidla u Splitu i meni radi........ :D :D :D :D :D

Biti će da sam imao kuratu sreću.... :sick:
josme
Old Senior Member

PrethodnaSljedeća

Natrag na Plastični brodovi

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.