bluestar murter 600

Sve što želite znati o plastičnim brodovima

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: bluestar murter 600

PostPostao/la Galun » 19. 10. 2010. (13:35)

ova cjena za novog super galeba od 22ooo eura je samo za golu kit izvedbu i odvojeni motor,za sve to ugradit da bude u plovnom stanju dođe 30000 eura ,raspito sam se u zanzinia,a potpuno opremljen dođe 50000 eura ča je to mach!
Galun
Senior Member

Vrsta ribolova: profesionalni
Tip plovila: Adriatik

PostPostao/la Mali Dabar » 19. 10. 2010. (13:36)

massa.st je napisao/la:sve u svemu neznam zasto stalno nesto pametujes.................pogledaj moje predstavljanje imam malu lastu 4.88k sa yamahom 5ks i starog galeba 6.75, sa topredom 18/24, i puna mi je kapa starih brodova, i prodat cu sve i kupit novoga MURTERINA 21, necu ni gledati grasu 19...............evo jesi sada zadovoljan........... :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Jesam reka da ces kupiti taj brod ! :D

Nemoj se odman iditi,sacuvaj malo za poslje .........
Mali Dabar
Old Senior Member

PostPostao/la Mali Dabar » 19. 10. 2010. (13:42)

Galun je napisao/la:ova cjena za novog super galeba od 22ooo eura je samo za golu kit izvedbu i odvojeni motor,za sve to ugradit da bude u plovnom stanju dođe 30000 eura ,raspito sam se u zanzinia,a potpuno opremljen dođe 50000 eura ča je to mach!

Ima test u Otvorenom Moru,ako se to moze nazvati test.
Cijena u kitu s kontraštampom blizu 13 000 e -10 % ,za motor su nešto brljavili,ni oni pojma nemaju koji je to motor.
Inace novi Kinez Lomatec s kopcom dodje 35 380 kn za 38 ks.
Brod je kvalitetan,ali presirov,sama plasticurina i bjelilo, nemoš takav brod staviti na test !
Mali Dabar
Old Senior Member

PostPostao/la massa.st » 19. 10. 2010. (13:45)

Mali Dabar je napisao/la:
Galun je napisao/la:ova cjena za novog super galeba od 22ooo eura je samo za golu kit izvedbu i odvojeni motor,za sve to ugradit da bude u plovnom stanju dođe 30000 eura ,raspito sam se u zanzinia,a potpuno opremljen dođe 50000 eura ča je to mach!

Ima test u Otvorenom Moru,ako se to moze nazvati test.
Cijena u kitu s kontraštampom blizu 13 000 e -10 % ,za motor su nešto brljavili,ni oni pojma nemaju koji je to motor.
Inace novi Kinez Lomatec s kopcom dodje 35 380 kn za 38 ks.
Brod je kvalitetan,ali presirov,sama plasticurina i bjelilo, nemoš takav brod staviti na test !

koliko u konacnici kosta brod sa motorom......da je u plovnom stanju?????
massa.st
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Leidi 600/Suzuki 150

PostPostao/la macro » 19. 10. 2010. (13:58)

ovisi koliko si in simpatičan.. samo uzmi diktafon i snimi razgovor, jer biflaju cifre ka zdravomarije s krunice
Pitagorin poučak: 24 riječi

Molitva Oče naš: 66 riječi

Arhimedov poučak: 67 riječi

10 zapovijedi: 179 riječi

Američka Deklaracija nezavisnosti: 1.300 riječi

Američki Ustav sa svih 27 izmjena i dopuna: 7818 riječi

Propisi EU o prodaji zelja: 26.911 riječi

Smrt EU, sloboda narodu
macro
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Samonadokaradnja 550, Merc 90, Merc 5, mazgun

PostPostao/la macro » 19. 10. 2010. (14:00)

massa.st je napisao/la:starog galeba 6.75, sa topredom 18/24

ponudi ga u oglas - zamjena za murter 600 - i vidićeš kolika će te masa ljudi zvat :lol:

Smrt EU, sloboda narodu
macro
Old Senior Member

PostPostao/la massa.st » 19. 10. 2010. (14:06)

steta ali neki ode mislim da sam ja zaposlenik firme ACB ili kako se vec zovu pa me tako i prijavia administratoru da samo promoviram murterina tako da necu vise pisati u ovoj temi.................sudjelujem u raznim forumima opelclub.hr i na forumu motori.hr ali ovakvo nesto prvi put dozivljavam ode....................kao da nije javni forum.............pozz ekipi....... :wave: :wave: :wave: :wave:
massa.st
Old Senior Member

Tip plovila: Leidi 600/Suzuki 150

PostPostao/la macro » 19. 10. 2010. (14:15)

nemoj se obeshrabrit. ako ga kupiš dođi ga ode hrabro i iskreno prezentirat pa ćeš pomoć drugima u dilemi

Smrt EU, sloboda narodu
macro
Old Senior Member

PostPostao/la josme » 19. 10. 2010. (15:05)

massa.st je napisao/la:sve u svemu neznam zasto stalno nesto pametujes.................pogledaj moje predstavljanje imam malu lastu 4.88k sa yamahom 5ks i starog galeba 6.75, sa topredom 18/24, i puna mi je kapa starih brodova, i prodat cu sve i kupit novoga MURTERINA 21, necu ni gledati grasu 19...............evo jesi sada zadovoljan........... :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Fala bogu da si se odlučio. :thumbup: :thumbup: :thumbup:
... ajmo malo ... satnica.com ... povećajte si profit
josme
Old Senior Member

Tip plovila: luft-madrac

PostPostao/la Pape » 19. 10. 2010. (17:24)

massa.st je napisao/la:
Pape je napisao/la:evo vam sve informacije, točnije šta se dešava sa ta dva u zenti, a jedan je u zadru...
dakle,oba su u Zenti,jedan ima motor FNM,deklarirana brzina 24 nm,jedva lovi 14,bija je na doradi u mađarskoj,minjali su propele,dio instalacije je gorija,cure vrata,bokaporte se ne zatvaraju,traje frka dugo,vlasnik vrišti..

Drugi je ima sr@**e..brod je sa nanijen od oko 130ks,puka mu je oni prekrasni mehanizam timuna sa sajlom..u brzini mu je puklo,timun se zaokrenija i u uletija u propelu,stuka nju,osovinu,čovik se ubija..
Bili mađari,vratili brod u Mađarsku na doradu,brod se vratija a motor nije tija upalit,bili mađari opet,ovi iz nanija,ništa nisu našli..na kraju se ispostavilo da je izgleda nekom u mađarskoj ostali rezervari vani na kiši kad su rastavljali brod,sve vratli,motor povuka u injektore i pumpu vodu...kad su to riješili brod ne može postić deklariranu brzinu iz prospekata za tu snagu..sad je opet vani,čeka se nešto...
U međuvremenu su svi koji su se naredali da pomognu uočili masu nedostataka na instalaciji..prozorima,vratima...longarine nedovoljno plastificirane,bez metalne trake unutra,motor zavidan željeznim vidama za drvo....loše centriran...vlasnik pred tužbom...očajan..
Ima jedan u Zadru,na suvo,čeka viđe od dva miseca neke dijelove da dođu ugradit na motor i riješit problem
Ko ne viruje neka prošeta po Zenti...zaviri :wave:

nije uopce bitno sto cu ja kupit ali ovakve neprovjerene informacije nisu u redu............eto na kraju ispada da se uopce ne radi o murterinu nego bluestar holiday............. 8-) 8-) 8-)

prika dobija si pola informacija....a da je bilo bluestarova....je bilo je i njih...pa onda se ti lipo raspitaj ponovo! a ja ovde ne bum ništa više rekel jer trošin dah uzalud...a ovo gore šta san napisa su info iz prve ruke....a onda još nešo...svak neka legne kako je prostra...ili žanje kako je sija... ja tu ništa ne mogu... :wave:
Pape
Old Senior Member

Tip plovila: Jeanneau Islander 750, Perkins 4236

PostPostao/la zore70 » 19. 10. 2010. (19:17)

massa.st je napisao/la:evo jedna nova informacija............taman dosao iz zente........pricao sa Vedranom.........uglavnom ono sto se pricalo da su imali dva murteina imali problema da su stali, to nisu bili murterina nego bluestar holiday............i da sa njima ima dosta problema, znaci ipak murterino 21 nije toliko los i nema toliko problema :D :D :D :D :D :D :D :D ...........znaci cijena ce ipak biti presudna............... :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :wave: :wave:

A ja san popodne bija u Zenti,neču reć na kojem brodu i čuja da su u stvari havarirani brodi bili jedan Pipičuljam i jedan Aprea Manre i još jedan Bostin Rotvajler,reka mi je Mate,oni šta radi doli livo:lol:

Muka mi je više od ovog:sick:

Lipo za svoje pare neka svak kupi šta ga volja,pa neka gušta..
Albert Einstein je svojevremeno izjavija: "samo su dvije stvari beskrajne: svemir i ljudska gupost...ali za svemir nisam siguran"
PRIJATELJI SU BRAĆA KOJU SAMI IZABIREMO
zore70
Old Senior Member

Tip plovila: MARCO 810+VM MD704LH-200KS

PostPostao/la tramontana » 19. 10. 2010. (19:48)

Eeeej ... alooo ... Pape ... Zore ... a di ćete :?:

A baš je lipo opet krenilo :thumbup: :lol:
tramontana
Moderator

Tip plovila: MAESTRAL 6,70, kabina, natkabina i TORPEDO 24

PostPostao/la Pape » 19. 10. 2010. (20:07)

tramontana je napisao/la:Eeeej ... alooo ... Pape ... Zore ... a di ćete :?:

A baš je lipo opet krenilo :thumbup: :lol:

...a evo iden se bavit svojom kramom Oleanderom, pa ću za koji misec poć plovit, a ne glumit podmorničara glave zamotane zavojima... :wave: :thumbup:
Pape
Old Senior Member

Tip plovila: Jeanneau Islander 750, Perkins 4236

PostPostao/la ghost_rider » 19. 10. 2010. (20:08)

massa.st je napisao/la:steta ali neki ode mislim da sam ja zaposlenik firme ACB ili kako se vec zovu pa me tako i prijavia administratoru da samo promoviram murterina tako da necu vise pisati u ovoj temi.................sudjelujem u raznim forumima opelclub.hr i na forumu motori.hr ali ovakvo nesto prvi put dozivljavam ode....................kao da nije javni forum.............pozz ekipi....... :wave: :wave: :wave: :wave:

slušaj....svi smo mi to prošli.....
i priživili.....
ja bi napokon triba preuzest brod u utorak.......a onda ćeš dobit informacije iz prve ruke!!!!!!
ja iman bogu hvala malo mozga......da mogu nešto i procjenit....na koncu i donit neku odluku!
a ako je i kriva.....sam pa sam se ubija!!!!!!
s ovim sta sam pročita od murtere 600.....i vidio u onom video zapisu....ja unaprid tvrdim da ću biti zadovoljan!
a meštar mi se pari ka odličan čovik....
nego da te pitam
"motori".....voziš ti to? tu sam ti ja doma!
ghost_rider
Member

Tip plovila: Murterino 21...(Nani 60..ps)

PostPostao/la matrix357 » 19. 10. 2010. (20:24)

citam i ne vjerujem,koliko stranica i koliko prolivene zuci!a radi cega?!zato sto covjek hoce kupiti brod koji mu je po volji!pa najbolje bi bilo da vam da pare u ruke i da vi kupite za njega!dajte se manite corava posla i pustite ga nek uziva covjek.ili nek pati.pametno rece ghost,sam bija sam se ubija.
najbolje dane proveo sam noću!
matrix357
Senior Member

Tip plovila: qs435 40efi

PrethodnaSljedeća

Natrag na Plastični brodovi

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gostiju.