Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
domagoj je napisao/la:Vjeruj mi, nije uopće lagan. Spor da, zbog nedostatka vremena i drugih obaveza i zanimacija, ali lagan nikako.
piškera je napisao/la:Slažem se,triba ga zagrijati,još ako misliš sad radit,inače ga nisam grija o kasno proliće,ali u svakom slučaju bolje je grijat.
Ovo za lak,ponavljam,nije mi se pokazalo dobro,jer ako je brod bija zapušten u njemu se lipo nakrcalo ulja po santinama,pokuša sam sa puno preparata,tekućina,ovog-onog,ali ulje nikad vanka,tako u slučaju da ga pituraš sa lakom (znamo da je lak pramaz koji na radi),zatvaramo tu masnoću i pitura se puno brže diže.
Je,u pravu si da je lakše oprat,ali to su santine,kako god okrenija uvik će bit malo ulja u njima.
Mali Dabar je napisao/la:Laneno ulje i to zagrijano,kada je ovako sve golo namzati da dobro upije.
Poslje medjupremaz,sto riđi da bolje upije.
Zadnja ruka u medjupremaz dodati malo zavrsne lak boje,tek toliko da ne skuri medjupremaz i lakse se ocisti ,pobrise poslje.
Mali Dabar je napisao/la:Drvocid i fungicid su za zaštitu od beštija u drvu.Mazanjem s time nece se nista postici,ali posto je brod u plastici izvana,a unutra ostalo drvo,tu je najveca opasnost od truljenja.Znaci treba sprijecidi vlagu,drvo dobro natopiti da ne ulazi vlaga,a ako i dodje malo vode,a doci ce ,da se lako pokupi,da ne upija drvo.
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.