Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Bat je napisao/la:Misliš li na Betinu
som je napisao/la:Sad mi je žao što nemam kašuna.Dođe mi da ga odmah sutra ugradim.Da si imam na šta polomit koljena kad valja.
lupis je napisao/la:som je napisao/la:Sad mi je žao što nemam kašuna.Dođe mi da ga odmah sutra ugradim.Da si imam na šta polomit koljena kad valja.
da...,u tim teškim trenucima bolje imat dobar jarbol da imaš koga zagrlit,he-he-he...
Bat je napisao/la:Ja danas bio u Solinu i riješija svoj problem,Betinu 500 sa unutarnjim motorom i hidraulikom uzimam za ribanje,a Betinu 700 za gustanje i sitan ribolov.Definitivno ono šta sam tija napraviti sa Betinom 700 tamo me nisu podržali.Zato mi je jeftinija opcija uz 700 dolazi i 500,i moji problemi nadam se mene i mog sina su riješeni.Sad samo imam odrišiti kesu,a žena eno je u kužini stavlja obloge na glavu,ha,ha,ha...
Pozdrav i mirno more
Lando je napisao/la:Što je sa "hvatanjem zraka" propelom na B700 ? Da li neko ima ovaj problem i neznam da li se o tome pisalo ?
Pape je napisao/la:Lando je napisao/la:Što je sa "hvatanjem zraka" propelom na B700 ? Da li neko ima ovaj problem i neznam da li se o tome pisalo ?
taj problem ti je odavna riješen Lando...
Lando je napisao/la:Pape je napisao/la:Lando je napisao/la:Što je sa "hvatanjem zraka" propelom na B700 ? Da li neko ima ovaj problem i neznam da li se o tome pisalo ?
taj problem ti je odavna riješen Lando...
Riješen odavno ?? a dobro onda OK
Trenutno korisnika/ca: M710 SEA PEARL i 0 gostiju.