Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Kiana je napisao/la:Galun je napisao/la:ma možda je na godišnjem odmoru,šteta bi bila da se ovako dobra barka prestane proizvodit,neću je imat kamo kupit kad skupim šoldi
Galun - vidim da i dalje onaj 'galeb' stoji tamo u travi iza ringenšpila,...a rekao si da ga nema više!
Bio sam ovo ljeto u SB na kratko, u lućici je bio samo jedan stariji ribar. Razgovarali smo malo i rekao je da ti je kuća malo dalje od dučana, gledajuci iz porta prema SW...(ako je shvatio na koga sam mislio)
I ja razmišljam o malo većem (komotnijem) brodu (počela nasa djeca "štancat" unuke i situacija je takva, da ako hoću vidjet preko ljeta more, moram ih počet uzimat sa sobom [do sad je bila samo jedna, a dogodine ću morat uzet i drugog]) ili bebisiterstvo "gore" i plovit samo kad djeca imaju dopust)....muke mu ježove, šta sam ja Bogu skrivio da ne mogu u penziji plovit koliko hoću...
Bat je napisao/la:Danas sam vidio uživo ovaj brod i priča sa vlasnikom jede arause,meni nije to,to...Kvlaiteta plastike i đelkota ajme meni.
Čoviku je brod star godinu dana a đelkot mu puca.Arausa i Gull 475 kod mene definitivno ispali su iz plana.
Bat je napisao/la:...Mene je to maklo od tih modela brodova...
Galun je napisao/la:100 ljudi 100 čudi,ja sam bio na toj barci i pričo sa čovikom koji je ima među prvima ako ne i prvu,100 ks motor i čovik je sa barkom oduševljen i ne želi ni čut za prodaju,tako da ovisi šta je taj nezadovoljni naručio,izgleda da je htjeo malo povoljniju izvedbu pa sad plače.
ARAUSA 25 je napisao/la:Istina vrata malo treba našpanat kod montaže pa zapinju kod zatvaranja .Ako i puca đelkot oće na rubovima di nije dobro zavaljan pa su ostali mjehurići zraka istučeš pokitaš i ploviš idučih 100 godina(kila kita s staklenim vlaknima je 45 kuna).Kad platiš brod od 7,5 m u kitu s kontraštampom 12-13 000 euri svako mora biti svjestan da će biti sitnijih nedostataka .Da sam uzo Raba 720 za 130 000 eura bio bi s pravom ljut .Ovako ću za 30 000 s familijom ko u hotelu s 5 zvjezdica .Od vale do vale .A to niko nemože platit .A ako zaškripi ikad opet ću ga prodat za iste novce .E kad nađete takav brod to je to .
ARAUSA 25 je napisao/la:Ovako ću za 30 000 s familijom ko u hotelu s 5 zvjezdica .
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.