Lovostaj za tunu

Diskusije o ekologiji, biologiji i zaštiti mora

Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori

Re: Lovostaj za tunu

PostPostao/la Gaso » 21. 10. 2008. (16:36)

aladin je napisao/la:... ako se Gaso slaze neka se makne i njegov inicijalni post
Lijep pozdrav

Šta se mene tiče, nema problema. :D
I ne trebate me previše branit preko foruma, navikao sam se ja več na Raptora & co., pa i njegove poste više ne shvačam ko svađanje. :D
Pošto je tema lovostaj na tuno, pa možemo od sad dalje samo gledati kako se odnosno su se lovile tune, evo nove tehnike Semi-VJ na ruko od forumaša Tune:
http://www.youtube.com/watch?v=i22-wSJtal0
Gaso
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Pasara i Betina 700

PostPostao/la riberer » 21. 10. 2008. (19:08)

aladin je napisao/la:cijenim trud moderatora da moderira temu ali, na zalost, moram se pobuniti nakon ovakvog ciscenja....

s obzirom da je dobar dio rasprave izbacen van molio bih da se makne sve sto nije vezano uz lovostaj za tunu (inace cu ja svoje "urediti" pa ce tek onda izgledati debilno) jer se ovim "ciscenjem" ipak promijenio smisao rasprave.

U raspravu sam usao, prvenstveno, zbog nekih opcih principa koje mislim da se moraju braniti a taj dio je izbacen. Ostavljeno je samo ispricavanje uzduz i poprijeko i "mir, mir, mir nitko nije kriv".

U pravilima ponasanja na forumu stoji "Osim uobičajenih normi ponašanja, koje su prihvaćene u civiliziranom svijetu,..." a obicno je medju prvim stvarima u "civiliziranom svijetu" zabrana bilo kakve diskriminacije po nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj i bilo kakvoj manjinskoj osnovi (spolnoj, rodnoj etc.), mislim da su moderatori ti koji prvi trebaju reagirati na takve pojave a ne jos i brisati postove koji ukazuju bas na tu pojavu.

... vidim ja aladine da je tebi do pričanja. :D

Posao moderatora i je da moderira, to mu samo ime govori. Tko čita prvi put ovu temu, a nakon moje intervencije,
trebao bi i imati takav dojam, zar ne? Znači da sam moderirao. Znači da sam promijenio smisao rasprave, rasprave
koja je skrenula OT. To mi je i bila namjera, inače ne bi bilo moderirano ;)

Tvoj je post poprilično kontradiktoran, prvo govoriš o principima
aladin je napisao/la: koje mislim da se moraju braniti

, a onda bi htio, navodeći pravila Foruma:
aladin je napisao/la: " zabrana bilo kakve diskriminacije po nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj i bilo kakvoj manjinskoj osnovi
da ostavim postove koji su u suprotnosti sa navedenim ... ne znam što misliti. Trebao sam valjda ostaviti postove
aladin je napisao/la: koji ukazuju bas na tu pojavu.

Koji bih to posao onda trebao ja raditi i koje postove ostaviti ?
Ili sam trebao ostaviti samo prvi, jedini u temi? :mrgreen:
Neće ti proći fora ( iako se u tome slažem u potpunosti s tobom) da te nisam dobro razumio slika

Buduće komentare koji nisu usko vezani na temu, molim na pp (ili CHAT).
U protivnom, brišem !
... al kad sam jednom diga jedra na laganoj buri oduševio sam se, poskočila je kao živo biće i počela rizat površinu mora ka vruća pošada maslac... by brule
... i nemoze svjetlo bit mobitel :(... by josey
riberer
Moderator

Tip plovila: Elan T-401 - Tomos 18

PostPostao/la aladin » 21. 10. 2008. (19:18)

postavljas pitanja a onda kazes da odgovore brises? a to je valjda demokracija :-D
aladin
Moderator

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Patrol 690, Yamaha F150

PostPostao/la raptor » 21. 10. 2008. (20:23)

Štaaa,kajjjj,čaaaa :!: :!: :!: A di su nestali moji dubokoumni i intelektualno proračunati postovi prosim :?: Aladin mi je skrenuo pozornost da su isti završili u Recycle Bin :mrgreen: A sad ozbiljno,a zašto je obrisan moj post o česima ča su išli fondo a spravljali se lovit tune za koje je objelodanjen lovostaj :?: a,a a zašto je to išlo ča :?: Vita jela zelen bor,molim brzi odgovor :lol:
raptor
Korisnik baniran

PostPostao/la raptor » 21. 10. 2008. (20:28)

Upss,sad san vidia da je prebaćeno u parlaonicu :mrgreen: zajebi jelu i bor :lol:
raptor
Korisnik baniran

PostPostao/la surfer » 30. 11. 2008. (16:35)

Dobro na kraju, tko je izlovio večinu od tih 800-tinjak tona tuna ove godine, plivaričari ili big game-ri?!!
There is one thing far more important than freedom of speech and that is the freedom to live!! by P.W.
surfer
Old Senior Member

Tip plovila: Bakan 5 cabin + Honda 40

PostPostao/la karamba » 30. 11. 2008. (17:19)

surfer je napisao/la:Dobro na kraju, tko je izlovio večinu od tih 800-tinjak tona tuna ove godine, plivaričari ili big game-ri?!!

plivaričari u jedan dan uhvate više nego big gemaši u cijelu godinu! ;)
U.T.R. SMOKVA
----rent a boat----
karamba
Old Senior Member

Vrsta ribolova: mali
Tip plovila: 2bakan5 yam 40,60 ,galeon475yam70,sessa100

PostPostao/la surfer » 30. 11. 2008. (18:13)

A pa normalno, čemu uopče takva prepucavanja oko toga tko je kriv tko ne kad se zna, a i ta dvojica sa tom jednom, kao da če zbog njih sve nestat...a i takmičenja, kočama je dozvoljeno kočarit do milje od obale, a često ulaze unutar te milje, a onda poberu koliko i takmičari, samo koče rade svaki dan kad mogu!!!
There is one thing far more important than freedom of speech and that is the freedom to live!! by P.W.
surfer
Old Senior Member

PostPostao/la lupis » 30. 11. 2008. (18:59)

fala bogu da se sve zna...

ali ti mi sličiš na nekoga tko kroz naseljeno mjesto vozi jugo 45 brzinom 120 km/h,i onda kad te pretekne BMW sa 240 grintaš i ukazuješ na ograničenje brzine!

Svatko dere koliko može,u tome je poanta,i kad naleti netko ko može više e onda smo osvješteni,onda bi se taj treba držat zakona...
:lol:
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
lupis
Korisnik baniran

Tip plovila: Merry Fisher 625,Suzuki 115

PostPostao/la surfer » 02. 12. 2008. (11:13)

lupis je napisao/la:ali ti mi sličiš na nekoga tko kroz naseljeno mjesto vozi jugo 45 brzinom 120 km/h,i onda kad te pretekne BMW sa 240 grintaš i ukazuješ na ograničenje brzine!

Svatko dere koliko može,u tome je poanta,i kad naleti netko ko može više e onda smo osvješteni,onda bi se taj treba držat zakona...
:lol:

Ej ulovio sam 4 (četri) ribe ove godine, ako ne brojimo iglice!!
surfer
Old Senior Member

PostPostao/la GRADEVIO » 17. 10. 2009. (17:26)

dali još ima tune u Kvarnerskom zaljevu?
GRADEVIO
New Entry

Prethodna

Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora

Trenutno korisnika/ca: / i 17 gostiju.