Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori
al bundy je napisao/la:Uvik krivite Slovence,Talijane, BRAVO !
Najviše domači bacaju sve u more ! Biće Slovenci,Taljani vuku sa sabom na ljetovanje sve one wc skoljke, aute, lavore, gume and co. sto se vidje gdje god zaronis uz obalu
Kad si ti što izvuko iz mora ?Aladine
aladin je napisao/la:Gore nabrojani su ti koji sa donijeli sa sobom i pobacali sve one wc skoljke, aute, lavore, gume and co. sto se vidje gdje god zaronis uz obalu.
I nadalje...primjetio sam da samo lokalni vlasnici plovila placaju "naknadu za koristenje pomorskog dobra" nadleznoj zupaniji.... i naravno da uredno placaju svake godine obavezno osiguranje te kupuju ribolovne dozvole... naravno da ne prodaju ribu lokalnim restoranima.... oni znaju da na taj nacin uzimaju kruh profesionalnim ribarima iz svog mjesta sa kojima su uvijek u poslovicno dobrim i susjedskim odnosima... Primjetio sam da samo furesti i ostali alieni ne placaju nikakve dozvole pristojbe and co. ne poznaju pravila i zakone, i naravno....... bacaju emajlirane lavore u more
Gaso je napisao/la:Svima se unaprijed ispičavam, pošto sam uopšte reagirao i slao svoj post i nisam htio da se počne razvijati u ovom smjeru.
lupis je napisao/la:Pa da,Aladin zapravo misli suprotno,to sam i ja odmah isčitao!
lupis je napisao/la: .
Jedino nema (Aladin) pravo kad misli da ja imam nešto protiv tebe jer si SLO.
Inače,...točim samo Laško,a od negaziranih sokova samo Fructal te Radenska...,mene nećeš "dignut" na te nacionalne fore,Aladin!
Što se mene tiče ja sam tu završio!
Gaso je napisao/la:Svima se unaprijed ispičavam, pošto sam uopšte reagirao i slao svoj post i nisam htio da se počne razvijati u ovom smjeru.
riberer je napisao/la:Sada, nakon što su se svi "poizvinjavali", molim da ostanete u temi !
Inače, tema bi bila: Lovostaj za tunu
Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.