koko je napisao/la:Lukabubi ajde malo detalja ono :brzina, potrošnja i.t.d. Rekao si da ćeš staviti onaj svoj motor od 25 ks sad vidim 40, što niije bilo ok sa 25 konja?
Može li informacija o ležajevima to nismo obradili koja im je dužina može li se prespavati koju noć?Ima li u kabini mjesta za hladnjak , kakv ormarić ?
Nama je Rijeka bila daleko pa ga još nismo uspjeli vidjeti u živo.
Hvala Lp i ugodnu vožnju sa tvojim Navalom (malo ti i zavidim)
Ovako Ti Koko stoje stvari;
S Yamahom 25f četverotaktnom dobio sam 12,5 milja u max, putno 9-10 zavisno od marete. Meni ipak malo premalo, a šteta motora novi je satrao bi ga brzo, za poludeplasmanca 4,5-5m bio bi taman, tako da ću ga morati zamijeniti za 40 ks. Za nekog tko se vozi 8-9 milja igrao bi sigurno (mala potrošnja), no meni ipak treba 15 milja putno, a to je 40 KS.
Ovaj žuti je divno išao 22,7 milja s nama dvojicom u max., 17-18 putno, 15,5 na 4500 okretaja, no njegov vlasnik je stavio Evinrudea E-tec 40 KS, ja ću radije Hondu ili Yamahu.
Za krevete me pitaš, evo da Ti odgovorim, spavali smo kao bebe, ne sjećam se kada sam se tako dobro u brodu naspavao, glave su nam bile prema vratima, mjesta kao u priči, dužina 2,10, zraka dosta, ma sve ok. Od kraja kreveta do vrata ima jedno 45-50 cm, tako da bi tu sigurno stao frižider i iznad ormarić ili police, a s druge strane je kutija za struju, a ispod nje bi bio kemijski wc.
Eto, to ti je Koko otprilike sadržaj interijera, pri ribolovu imali smo troje mjesta , za bacat i vadit parangale radna površina na krmi i lijevo i desno na poklopcu bazena za živu ješku pokazala se dobrom. Evo par slika cocpita s klupama/kutijama od kojih je lijeva termoizolirana (ledenica), obje su na skidanje.