Tv i ribolov

Neobavezni razgovori ... sa isključivo "morskim" temama

Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori

Re: Tv i ribolov

PostPostao/la Groff » 20. 09. 2010. (19:16)

Još sinoć san napisal ali mi ni prihvatilo pa ponovo, emisija More iz Rijeke je najgora onda Zadarska a Dubrovačka i Splitska su ok a da bi moglo bolje, sigurno. Gđa Odri Ribarović, ( pazi prezimena ) urednica i voditeljica dotične emisije je fulala profesiju a stin i se ča dela, izgurali su pred par let Antonelu Pruša ka je ipak delala gledljive emisije. Malo nan se državna TV boji mora i morskih emisija, pogotovo Jadranskog mora. Ostala mora još i vidimo ali ovo naše ko na kapaljku i često vrlo nekvalitetno tj negledljivo. Žali nas Bože !
Groff
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Dalmatinka Suz 20, Kolibri Yam 2.5

PostPostao/la surfer » 20. 09. 2010. (19:44)

Na HRT plus zadnjih par dana prikazuju neke starije dokumentarce sa morskom tematikom, danas je bilo nešto o Pelješcu, jučer o Korčuli, ti dokumentarci su meni jako dobri i mogli bi ih prikazivat bilo di, a najbolje bi ih bilo spržit od nekud da ih imamo doma...
There is one thing far more important than freedom of speech and that is the freedom to live!! by P.W.
surfer
Old Senior Member

Tip plovila: Bakan 5 cabin + Honda 40

PostPostao/la tramontana » 20. 09. 2010. (19:59)

Groff je napisao/la: Malo nan se državna TV boji mora i morskih emisija, pogotovo Jadranskog mora. Ostala mora još i vidimo ali ovo naše ko na kapaljku i često vrlo nekvalitetno tj negledljivo.

Eeee, to je to!
Stalno se žalimo kako je po moru gužva, gliseri ovakvi, jahte onakve, svaki seljo ima barku, ... Pa ča bi trebalo da svaki dan daju propagandne filmove kako je nama na moru lijepo?

Malo kua :Suprise32: . Ča bi tek onda bilo?
(Ovo ča san napiso držati STROGO POV. i ne širiti :shh: ;) )

A riječki studio i Odri Ribarović :thumbdown:
tramontana
Moderator

Tip plovila: MAESTRAL 6,70, kabina, natkabina i TORPEDO 24

PostPostao/la MURTER 600 » 20. 09. 2010. (20:45)

Gospodo ja se mogu pohvaliti da sam osobno bio prikazan u dva mjeseca dva puta na HTV 1i to sa mojim
plovilom ! Prvi puta u emisji " Hrvatska danas" a drugi put 10. 09.u emisiji "ljetna slagalica" koju je vodio
Petar Vlahov. Neznam dali je tko od forumaša pogledao ali ako i je vjerujem da je većina odmah gasila
tv prijemnik jer je tema bila brodica a to je murterino 21 ;) :o :lol: :lol: :lol:
Murterino 21
Demokracija je kada dvije budale imaju više prava od jednog pametnog!
To što su se meduze održale bez mozga preko 650 miliona godina,daje nadu mnogim ljudima..........
MURTER 600
Old Senior Member

Vrsta ribolova: mali
Tip plovila: MURTER 600(murterino 21) Nanni turbodiesel 60

PostPostao/la udica » 20. 09. 2010. (20:58)

...treba bi im skandalozno ponudit "Rogi ribaru 1 i 2" da otkupe pravo ali istog dana u sve tv kuće :!: :?:
udica
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Atlantic 560 PH Honda 90VTEC

PostPostao/la Lando » 26. 09. 2010. (00:26)

Na MAX TV ima dobar novi kanal Fishing & Hunting , a i na Discoveryu često bude o ribolovu .
Lando
Old Senior Member

Tip plovila: Arta mala

PostPostao/la Ivan0705 » 29. 09. 2010. (08:23)

Lando to nije ništa!
Ako imaš mogučnost pogledaj sa satelita talijanske i španjolski lov i ribolov i jedan francuski.Doduše oni nisu free ali fr.Season i tal.Passione di pesca su free.
Ovaj fishing hunting što ide preko Max tv nema kro titl jer postoje dva ta ista programa sa titlom i bez.Još pstoji Pv program o ribolovu također sa srpskim prijevodom ;)
Poz... :thumbup:
Ivan0705
Member

PostPostao/la skandalozo » 30. 09. 2010. (09:46)

udica je napisao/la:...treba bi im skandalozno ponudit "Rogi ribaru 1 i 2" da otkupe pravo ali istog dana u sve tv kuće :!: :?:

Da trebao! Sa svim Tv-kućama (HRT, Nov, Rtl) pokušao sam kontaktirati, naravno u pisanom obliku, usamom startu čim je projekat dobio završne konture. Uz gotove filmove (koji vjerujem produkcijski ne zadovoljavaju standarde velikih kuća) ponuđene su i neke ideje za daljnju suradnu u njihovoj produkciji, ali ni glasa. Ponuđeno je nekoliko tipova emisija tako da bi se moglo gađati i šire gledateljstvo. Na žalost, čini se da to ne funkcionira tako kako sam zamislio. Uostalom, što bi tv kuće funkcionirale drugačije od ostatka države :?:
Ali idemo dalje, sva sreća da je More nepresušna inspiracija :)
slika
skandalozo
Djelatnik u sektoru ribolova

Tip plovila: Grašo 19, drvena gajeta, Angler 23

PostPostao/la karamba » 30. 09. 2010. (11:32)

trebalo bi kontaktirat strane tv kuče i odma poslati neki isječak da vide kvalitetu i potencijal , mislim da bi strani ribolovni kanali trebali bit zainteresirani!
U.T.R. SMOKVA
----rent a boat----
karamba
Old Senior Member

Vrsta ribolova: mali
Tip plovila: 2bakan5 yam 40,60 ,galeon475yam70,sessa100

PostPostao/la macro » 30. 09. 2010. (14:22)

skandalozo je napisao/la:Da trebao! Sa svim Tv-kućama (HRT, Nov, Rtl) pokušao sam kontaktirati, naravno u pisanom obliku, usamom startu čim je projekat dobio završne konture. Uz gotove filmove (koji vjerujem produkcijski ne zadovoljavaju standarde velikih kuća) ponuđene su i neke ideje za daljnju suradnu u njihovoj produkciji, ali ni glasa. Ponuđeno je nekoliko tipova emisija tako da bi se moglo gađati i šire gledateljstvo. Na žalost, čini se da to ne funkcionira tako kako sam zamislio. Uostalom, što bi tv kuće funkcionirale drugačije od ostatka države :?:
Ali idemo dalje, sva sreća da je More nepresušna inspiracija :)

provaj s lokalnin televizijama za početak. put do slave je dug i mukotrpan.. ako nisi nives ni simona :wave:
Pitagorin poučak: 24 riječi

Molitva Oče naš: 66 riječi

Arhimedov poučak: 67 riječi

10 zapovijedi: 179 riječi

Američka Deklaracija nezavisnosti: 1.300 riječi

Američki Ustav sa svih 27 izmjena i dopuna: 7818 riječi

Propisi EU o prodaji zelja: 26.911 riječi

Smrt EU, sloboda narodu
macro
Old Senior Member

Tip plovila: Samonadokaradnja 550, Merc 90, Merc 5, mazgun

PostPostao/la oneeyed » 07. 02. 2011. (11:25)

Neznam kako vas ali mene u očaj baca nekad najdraža mi emisija "More" na HTV-u, pogotovo ona Riječkog studija. Nema emisije da se ne pojavi nekakva babetina koja je navratila iz bogtepitaj koje zemlje u dijaspori. Pa i ova jučerašnja, te baba od misici naših korijena, te umra dida pa došla familija, pa palma ova palma ona a o moru i ribariji eventualno u tragovima. Pa još netom prije u emisiji "Plodovi zemlje" puste odličan podugački prilog o dva tipa kako love lignje, ko izmišljen za emisiju more. Pa do kada više Odri Ribarović? Što nema drugih emisija za penzionere i dijasporu? :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: Dajte da vidimo ima li istomišljenika na forumu, pa ako vas se javi dovoljno da kao forum reagiramo prema urednicima emisije.
"Najgore što ti se može dogoditi je da na tebe padne nešto tupo, a teško. To drobi kosti."
oneeyed
Old Senior Member

Tip plovila: Ribar 480

PostPostao/la aladin » 07. 02. 2011. (11:30)

vec sam rekao na pocetku teme

aladin je napisao/la: Još kada je iz riječkog studija onda tek nema ništa za vidit.... samo neke babe koje su se iz jamerike vratile na Ilovik pa im je sada grejt ođe

Vidim praksa se nastavila i dalje. Jucer nisam gledao pa mi je sada žao jer takvi prilozi ulaze u drugu moju omiljenu sferu emisija na TVu koja je "trash" :-D
aladin
Moderator

Tip plovila: Patrol 690, Yamaha F150

PostPostao/la Groff » 07. 02. 2011. (11:32)

Slažen se s vama za emisiju More iz riječkog studija, ne gledljivo, evo čera nisan ni proval gljedat jer san znal da je Odri na terenu, blagi užas :thumbdown:
Groff
Old Senior Member

Tip plovila: Dalmatinka Suz 20, Kolibri Yam 2.5

PostPostao/la koko » 07. 02. 2011. (13:45)

Ma u pravu ste 100%, ni jedan prilog nije bio ni barem malo interesantan.
koko
New Entry

Tip plovila: Galeb

PostPostao/la josme » 07. 02. 2011. (13:59)

A ovako je bilo prošlu godinu 19. 09. 2010(isto kao i jučer)

aladin je napisao/la:
niko je napisao/la: Kod nas na HTV-u nediljon samo emisija more ....

Još kada je iz riječkog studija onda tek nema ništa za vidit.... samo neke babe koje su se iz jamerike vratile na Ilovik pa im je sada grejt ođe
... ajmo malo ... satnica.com ... povećajte si profit
josme
Old Senior Member

Tip plovila: luft-madrac

PrethodnaSljedeća

Natrag na Mandrać

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.