Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Gaso je napisao/la: Kod ovog motora 155HP koliko sam ja računao na putnoj brzini 17čv, troši 21l/sat. Što je cca 1.2Nm/l .
betinaši je napisao/la:Jedan ribar iz Šibenika mi je rekao da on puni na LUK OIL i da mu je potrošnja puno manja a filteri goriva gotovo čisti za razliku od INE. Kako na toj pumpi pune i prijevoznici rekli su mi da s jednim tankom znaju proći i po 80-100 km više i da su uvjereni da je gorivo puno bolje " masnije ". Provijerio sam i doznao da LUK OIL gorivo dobiva direktno iz Rusije i da im je
bazen za Hrvatsku u Vukovaru.
betinaši je napisao/la:U Šibeniku ima. u uvali Sv. Petra. Pumpa od LUK OILA.
aladin je napisao/la:betinaši je napisao/la:U Šibeniku ima. u uvali Sv. Petra. Pumpa od LUK OILA.
to je u sastavu marine Mandalina? na kojoj obali uvale
Gaso je napisao/la:kyosaki, bolje da oni ne uključuju radara, pa če se opet igrat elektronikom umjesto da gleda kdje vozi. Pa to je bio i uzrok havarije, i na prijašnjoj je bio radar, samo da možeš to koristiti treba pročitat 400 stranica uputa i još trebaš bit malo kompjuterski tip, ako netko nezna koristit bit če problema onda i havarija. Kad se igraš po ekranu i odeš u editiranje funkcija
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gostiju.