bluestar murter 600

Sve što želite znati o plastičnim brodovima

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: bluestar murter 600

PostPostao/la MURTER 600 » 28. 09. 2010. (22:28)

josme je napisao/la:
MURTER 600 je napisao/la:Gospodo nakon svega ja sam zakljućio da vrijedi izreka da možeš: prajcu, prascu ,gudi, gujdi ,svinjčetu ilti prasetu
oprati njušku ili rilo ono če ponovo u kopanju i ponovo izgledati kao prije.

Što je umjetnik htio s ovim reći????????Da je brod kao svinja,ili mi koji debatiramo??

Josme,Josme; pa zašto me siliš da te moram stalno demantirati ili ispravljati "krivi navod"?!
Ne kaže se umjetnik nego p i s a c ! :roll:
Murterino 21
Demokracija je kada dvije budale imaju više prava od jednog pametnog!
To što su se meduze održale bez mozga preko 650 miliona godina,daje nadu mnogim ljudima..........
MURTER 600
Old Senior Member

Vrsta ribolova: mali
Tip plovila: MURTER 600(murterino 21) Nanni turbodiesel 60

PostPostao/la josme » 28. 09. 2010. (22:31)

I pisac je umjetnik. :D
... ajmo malo ... satnica.com ... povećajte si profit
josme
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: luft-madrac

PostPostao/la MURTER 600 » 28. 09. 2010. (23:17)

Josme; ovo sada za ozbiljno!
Dok sam završio šaljivi odgovor ,vidio sam da si ti u međuvremenu napisao i treći post.Išao sam da dodam ovo što
sada pišem no dok sam ja završio kao izmjenu i pritisnuo "pošalji" odgovor je bio "nemožeš više mijenjati"pa moram
ponoviti svoja razmišljanja.Josme gdje sam ja to tvrdio da nema fuša i šlamperaja? Ja samo tvrdim da NE postoji
plovilo koje nema mane odnosno koje bi zadovoljilo sve ljude jer to je utopija.
Što se kritike tiče i tu moram da kažem da griješiš jerja ne prihvačam samo kritiku koja nema argumente.
Postovi sadržaja "može murter barka biti i najbolji ali za mene če i dalje biti gov_o" što govore?
Kritike treba biti ali konstruktivne i ona donosi plodove a primjer su prozori na murteru na koje sam tebi skrenuo
pažnju no ti si odgovorio da jedna lasta ne ćini prolječe.Ne takovi prozori če se ugrađivati u sve buduče murterinje21
Mislim da ti uzimaš neke napise više srcu nego ja mada si priznao da ipak imam pravo pisati o toj brodici jer sam ipak
vlasnik iste.Također bi želio da prihvatiš da je 99% pojih postova samo odgovor na pitajna o istoj!
Josme; nikad ne reci nikad i ja ono tvoje "kraj"ne shvačam kao stvarni kraj!
Murterino 21
Demokracija je kada dvije budale imaju više prava od jednog pametnog!
To što su se meduze održale bez mozga preko 650 miliona godina,daje nadu mnogim ljudima..........
MURTER 600
Old Senior Member

Vrsta ribolova: mali
Tip plovila: MURTER 600(murterino 21) Nanni turbodiesel 60

PostPostao/la josme » 29. 09. 2010. (07:35)

MURTER 600 je napisao/la:Josme; ovo sada za ozbiljno!
Dok sam završio šaljivi odgovor ,vidio sam da si ti u međuvremenu napisao i treći post.Išao sam da dodam ovo što
sada pišem no dok sam ja završio kao izmjenu i pritisnuo "pošalji" odgovor je bio "nemožeš više mijenjati"pa moram
ponoviti svoja razmišljanja.Josme gdje sam ja to tvrdio da nema fuša i šlamperaja? Ja samo tvrdim da NE postoji
plovilo koje nema mane odnosno koje bi zadovoljilo sve ljude jer to je utopija.
Što se kritike tiče i tu moram da kažem da griješiš jerja ne prihvačam samo kritiku koja nema argumente.
Postovi sadržaja "može murter barka biti i najbolji ali za mene če i dalje biti gov_o" što govore?
Kritike treba biti ali konstruktivne i ona donosi plodove a primjer su prozori na murteru na koje sam tebi skrenuo
pažnju no ti si odgovorio da jedna lasta ne ćini prolječe.Ne takovi prozori če se ugrađivati u sve buduče murterinje21
Mislim da ti uzimaš neke napise više srcu nego ja mada si priznao da ipak imam pravo pisati o toj brodici jer sam ipak
vlasnik iste.Također bi želio da prihvatiš da je 99% pojih postova samo odgovor na pitajna o istoj!
Josme; nikad ne reci nikad i ja ono tvoje "kraj"ne shvačam kao stvarni kraj!

Kao prvo vidim da se ljutiš a nemaš zašto,proizvođač je trebao staviti proizvod koji će proizvoditi u nastavku a ne koje ima trenutno(što se tiče prozora).Ovako stječemo dojam da su svi isti a onaj jedan da je rađen po narudžbi.Tvoje tvrdnje ,nažalost,da ne postoji plovilo koje nema mane tek si u ovom postu napisao a cijelo vrijeme se grčevito boriš da dokažeš da je murterino super.Na sajam se dolazi sa top proizvodom koji nema mane da bi se pridobili kupci.Proizvođač Murterina ili netko njemu blizak vjerojatno prati ovaj forum pa ipak nisu te mane uklonili ili ih barem sakrili za sajam.Ovako stječemo suprotni dojam.Ono što se odpočetka pisalo na forumu,nažalost je u većini istina(govorim o manama).Opet ponavljam kao što sam već par puta napisao da je Murterino OK samo da se te neke mane uklone ili poprave.Nadalje u kontekstu mojeg nicka spominješ tekst" Postovi sadržaja "može murter barka biti i najbolji ali za mene če i dalje biti gov_o" što govore?" to ja nisam nikada i nigdje napisao pa te molim da ubuduće te trpaš nekome "zasluge".
... ajmo malo ... satnica.com ... povećajte si profit
josme
Old Senior Member

Tip plovila: luft-madrac

PostPostao/la porer » 29. 09. 2010. (08:00)

Ja se već dugo ne miješam u temu a neću ni sad puno. Jedino me interesira je li Joca napokon dobio svoj brod i kako je zadovoljan njime. Joca javi se!
Treba mi jači lanac, metar, metar i dvadeset najviše.
porer
Old Senior Member

Tip plovila: Drvena pasara 6.20

PostPostao/la emils » 29. 09. 2010. (08:07)

Zaboravija je koja mu lozinka ide sa kojin nickon... :D
emils
Moderator

Tip plovila: Bez plovila

PostPostao/la massa.st » 29. 09. 2010. (08:34)

sta se tice prozora i vrata....i oni su svjesi da vrata i prozori nisu bas bili najbojli zato sve nove serije murterina idu sa novim vratima od mahagonija i novim prozorina na otvaranje.........brod je relativno novi na trzistu i jako je bitno da oslusavaju kritike kupaca i da ih pomalo usavrsavaju.........malo sam citao po forumu pa sam dosao do zakljucka da cak i popularni Graso (ali i mnogi drugi) prve serije njegovih brodova nisu bile bas savrseno izvedene ali su ih sa godinama usavrsavali i tako sada imaju odlicne proizvode. Neki dan sam bio na prijateljevoj betini 600 koji je skoro duplo skuplji brod, veci i siri od murterina pa kada smo isli broc sa iste bande od prove na krmu brod se skoro okrenio, vergulast je ajme........kada sve to skupa pogledam murterino je odlican.........trpu mu je odlican, odlicno se ponasa na moru.....a te neke djecje bolesti ce se sa godinama rjesiti (kao sto su rjesili i ostali) i bit ce odlican proizvod.... :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
massa.st
Old Senior Member

Tip plovila: Leidi 600/Suzuki 150

PostPostao/la Mali Dabar » 29. 09. 2010. (08:44)

massa.st je napisao/la:sta se tice prozora i vrata....i oni su svjesi da vrata i prozori nisu bas bili najbojli zato sve nove serije murterina idu sa novim vratima od mahagonija i novim prozorina na otvaranje.........brod je relativno novi na trzistu i jako je bitno da oslusavaju kritike kupaca i da ih pomalo usavrsavaju.........malo sam citao po forumu pa sam dosao do zakljucka da cak i popularni Graso (ali i mnogi drugi) prve serije njegovih brodova nisu bile bas savrseno izvedene ali su ih sa godinama usavrsavali i tako sada imaju odlicne proizvode. Neki dan sam bio na prijateljevoj betini 600 koji je skoro duplo skuplji brod, veci i siri od murterina pa kada smo isli broc sa iste bande od prove na krmu brod se skoro okrenio, vergulast je ajme........kada sve to skupa pogledam murterino je odlican.........trpu mu je odlican, odlicno se ponasa na moru.....a te neke djecje bolesti ce se sa godinama rjesiti (kao sto su rjesili i ostali) i bit ce odlican proizvod.... :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Nekim ljudima nema ljeka ! :D
Mali Dabar
Old Senior Member

PostPostao/la malibrod » 29. 09. 2010. (09:00)

Kako neće biti odličan kad su popalili kalup sa Nostroma 630...
Žmuj vina,žmuj vode!
malibrod
Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: B-Square 290 gumenjak,motor Parsun 5

PostPostao/la massa.st » 29. 09. 2010. (09:18)

malibrod je napisao/la:Kako neće biti odličan kad su popalili kalup sa Nostroma 630...

hahaha.....kao i mnogi drugi sto su isto kupili licence u italiji i poceli raditi svoje brodove............
massa.st
Old Senior Member

PostPostao/la massa.st » 29. 09. 2010. (09:21)

Mali Dabar je napisao/la:
massa.st je napisao/la:sta se tice prozora i vrata....i oni su svjesi da vrata i prozori nisu bas bili najbojli zato sve nove serije murterina idu sa novim vratima od mahagonija i novim prozorina na otvaranje.........brod je relativno novi na trzistu i jako je bitno da oslusavaju kritike kupaca i da ih pomalo usavrsavaju.........malo sam citao po forumu pa sam dosao do zakljucka da cak i popularni Graso (ali i mnogi drugi) prve serije njegovih brodova nisu bile bas savrseno izvedene ali su ih sa godinama usavrsavali i tako sada imaju odlicne proizvode. Neki dan sam bio na prijateljevoj betini 600 koji je skoro duplo skuplji brod, veci i siri od murterina pa kada smo isli broc sa iste bande od prove na krmu brod se skoro okrenio, vergulast je ajme........kada sve to skupa pogledam murterino je odlican.........trpu mu je odlican, odlicno se ponasa na moru.....a te neke djecje bolesti ce se sa godinama rjesiti (kao sto su rjesili i ostali) i bit ce odlican proizvod.... :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Nekim ljudima nema ljeka ! :D

ovo je tema za vlasnike i buduce vlasnike murterina 21, znaci druzenja, price, razmjenjivanja iskustava, kako je moguce poboljsati brod.....zato vama koje je taj brod "smece" neznam zasto uopce pisete ovdje......dovoljne se izgadili brod u ovih 120 strana...............kada sam isao citati postove od pocetka dosao sam do 118 strane i nista pametno nisam saznao o brodu.........a tako se i nastavlja...........ajmo malo moderatori pocistite off i nemojte ga vise dozvoljavat.
massa.st
Old Senior Member

PostPostao/la massa.st » 29. 09. 2010. (09:23)

a ovo za betinu 600 je ziva istina.................imao sam filing kada sam usao kao da sam u mojoj lasti.......samo u vecoj i siroj izvedbi....... :D :D :D :D :D
massa.st
Old Senior Member

PostPostao/la malibrod » 29. 09. 2010. (09:32)

massa.st je napisao/la:
malibrod je napisao/la:Kako neće biti odličan kad su popalili kalup sa Nostroma 630...

hahaha.....kao i mnogi drugi sto su isto kupili licence u italiji i poceli raditi svoje brodove............

Mogu se kladiti da "massa.st" ima veze sa ACM boats d.o.o. jer izjava o nekakvim licencama otkriva purgera koji nema pojma o brodovima i brodogradnji i baš me podsjeća na jednog lika iz te firme koji se na tv-eu hvalio kako je taj Murterino hrvatski proizvod...i usput da vam kažem da se nešto šuška oko autorskih prava u proizvodnji plovila ,čime će se stati na kraj lopovluku i olakom skidanju kalupa uz neznatne preinake,odnosno čak će se stopirati prodaja modela pravnim sredstvima za koje se utvrdi da su popaljeni...
Žmuj vina,žmuj vode!
malibrod
Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: B-Square 290 gumenjak,motor Parsun 5

PostPostao/la Administrator » 29. 09. 2010. (09:39)

malibrod je napisao/la:
massa.st je napisao/la:

Mogu se kladiti da "massa.st" ima veze sa ACM boats d.o.o. jer izjava o nekakvim licencama otkriva purgera koji nema pojma o brodovima i brodogradnji i baš me podsjeća na jednog lika iz te firme koji se na tv-eu hvalio kako je taj Murterino hrvatski proizvod...i usput da vam kažem da se nešto šuška oko autorskih prava u proizvodnji plovila ,čime će se stati na kraj lopovluku i olakom skidanju kalupa uz neznatne preinake,odnosno čak će se stopirati prodaja modela pravnim sredstvima za koje se utvrdi da su popaljeni...

Za gornji post ban od sedam dana.

Razlozi su navedeni na više mjesta na forumu, a osim nedavnog, postoji i svježiji:
Administrator je napisao/la:
Shvatite ovo kao posljednje upozorenje i pročitajte još jedanput OVO !!!

Sumnje i primjedbe na "temu" (reklamira - ne reklamira) idu isključivo na adresu moderatora i administratora putem privatnih poruka.
Za one koji o svojim brodovima pišu previše revno (nikakva krivnja u tome) postoji mogućnost da će za daljnje sudjelovanje na Forumu biti potrebna ponovna registracija i to samo sa osobnom email adresom, te punim imenom i prezimenom.

Podaci članova nisu javni (ostaju u arhivi) i nadam se da to nikome ne bi trebao biti problem.

Hvala!

Žao mi je ... dosta je bilo sa rekla-kazala.
Administrator
Administrator/ica

PostPostao/la Mali Dabar » 29. 09. 2010. (09:42)

Ajmo ljudi "crta " s foruma,ako ne mislite nesto ljepo napisati o gore navedenom plovilu !

Nije vazno dali istina ili laž,dali reklama ili ne,vazno je da se ljepo pise !

Da ne budem u outu,ja bi za kraj dodao da je to "krasao" i "kvalitetao" plovilo !

:D
Mali Dabar
Old Senior Member

PrethodnaSljedeća

Natrag na Plastični brodovi

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.