MURTER 600 je napisao/la:Josme; ovo sada za ozbiljno!
Dok sam završio šaljivi odgovor ,vidio sam da si ti u međuvremenu napisao i treći post.Išao sam da dodam ovo što
sada pišem no dok sam ja završio kao izmjenu i pritisnuo "pošalji" odgovor je bio "nemožeš više mijenjati"pa moram
ponoviti svoja razmišljanja.Josme gdje sam ja to tvrdio da nema fuša i šlamperaja? Ja samo tvrdim da NE postoji
plovilo koje nema mane odnosno koje bi zadovoljilo sve ljude jer to je utopija.
Što se kritike tiče i tu moram da kažem da griješiš jerja ne prihvačam samo kritiku koja nema argumente.
Postovi sadržaja "može murter barka biti i najbolji ali za mene če i dalje biti gov_o" što govore?
Kritike treba biti ali konstruktivne i ona donosi plodove a primjer su prozori na murteru na koje sam tebi skrenuo
pažnju no ti si odgovorio da jedna lasta ne ćini prolječe.Ne takovi prozori če se ugrađivati u sve buduče murterinje21
Mislim da ti uzimaš neke napise više srcu nego ja mada si priznao da ipak imam pravo pisati o toj brodici jer sam ipak
vlasnik iste.Također bi želio da prihvatiš da je 99% pojih postova samo odgovor na pitajna o istoj!
Josme; nikad ne reci nikad i ja ono tvoje "kraj"ne shvačam kao stvarni kraj!
Kao prvo vidim da se ljutiš a nemaš zašto,proizvođač je trebao staviti proizvod koji će proizvoditi u nastavku a ne koje ima trenutno(što se tiče prozora).Ovako stječemo dojam da su svi isti a onaj jedan da je rađen po narudžbi.Tvoje tvrdnje ,nažalost,da ne postoji plovilo koje nema mane tek si u ovom postu napisao a cijelo vrijeme se grčevito boriš da dokažeš da je murterino super.Na sajam se dolazi sa top proizvodom koji nema mane da bi se pridobili kupci.Proizvođač Murterina ili netko njemu blizak vjerojatno prati ovaj forum pa ipak nisu te mane uklonili ili ih barem sakrili za sajam.Ovako stječemo suprotni dojam.Ono što se odpočetka pisalo na forumu,nažalost je u većini istina(govorim o manama).Opet ponavljam kao što sam već par puta napisao da je Murterino OK samo da se te neke mane uklone ili poprave.Nadalje u kontekstu mojeg nicka spominješ tekst"
Postovi sadržaja "može murter barka biti i najbolji ali za mene če i dalje biti gov_o" što govore?" to ja nisam nikada i nigdje napisao pa te molim da ubuduće te trpaš nekome "zasluge".