Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
MURTER 600 je napisao/la:josme je napisao/la:Ne treba ga zamišljati,bez špiruna je bio na sajmu,i od dodatne opreme je imao jedino ogradu.Ruku na srce,je skuplji ali ja bi ga rađe uzeo.Uostalom jesi navalio na čovjeka,Murter600 jesi li ti kupio ovaj brod?Jeli ploviš sa njime?Jesi li zadovoljan?Ako jesi, ne navaljuj, pusti čovjeka da stekne svoj dojam a ne tvoj.
E sada zamisli Mercedes,a unutra oprema od stojadina,gume od fiće,motor od peglice, i dakako jeftiniji od drugih auta za 50%.Ali izvana merđa...................
Josme; ča se ti toliko cimaš? Imaš li graškiča ili murterija 21??? N E M A Š !!! Imaš istranku pa se pitam zašto
si baš ti toliko žestok u raspravi o kvaliteti i vrijednostima brodica? Nemoj da me pčneš uvjeravati a ja
to nebi prihvatio da si Grašin čovjek makar potpisuješ lokaciju Pula???
Ja niti jednim odgovorom ne sugeriram čovjeku što da kupi nego iz osobnog iskustva (kao vlasnik murterinja 21)
čovjeku odgovaram na pitanja .
Molio bi forumaša koji bi mi sa konkretnim primjerom (propis ili nešto drugo) što nalaže graditelju brodice
ugradnju te famozne kaljužne pumpe.
Sada je massa pokrenuo i pitanje instrumenta za temperaturu; pa dragi massa znaj da je to uz motor i da to
dobivaš na komandnoj tabli sa motorom.Nemoj samo reč da ti i to žele posebno naplatiti jer ču početi
vjerovati da pomalo provociraš takovim pitanjima.
Bdv Josme na sajmu smo dvoje imali majice sa logom murterinja pa neznam kojega si vidio da se pravi....
Onaj drugi ima bijelu kosu.
Molim bez ljutnje.
MURTER 600 je napisao/la:massa.st je napisao/la:iako mi se brod svidja to mi je malo ciganski.........formiraj cijenu broda kakva je i stavi sve sto taj brod treba imat u std opremi.......posto masu mojih prijatelja zna sa kupujem brod pa mi svi kazu kao sta ne kupis onoj od 99000,00 kn brod izgleda odlicno.........onda se ja nasmijem....onda im ja pokazem ponudu pa gledaj pravu cijenu.....![]()
![]()
![]()
Massa; što je standardna oprema, dalo bi se raspravljati i vjerujem da bi mogli potrošiti više stranica.
Po meni je standardna oprema ono što zahtijeva Hrvatski registar plovila.
Pogledaj stranicu 44 (josme 24 09)o graškiću na pentu što je sve dodatna oprema i vidjeti češ da je čak i
špirun dodatna oprema!
Pokušaj zamisliti graškiča bez te dodatne opreme.![]()
Za 99.000,00kn mogao si kupiti plavi murterino21 sa 21PS kojim se vršila prezentacija u moru.
Mali Dabar je napisao/la:MURTER 600 je napisao/la:massa.st je napisao/la:iako mi se brod svidja to mi je malo ciganski.........formiraj cijenu broda kakva je i stavi sve sto taj brod treba imat u std opremi.......posto masu mojih prijatelja zna sa kupujem brod pa mi svi kazu kao sta ne kupis onoj od 99000,00 kn brod izgleda odlicno.........onda se ja nasmijem....onda im ja pokazem ponudu pa gledaj pravu cijenu.....![]()
![]()
![]()
Massa; što je standardna oprema, dalo bi se raspravljati i vjerujem da bi mogli potrošiti više stranica.
Po meni je standardna oprema ono što zahtijeva Hrvatski registar plovila.
Pogledaj stranicu 44 (josme 24 09)o graškiću na pentu što je sve dodatna oprema i vidjeti češ da je čak i
špirun dodatna oprema!
Pokušaj zamisliti graškiča bez te dodatne opreme.![]()
Za 99.000,00kn mogao si kupiti plavi murterino21 sa 21PS kojim se vršila prezentacija u moru.
Moze mi se pojasniti sto to HRB zahtjeva pod standardnom opremom ?
Hoce li gosp.Murter doci i u Biograd na prezentaciju kada vec ima maicu,da malo procakulamo ?
Dali gsp.Murter isto tako i prezentira Murterinja 15 ili 17 (ko ce ga znati) da me uputi u sve prednosti i kvalitete tog novog uspjesnog projekta firme iz poslovne zone Buzin !
MURTER 600 je napisao/la:Molio bi forumaša koji bi mi sa konkretnim primjerom (propis ili nešto drugo) što nalaže graditelju brodice ugradnju te famozne kaljužne pumpe.
veslo je napisao/la:"vidi kako strše vide iz prozora"![]()
Pa ako je komu to razlog za ne kupiti brod neka ne kupi.
Ja bi da mi te vide smetaju otiša u dućan s inox opremom i kupio šaku vida pa ih lipo prominija.
MURTER 600 je napisao/la:Gospodo nakon svega ja sam zakljućio da vrijedi izreka da možeš: prajcu, prascu ,gudi, gujdi ,svinjčetu ilti prasetu
oprati njušku ili rilo ono če ponovo u kopanju i ponovo izgledati kao prije.
MURTER 600 je napisao/la:Josme, Josme čega češ se ti još uloviti.Stvarno su vide na prozorima opasne po život ali samo da su ugrađene na
plovilu koja su vergulasta(ja ih znam ali ih ne želim reklamirati jer nisam od njih dobio maicu-majicu) ali murterinjo
ipak to nije! Neznam kako ti je promaklo na sajmu da nisi vidio jedan murterinjo 21 sa novim prozorima koji imaju
i šiber(F 4)???
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.