bluestar murter 600

Sve što želite znati o plastičnim brodovima

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: bluestar murter 600

PostPostao/la MURTER 600 » 27. 09. 2010. (09:17)

massa.st je napisao/la:MPC cijena..........ne kuzim se toliko u cijene i u kvalitetu broda, ali graso 19 mi je sa motorom scam 25 ks nesto sitno skuplji........a posto svi kazete da je puno bolji brod onda bi radije isao na grasu............bar cu dobit kaljuznu pumpu i akumulator grasit....... :D :D :D :D

Massa ,oprosti ali meni se ćini da em kažeš da se ne razumijš u brodice moraš priznati da nešto ne štima ni sa matematikom!
MPC murterinja21 sa motorom 29PS dođe (sa dodatcima)142.431,00kn a graškić sa 2 5 PS je nešto skuplji ali da dobivaš
g r a t i s akomulator.Koliko je to s k u p l j i sa kojom opremom a da ne računamo razliku u snazi motora(pitaj zora)pa
nam onda kaži koliko košta akomulator.
Kada daješ cijenu jednog plovila usporedi sa cijenom drugog plovila ali sa istom opremom!
Ja te to osobno molim da napišeš.
Murterino 21
Demokracija je kada dvije budale imaju više prava od jednog pametnog!
To što su se meduze održale bez mozga preko 650 miliona godina,daje nadu mnogim ljudima..........
MURTER 600
Old Senior Member

Vrsta ribolova: mali
Tip plovila: MURTER 600(murterino 21) Nanni turbodiesel 60

PostPostao/la josme » 27. 09. 2010. (09:20)

MURTER 600 je napisao/la:
massa.st je napisao/la:MPC cijena..........ne kuzim se toliko u cijene i u kvalitetu broda, ali graso 19 mi je sa motorom scam 25 ks nesto sitno skuplji........a posto svi kazete da je puno bolji brod onda bi radije isao na grasu............bar cu dobit kaljuznu pumpu i akumulator grasit....... :D :D :D :D

Massa ,oprosti ali meni se ćini da em kažeš da se ne razumijš u brodice moraš priznati da nešto ne štima ni sa matematikom!
MPC murterinja21 sa motorom 29PS dođe (sa dodatcima)142.431,00kn a graškić sa 2 5 PS je nešto skuplji ali da dobivaš
g r a t i s akomulator.Koliko je to s k u p l j i sa kojom opremom a da ne računamo razliku u snazi motora(pitaj zora)pa
Kada daješ cijenu jednog plovila usporedi sa cijenom drugog plovila ali sa istom opremom!

A usput usporedi i kvalitetu izrade broda i kvalitetu ugrađenih sredstava i materijala. :D
... ajmo malo ... satnica.com ... povećajte si profit
josme
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: luft-madrac

PostPostao/la massa.st » 27. 09. 2010. (09:35)

murterino 21 na nanni 29 sa opremom koju sam nabrojao malo prije mpc cijena 142341,00 kn, graso 19 sa istom opremom (samo je razlika smo nisam u grase trazio ponudu na bordo boju trupa) i scam 25 ks 154521,00 kn...........u kvalitetu izrade necu ulaziti..........osobno murterino mi je ljepsi...jedino me ona "famozna" vrata u murterina uzasno zivciraju ali i to se valjda da rijesiti.
massa.st
Old Senior Member

Tip plovila: Leidi 600/Suzuki 150

PostPostao/la massa.st » 27. 09. 2010. (09:36)

pricao sam sa par ljudi sto imaju murterina i kazu mi da se brod izvanredno ponasa na moru..........dosta bolje od konkurencije iste velicine........... :D
massa.st
Old Senior Member

PostPostao/la josme » 27. 09. 2010. (09:40)

Ponaša se kao i Grašo,Nerezine,Gull,i sl. jer su iz istog koncepta..................
A svaki cigo svoga konja hvali.Nitko neće sada reći da se zajebo....
josme
Old Senior Member

PostPostao/la Lando » 27. 09. 2010. (09:50)

josme je napisao/la:

A usput usporedi i kvalitetu izrade broda i kvalitetu ugrađenih sredstava i materijala. :D

Uh , ma daj :wtf: ko da je sad to bitno :mrgreen:
Lando
Old Senior Member

Tip plovila: Arta mala

PostPostao/la massa.st » 27. 09. 2010. (09:57)

ma to za akumulator i kaljuzmu pumpu je sala mala, normalno da to nece presuditi u kupnji broda...............ali ako ljudi kazu da to u svih ide u std. opremi ne kuzim zasto bi onda ja to u murterina placao naknadno.
massa.st
Old Senior Member

PostPostao/la aladin » 27. 09. 2010. (10:37)

massa.st je napisao/la: ..ali ako ljudi kazu da to u svih ide u std. opremi ne kuzim zasto bi onda ja to u murterina placao naknadno.

vrlo jednostavno... zato jer su oni tako formirali cijenu. Svako formira cijenu kako zeli.
aladin
Moderator

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Patrol 690, Yamaha F150

PostPostao/la massa.st » 27. 09. 2010. (11:16)

iako mi se brod svidja to mi je malo ciganski.........formiraj cijenu broda kakva je i stavi sve sto taj brod treba imat u std opremi.......posto masu mojih prijatelja zna sa kupujem brod pa mi svi kazu kao sta ne kupis onoj od 99000,00 kn brod izgleda odlicno.........onda se ja nasmijem....onda im ja pokazem ponudu pa gledaj pravu cijenu..... :D :D :D :D
massa.st
Old Senior Member

PostPostao/la MURTER 600 » 27. 09. 2010. (11:33)

massa.st je napisao/la:iako mi se brod svidja to mi je malo ciganski.........formiraj cijenu broda kakva je i stavi sve sto taj brod treba imat u std opremi.......posto masu mojih prijatelja zna sa kupujem brod pa mi svi kazu kao sta ne kupis onoj od 99000,00 kn brod izgleda odlicno.........onda se ja nasmijem....onda im ja pokazem ponudu pa gledaj pravu cijenu..... :D :D :D :D

Massa; što je standardna oprema, dalo bi se raspravljati i vjerujem da bi mogli potrošiti više stranica.
Po meni je standardna oprema ono što zahtijeva Hrvatski registar plovila.
Pogledaj stranicu 44 (josme 24 09)o graškiću na pentu što je sve dodatna oprema i vidjeti češ da je čak i
špirun dodatna oprema!
Pokušaj zamisliti graškiča bez te dodatne opreme. ;)
Za 99.000,00kn mogao si kupiti plavi murterino21 sa 21PS kojim se vršila prezentacija u moru.
Murterino 21
To što su se meduze održale bez mozga preko 650 miliona godina,daje nadu mnogim ljudima..........
MURTER 600
Old Senior Member

PostPostao/la josme » 27. 09. 2010. (12:27)

Ne treba ga zamišljati,bez špiruna je bio na sajmu,i od dodatne opreme je imao jedino ogradu.Ruku na srce,je skuplji ali ja bi ga rađe uzeo.Uostalom jesi navalio na čovjeka,Murter600 jesi li ti kupio ovaj brod?Jeli ploviš sa njime?Jesi li zadovoljan?Ako jesi, ne navaljuj, pusti čovjeka da stekne svoj dojam a ne tvoj.
E sada zamisli Mercedes,a unutra oprema od stojadina,gume od fiće,motor od peglice, i dakako jeftiniji od drugih auta za 50%.Ali izvana merđa................... :Other12:
josme
Old Senior Member

PostPostao/la massa.st » 27. 09. 2010. (13:17)

iduci tjedan idem u malu djitu......prvo u gosp. Grase u Pulu na dogovor da vidimo sto sve on nudi (onako u cetri oka), a nakon toga u zg u gospode iz ABC plovila,da vidimo konacnu njihovu ponudi i da pogledam njihov lager sto mogu doboti i po kojoj cijeni.....pa cu donijeti konacnu odluku.

MURTER 600....sta se tice std. opreme i ja se slazem da se nju tesko moze definirati jer nije u svakom brodu std. oprema ista........ali cisti primjer kaljuzna pumpa i pokazivac temp. motora mora biti u std. opremi ako kupujes brod sa motorom.
massa.st
Old Senior Member

PostPostao/la aladin » 27. 09. 2010. (13:31)

massa.st je napisao/la: kaljuzna pumpa i pokazivac temp. motora mora biti u std. opremi ako kupujes brod sa motorom.

ako kupujes sa neugradjenim motorom mozda ne mora :-D :-D
aladin
Moderator

Tip plovila: Patrol 690, Yamaha F150

PostPostao/la MURTER 600 » 27. 09. 2010. (16:58)

josme je napisao/la:Ne treba ga zamišljati,bez špiruna je bio na sajmu,i od dodatne opreme je imao jedino ogradu.Ruku na srce,je skuplji ali ja bi ga rađe uzeo.Uostalom jesi navalio na čovjeka,Murter600 jesi li ti kupio ovaj brod?Jeli ploviš sa njime?Jesi li zadovoljan?Ako jesi, ne navaljuj, pusti čovjeka da stekne svoj dojam a ne tvoj.
E sada zamisli Mercedes,a unutra oprema od stojadina,gume od fiće,motor od peglice, i dakako jeftiniji od drugih auta za 50%.Ali izvana merđa................... :Other12:

Josme; ča se ti toliko cimaš? Imaš li graškiča ili murterija 21??? N E M A Š !!! Imaš istranku pa se pitam zašto
si baš ti toliko žestok u raspravi o kvaliteti i vrijednostima brodica? Nemoj da me pčneš uvjeravati a ja
to nebi prihvatio da si Grašin čovjek makar potpisuješ lokaciju Pula???
Ja niti jednim odgovorom ne sugeriram čovjeku što da kupi nego iz osobnog iskustva (kao vlasnik murterinja 21)
čovjeku odgovaram na pitanja .
Molio bi forumaša koji bi mi sa konkretnim primjerom (propis ili nešto drugo) što nalaže graditelju brodice
ugradnju te famozne kaljužne pumpe.
Sada je massa pokrenuo i pitanje instrumenta za temperaturu; pa dragi massa znaj da je to uz motor i da to
dobivaš na komandnoj tabli sa motorom.Nemoj samo reč da ti i to žele posebno naplatiti jer ču početi
vjerovati da pomalo provociraš takovim pitanjima.
Bdv Josme na sajmu smo dvoje imali majice sa logom murterinja pa neznam kojega si vidio da se pravi....
Onaj drugi ima bijelu kosu.
Molim bez ljutnje.
Murterino 21
MURTER 600
Old Senior Member

PostPostao/la veslo » 27. 09. 2010. (20:41)

massa.st je napisao/la:pricao sam sa par ljudi sto imaju murterina i kazu mi da se brod izvanredno ponasa na moru..........dosta bolje od konkurencije iste velicine........... :D

Ja probao u Ši zaljuljati murterina pa grašu 19 :)
Neusporedivo je teže bilo zaljuljati murterina od graše, i k tomu nakon prestanka ljuljanja grašo se umiri nakon nekoliko zaljuljaja, dog murterin odma. Gotovo za nevjerovati, možda čak i malo čudno. :)
veslo
Member

Tip plovila: Murterino 23

PrethodnaSljedeća

Natrag na Plastični brodovi

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.