Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
josme je napisao/la:Sa dodatnom opremom i motor Evinrude 40 ks
roža ri je napisao/la:naval 19-vozio se sa njom na sajmu u rijeci 26.09 2010.Sa EVINRUDOM 40 KS 4T išli 20 nm.Lijepo siječe valove,možeš ju okrenut na mjestu pri punoj brzini bez velikog naginjaja.barka je tipo PRIMORKE samo modernijeg dizajna.vlasnik mi je rekao da školjke za njih radi ELAN.Putna brzina 15 NM pri 4200 okr.potrošnja oko 6 lit.Prostrana kabina i velika natkabina ful pregledna.Sajamska akcijska cijena sa motorom HONDA ili EVINRUDE 40 4T, uricama na kokpitu,stražnjom platformom,špirunom,prokrom ogradom i skalama za kupanje,signalizacijom i rezervarom(mislim 60 lit)99000 kn sa davanjima.Čeka se cirka 2 mj.MISLIM DA JE BARKA SUPER ZA RIBOLOV I MANJA KRSTARENJA I DA ZA TE PARE NE MOŽEŠ DOBITI VIŠE U KLASI POLUDEPLASMANACA(primorka malo bolje opremljena dođe oko 150000 kn)
backspin je napisao/la:roža ovo što si napisao je sve osnovna oprema (osim satova) + motor...
josme je rekao da je cijena 99000 sa dodatnom opremom (jastuci, rezevari, sjedalo, natkabina,tuš....)
koje je sad od tog dvoje točno ?
roža ri je napisao/la:naval 19-vozio se sa njom na sajmu u rijeci 26.09 2010.Sa EVINRUDOM 40 KS 4T išli 20 nm.Lijepo siječe valove,možeš ju okrenut na mjestu pri punoj brzini bez velikog naginjaja.barka je tipo PRIMORKE samo modernijeg dizajna.vlasnik mi je rekao da školjke za njih radi ELAN.Putna brzina 15 NM pri 4200 okr.potrošnja oko 6 lit.Prostrana kabina i velika natkabina ful pregledna.Sajamska akcijska cijena sa motorom HONDA ili EVINRUDE 40 4T, uricama na kokpitu,stražnjom platformom,špirunom,prokrom ogradom i skalama za kupanje,signalizacijom i rezervarom(mislim 60 lit)99000 kn sa davanjima.Čeka se cirka 2 mj.MISLIM DA JE BARKA SUPER ZA RIBOLOV I MANJA KRSTARENJA I DA ZA TE PARE NE MOŽEŠ DOBITI VIŠE U KLASI POLUDEPLASMANACA(primorka malo bolje opremljena dođe oko 150000 kn)
roža ri je napisao/la:nemam pojma,samo mi je rekao da elan radi za njih,nisam ulazio u detalje.Rekao mi je da preporučuju i garantiraju za snagu motora do 50KS,ali da je trup pojačan da bez problema podnosi do 80 KS(KAŽE PROVJERENO),te da se može doć pogledat prije finiširanja u Zagreb na velesajam gdje im se nalazi firma.
Mali Dabar je napisao/la:roža ri je napisao/la:nemam pojma,samo mi je rekao da elan radi za njih,nisam ulazio u detalje.Rekao mi je da preporučuju i garantiraju za snagu motora do 50KS,ali da je trup pojačan da bez problema podnosi do 80 KS(KAŽE PROVJERENO),te da se može doć pogledat prije finiširanja u Zagreb na velesajam gdje im se nalazi firma.
Nisam vidio brod uzivo i nemogu nista komentirati,ovako na slikama izgleda,Ok !,ideja je isto OK !
Ali ovo da im radi Elan,mogli su i bolju pricu smislit !
Tu su mi pobrali puno negativnih bodova,jer tko laže.....
backspin je napisao/la:Biograd, 21- 24.10.2010.
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.