MURTER 600 je napisao/la:Gospodo kao što sam napisao u parlaonici u "anketi" bio sam na sajmu nautike u Rijeci 23. 09. Zbog napisa na forumu
o murteru 600 kojeg sam vlasnik več 2 mjeseca htio sam u živo ćuti što posjetioci govore o tom plovilu! Obukao sam
i majicu sa logom murterinja i zadržao se punih 5 (pet) sati kraj i na njihovim plovilima.Gospodo forumaši tvrdim
odgovorno da je bio i netko od vas forumaša a po meni barem troje sa kojima sam prićao.
Bit ovog mog pisanja je taj da NITKO ama baš nitko nije pluvao po plovilu osim dvije osobe koje su imale primjedbu
na ta famozna vrata ali na upit kako bi oni to poboljšali nisu znali odgovor!
Ja se pitam zašto smo "hrabri" iza nickova te pljujemo i vrijeđamo a kada smo "ogoljeni" šutimo ili čak hvalimo nešto
što u sebi preziremo? Gdje je tu naše JA gdje nam je karakter?
Kada ćemo pisati o temama koje znamo i iz osobnog iskustva davati iskrene odgovore i na naivna pitanja a ne odgovarati
da bi nekome dokazali da je "glup" ili se napravili "duhovitim" ovaj forum će ispuniti svoje postojanje!
Da si imao neku drugu majicu sigurno bi čuo komentare.A tebe sam vidio kako se šepuriš u toj majci,bio si jedini u njoj.Ja sam otišao do tog plovila sa ga pogledam a ne da tamo pljujem po njemu jer mi nije u interesu na sajmištu tjerati potencijalne kupce.Prema tome i ti bi trebao prihvatiti tuđe mišljenje a ne odmah to shvatiti kao vrijeđanje.Ako te interesira je se ne skrivam iza nicka ali to je u forumima pravilo da se stavlja nick,pa ako te interesira tko sam i što sam kaži pa ću ti poslati PP.