Fali nam na forumu jedna naslovna skupina " ponašanje na moru" gdje bi se moglo razmjenit iskustva kao i opisati događaje vezane za zgode i nezgode !
Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori
som je napisao/la:Kako da napišem da mi se Talijan veza za kavical od parangala.Nemam pojma di to spada.
Jablan je napisao/la:Recimo ti na sidru loviš ribe i onda tip s brodom prođe 5m od teba a sa svih strana beskonačno prostranstvo!
To nikako ne mogu dokučiti!
Jablan je napisao/la:Recimo ti na sidru loviš ribe i onda tip s brodom prođe 5m od teba a sa svih strana beskonačno prostranstvo!
Pape je napisao/la:Jablan je napisao/la:Recimo ti na sidru loviš ribe i onda tip s brodom prođe 5m od teba a sa svih strana beskonačno prostranstvo!
...zato san ja i stavija ovi potpis...ti mi najviše idu na kitu od ljubičica.....
aladin je napisao/la:Pape je napisao/la:Jablan je napisao/la:Recimo ti na sidru loviš ribe i onda tip s brodom prođe 5m od teba a sa svih strana beskonačno prostranstvo!
...zato san ja i stavija ovi potpis...ti mi najviše idu na kitu od ljubičica.....
A sta vi hocete? bas ste neke osjetljive ljubičice ... mi se ovdje u ZG svaki dan zaobilazimo na 1 metar jedan od drugog, vozimo slalom, imamo upaljene maglenke po suncu .... i to nam je navika. A i kako cemo pokazati nase brodove ako ne prodjemo blizu?
Pape je napisao/la:aladin je napisao/la: A sta vi hocete? bas ste neke osjetljive ljubičice ... mi se ovdje u ZG svaki dan zaobilazimo na 1 metar jedan od drugog, vozimo slalom, imamo upaljene maglenke po suncu .... i to nam je navika. A i kako cemo pokazati nase brodove ako ne prodjemo blizu?
...da, da...a da mi još pokažeš da li si robusniji i čvršći od mene, pokušaš proć priko mene...a onda mogu vidit tvoj brod još iz bližeg i u krupnom planu....
aladin je napisao/la:
...da, da...a da mi još pokažeš da li si robusniji i čvršći od mene, pokušaš proć priko mene...a onda mogu vidit tvoj brod još iz bližeg i u krupnom planu....
som je napisao/la:Kako da napišem da mi se Talijan veza za kavical od parangala.Nemam pojma di to spada.
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.