betinaši je napisao/la:Brave za sve gavune sa istin klučen.Ograda u kokpitu krača šta znači završiti je iza bitve.Bolji inox( brzo dobije patinu),
stabilniji stol u salonu, hidraulični nosač za kutiju motora.
Kad češ vezat na kraju plovidbe brod, samo prođi suhom krpom, 2min rada i to je to i neče bit patine, ako to ne radiš imaš patinu za 14dana, ali tako je kod svih brodova ipak je to AISI 316, tako da boljeg u stvari nema, ali ni on nije zlato. Jedino što bi moglo bit bolje su varovi na ogradi, nisu loši da se razumije, ali upoznao sam još boljeg majstora, koji je sada na našoj kuči radio ograde i bio sam oduševljen kvalitetom vara i završne obrade, znači nema ga odnosno ne vidi se, pa sam na kraju poželjeo, da bi i na brodu imao takve vare, meni to ne smeta toliko, ali moj stari je univ.ing.metalurgije, pa je fanatičar u vezi inoxa i varova.
Ovaj majstor ima i vikend na Susku, ali inače radi profesionalno inox, pa i za brodove dosta radi inače je iz ZG, ako kome traba kontakt, mogu slat PP, ja boljeg majstora od ovog do sada nikada nisam upoznao, ali znam ih dosta pošto mi je stari u struci i slušam čitavi život inox, inox i inox....