bluestar murter 600

Sve što želite znati o plastičnim brodovima

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: bluestar murter 600

PostPostao/la zagor » 23. 09. 2010. (22:21)

evo pape ti je sve reka :lol: nema veze vidim da si zaboravija pa evo i ja se onda vise ne sicam,sve ok :thumbup:
zagor
Korisnik baniran

PostPostao/la Mali Dabar » 24. 09. 2010. (06:56)

Josme je sve rekao ! :thumbup:

Ja nisam slova o ovom brodu napisao dok nisam nogom zagazio na njega i to u dvoristu,a ne na sajmu.
Ove za sajam prebire se malo bolji. :(
Mozes misliti kakvi su u hali koji se prodaju,ako dodjes medju prvima kada kupujes ima par komada pa mozes birati,isto kao kada si kupovao Zastavu,s jednog skines akumulator,sa drugog kolo i sastavis.
Ali ovaj zadnji sto ostana nahebe. :o
Sveukupno na ovakav "agresivan marketing " za ovo "smece" sto se prodaje po"povoljnoj cijeni" preblago smo pisali.

Ovo je moje misljenje i sa time se ne mora nitko slagati,ovo je "slobodna " zemlja pa kome se svidja neka ga kupuje i hvali koliko hoce !
Ovo "slobodna" zemlja dokazje i njihov novouspjeli projekt murterinjo 15 iliti 17 koji su UKRALI KUŠTERI.

Toliko o poduzetnistvu ! :thumbdown:
Mali Dabar
Old Senior Member

PostPostao/la Thomy » 24. 09. 2010. (07:21)

Mali Dabar je napisao/la:isto kao kada si kupovao Zastavu,s jednog skines akumulator,sa drugog kolo i sastavis.
Ali ovaj zadnji sto ostana nahebe.

bluestar murter 600=zastava

: Laughing4: : Laughing4: : Laughing4:
...koliko moš baljezgat pizdarije...da ti je usta začepit... na guz**u bi progovorija....
Thomy
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Saver 19 Open, Yamaha 100

PostPostao/la Pape » 24. 09. 2010. (09:09)

zagor je napisao/la:evo pape ti je sve reka :lol: nema veze vidim da si zaboravija pa evo i ja se onda vise ne sicam,sve ok :thumbup:

evo sad ispada da san zagor na tvojoj strani....ne...slažen se sa josmom šta je napisa...samo moga je sve vidit i iz onih slika šta san ja komentira jedanput davno, a i bija san na tom govnu od broda....ali, eto josme je iša pošteno, nije ništa komentira dok se sam nije uvjerija, i to poštujen...samo eto ne mogu bez lagane zajebancije u svojem pisanju...josme bez uvrede....na tvojoj sam strani.... :thumbup:

p.s. zagor sad čekan da se obrušiš na mene...napisa san da je brod gov_o..... :lol:
Pape
Old Senior Member

Tip plovila: Jeanneau Islander 750, Perkins 4236

PostPostao/la josme » 24. 09. 2010. (09:40)

Tako je Pape imaš pravo,kad bi sva išlo malo na zajebanciju sve bi bilo lakše i bolje. :thumbup: :thumbup: :thumbup:
... ajmo malo ... satnica.com ... povećajte si profit
josme
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: luft-madrac

PostPostao/la massa.st » 24. 09. 2010. (10:03)

ja neznam sta toliko pljucete po proizvodu, sami mestri ode.............koliko ja znam murterino 21 se prodaje ko lud........sto znaci ako je toliko "gov_o" a prodaje se odlicno, a vi sve ljudi od struke onda imate iducih par godina sta radit......tako da neznam cemu toliko gadjenje broda.......ako vam se ne svidja pisite u drugoj temi, ili pokusavate svojim znanjem privuci kojeg "ludog" kupca murterina da dode u vas na prepravak broda..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
massa.st
Old Senior Member

Tip plovila: Leidi 600/Suzuki 150

PostPostao/la Pape » 24. 09. 2010. (10:21)

massa.st je napisao/la:sto znaci ako je toliko "gov_o" a prodaje se odlicno, a vi sve ljudi od struke onda imate iducih par godina sta radit......tako da neznam cemu toliko gadjenje broda.......ako vam se ne svidja pisite u drugoj temi, ili pokusavate svojim znanjem privuci kojeg "ludog" kupca murterina da dode u vas na prepravak broda..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

... :lol: :lol: :lol: ....ma tako je!...samo eto doć će maca na milko....kad-tad.... :thumbup:

p.s. ...samo nemjte da vas viđam kako plačete da vas meštri gule kasnije, ja ću prvi da vas steram u 3pm.... :lol: :lol: :lol:
Pape
Old Senior Member

PostPostao/la josme » 24. 09. 2010. (10:24)

Prodaje se onima koji neznaju šta je kvaliteta i koji su naučili kupovati jeftino pa makar i stoputa popravljali i prepravljali.Ja sam napisao ono šta sam vidio i još jedanput ponavljam da tolikom fušu i šlamperaju nije mjesto na jednoj brodici.Žao mi je očekivao sam ipak da su napravili brodicu sa nekim osječajem za kvalitetom ali to nisam vidio na tom brodu.Već sam gore napisao da se ga isplati uzeti samo u kitu i to rastavljenog.Pult bi i malo dijete bolje i napravilo i postavilo.Treba imati i malo osječaja za finese a ne dovesti brod na sajam kao za neke jadnike koji nikada nisu vidjeli brod u životu,sve nedorađeno i po ruskom sistemu"nije bitan izgled nego da ide i da je jeftino"
josme
Old Senior Member

PostPostao/la massa.st » 24. 09. 2010. (10:25)

svaka cast............ja sam mislija da je lova od svakoga ista..........ali tebi ocito nije....... :lol: :lol: :lol: :lol:
massa.st
Old Senior Member

PostPostao/la josme » 24. 09. 2010. (10:33)

Oprosti ja nisam toliko bogat da bi nasjeo na jeftinoću.I ja bi dobar brod,imam Istranku i uzeo bih i ovo čudo ali kada sam vidio što sve podvaljuju da bi snizili cijenu broda-NE HVALA!
Uostalom pročitaj moj prvi post pa ćeš vidjeti da nisam bio protiv ovog broda sve do odlaska na sajam u Rijeku.
josme
Old Senior Member

PostPostao/la Pape » 24. 09. 2010. (10:42)

massa.st je napisao/la:svaka cast............ja sam mislija da je lova od svakoga ista..........ali tebi ocito nije....... :lol: :lol: :lol: :lol:

...pa u pravu si....i nije....slađa mi je (ista) lova od nekog ko je bija upozoren, nego od onoga koji stvarno nije zna....a i ovoga potonjeg ću još i pokušat spasit i dat mu kakav popust samo da mu pomognem...a ovomu ću samo reć....oš...ne'š....Bangladeš!.... :lol: :lol: :lol:
Pape
Old Senior Member

PostPostao/la Mali Dabar » 24. 09. 2010. (10:47)

A hebate o cemu bi "laprdali" da nije murterinja ! :D ,a bit ce posla i u škverovima !
Dobro ce doci u ovoj recenziji :D :D
Jos ce mi ih biti zaj kada odu u qurac !!!
Mali Dabar
Old Senior Member

PostPostao/la massa.st » 24. 09. 2010. (10:53)

josme je napisao/la:Oprosti ja nisam toliko bogat da bi nasjeo na jeftinoću.I ja bi dobar brod,imam Istranku i uzeo bih i ovo čudo ali kada sam vidio što sve podvaljuju da bi snizili cijenu broda-NE HVALA!
Uostalom pročitaj moj prvi post pa ćeš vidjeti da nisam bio protiv ovog broda sve do odlaska na sajam u Rijeku.

neznam sta vi ocekujete za 119900 kn...........trub broda je odlican dobro se ponasa na moru to mi je najbitnije......a za razlike koliko dode iduci najjeftinij brod mogu srediti murterina da bude odlican.....
massa.st
Old Senior Member

PostPostao/la lupis » 24. 09. 2010. (10:54)

mislin da će oni zadnji otić u kujac,a prije njih svi oni čiji polubrodovi koštaju duploskuplje a nude isto!
Ako ništa drugo ,M600 će bit razlog ostalim brodograditeljima samoukim i školovanim,da se opreznije služe digitronomn pri formiranju konačne cijene,a to nam je svima koji smo u ulozi kupca u interesu!
Ili bi više volili da Mu600 ne postoji, pa da ostali mali brodograditelji koji istovrimeno kukaju i propadaju a s druge strane se ne mogu jjavit na telefon ili mejl od prezaposlenosti,nastave lupat i dodavat cifre jer to navodno tako mora biti...???
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
lupis
Korisnik baniran

Tip plovila: Merry Fisher 625,Suzuki 115

PostPostao/la MURTER 600 » 24. 09. 2010. (11:22)

Mali Dabar je napisao/la:A hebate o cemu bi "laprdali" da nije murterinja ! :D ,a bit ce posla i u škverovima !
Dobro ce doci u ovoj recenziji :D :D
Jos ce mi ih biti zaj kada odu u qurac !!!

RECENZIJA da treba recenzija za nečije glave pa da pišu i upotrebljavaju izraze koji če imati smisla a
ne lupetati.
Recenzija :lol: :lol: :lol: :clap: :clap: :clap: :crazy: :crazy: :crazy:
Znam da je pun mjasec ali.........
Zadnja izmjena: MURTER 600; 24. 09. 2010. (11:26); ukupno mijenjano 1 put/a.
Murterino 21
Demokracija je kada dvije budale imaju više prava od jednog pametnog!
To što su se meduze održale bez mozga preko 650 miliona godina,daje nadu mnogim ljudima..........
MURTER 600
Old Senior Member

Vrsta ribolova: mali
Tip plovila: MURTER 600(murterino 21) Nanni turbodiesel 60

PrethodnaSljedeća

Natrag na Plastični brodovi

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.