Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
massa.st je napisao/la:zar nisu oni govorili da sa nanni 60 ks ide 12-16 milja?
massa.st je napisao/la:ma meni je razlika vozija se ja putne 10 ili 12.........koliko ce onda ici ovaj od 29 ks sta sam ja gleda 6 putne...hehhehe
massa.st je napisao/la:ma meni je razlika vozija se ja putne 10 ili 12.........koliko ce onda ici ovaj od 29 ks sta sam ja gleda 6 putne...hehhehe
josme je napisao/la:Sada sam se vratio iz Rijeke i ovo su moji dojmovi o ovom brodu.Do sada sam imao samo jednu primjedbu i rekao sam da neću pljuvati po njemu dok ga ne pogledam uživo.
1.Brod za tu cijenu kupavati samo u kit izvedbi sa motorom ali neugrađenim i nespojenim(posebno kabina,kontraštampo i korito)
2.Završna obrada katastrofa,nedostaje sike čišćenja suhe sike na spojevima itd
3.Vrata su katastrofalna,od jeftinih materijala,neće izdržadi ni godinu dana.
4.Pult je očajan,bolje bi ga i MOP napravio.
5.Kontraštampo u kabini valovit.
6.Prozori na vide koje će nekome u kabini počupati oči.
7.Plastika je tanja nego kod drugih brodica
8.Kratka i niska ograda,nema prostora za prolaz.
Sve u svemu tko voli nek izvoli-ja neću.................
Preskupo, jer treba puno toga prepravljati i dorađivati.
Ocjena:
zagor je napisao/la:pa i do primozga je vec nesto u nedostatku mozga,ali mlad je pa ce naucit davat normalne komentare na pojedine teme i na pojedine osobe narocito one koje ne poznaje,pa josme malo ukljuciti primozak kad komentiras ljude.(znas o cemu govorim)
josme je napisao/la:zagor je napisao/la:pa i do primozga je vec nesto u nedostatku mozga,ali mlad je pa ce naucit davat normalne komentare na pojedine teme i na pojedine osobe narocito one koje ne poznaje,pa josme malo ukljuciti primozak kad komentiras ljude.(znas o cemu govorim)
Pojma nemam o čemu ti pričaš,daj se izjasni........jer ovo miriše na neko vrijeđanje a ja nisam nikoga vrijeđao ni stavljao nedolične komentare .Ako jesam onda navedi što sam rekao a ne ovako.
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.