bluestar murter 600

Sve što želite znati o plastičnim brodovima

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: bluestar murter 600

PostPostao/la malibrod » 21. 09. 2010. (07:18)

Ajde više,što se čudite ko telci!!! Murterino 21 je ukraden kalup sa Nastroma 630 kojeg su projektirali ljudi koji valjda nešto znaju o brodovima!!! :wave:
Žmuj vina,žmuj vode!
malibrod
Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: B-Square 290 gumenjak,motor Parsun 5

PostPostao/la malibrod » 21. 09. 2010. (07:23)

011-Nostromo-21-FOTOgrande.jpg
Mađaroni su mu dodali špirun,prepravili natkabinu i isfrezali crte na trupu...a vi se i dalje čudite...
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Žmuj vina,žmuj vode!
malibrod
Senior Member

PostPostao/la Mali Dabar » 21. 09. 2010. (07:29)

malibrod je napisao/la:
Mađaroni su mu dodali špirun,prepravili natkabinu i isfrezali crte na trupu...a vi se i dalje čudite...

Stara prica !
Ispravak netocnog navoda: Madjari su jos dodali cufit na kabini,krmenu terasu i puno "kvalitetnije" rade.
Ima jos sitnica,ali uglavnom sve ide "nabolje" :D
Zadnja izmjena: Mali Dabar; 21. 09. 2010. (07:32); ukupno mijenjano 1 put/a.
Mali Dabar
Old Senior Member

PostPostao/la malibrod » 21. 09. 2010. (07:31)

Ali su ipak ukrali autorska prava!!!
Žmuj vina,žmuj vode!
malibrod
Senior Member

PostPostao/la Mali Dabar » 21. 09. 2010. (07:34)

malibrod je napisao/la:Ali su ipak ukrali autorska prava!!!

To se zove poduzetništvo !
Mali Dabar
Old Senior Member

PostPostao/la malibrod » 21. 09. 2010. (07:46)

Dobra ideja M.D. Onda je najpametnije skinut kalup sa murterina ,promijenit neki detalj i prodavat ga pod nekim imenom... :thumbup:
Žmuj vina,žmuj vode!
malibrod
Senior Member

PostPostao/la massa.st » 21. 09. 2010. (07:59)

hahhahahha, evo ipak je istina o jakom lobiju na ovom forumu,....ko god napise nesto dobro o brodu odmah protunapad.
massa.st
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Leidi 600/Suzuki 150

PostPostao/la Mali Dabar » 21. 09. 2010. (08:02)

massa.st je napisao/la:hahhahahha, evo ipak je istina o jakom lobiju na ovom forumu,....ko god napise nesto dobro o brodu odmah protunapad.

Brod je toliko "dobar" da bi ga bilo steta nekupiti !!!
Kupis novi brod,malo ga jos doradis,pojacas,izminis vrata,struju..... i imas "pravi" brod.
Bit ce dugorocno posla za cilu bransu od cistaca do doktora !
Mali Dabar
Old Senior Member

PostPostao/la berti » 21. 09. 2010. (08:23)

malibrod je napisao/la:

?
Po ovoj slici ovaj nostromo liči i na grašu 20, nerezine 630 ...
Nema se šta puno tu izumit više, neki tip broda se pokaza dobar i svi su kasnije manje-više ukrali kalup, makar ga ukrali očima, a ne direktno.

MArko
berti
Member

Tip plovila: Beneteau 27

PostPostao/la borro » 21. 09. 2010. (08:35)

Ajd da i ja napišem još koju nakon 112 stranica. Ljudi, ajmo ruku na srce ili mozak; da nemamo barke koje imamo, a planiramo povoljnu kupnju, neću se sramit reći da bi mi ušao u uži izbor. Gdje ima dima ima i vatre, ipak se o njemu priča! I loša reklama je reklama!
A k tome od kad sam vidio one talijanske stranice (ima negdje u postovima) - izvorno gdje se radi/o taj brod mišljenja sam da je ipak iz zemlje koja zna raditi brodove, i da kako god morao bi valjati, pa makar za kakve kraće izlete, jer ipak nitko od nas baš ne čeka neveru za isplovit, a imamo dovoljno mozga za prati prognozu, valjda.
Sad tko je skinuo kalup, i kako se zove, a to je manje bitno.
Debljina platforme - neznam što reći, većina vas je stajala (od ovih koji su bili na barci) na toj platformi, i po dvojca i onda zaključite da je pretanka! Mislim, jel pukla pod vas dvoje ili jednim od 120 kila ili se nešto dogodilo kad je to zaključeno. Što znači pretanka? Možda nebi izdržala 200 kg ili ...kakve su potreba, što ta platforma (primjera radi sam uzeo tu platformu) mora izdržati?
Ili silikon na vratima? Kad dođem kući kod nekih ljudi pa vidim da nemaju ni kita na staklima oko prozora, a to što se malo vidi silikon na staklu, ma jebeš to. 8ne odnosi se na nikoga sa foruma). Za te novce, bi se ja malo poigrao i sa doradama. Nov brod je novi brod, a nova makina je nova makina ljudi! Nanni!
Vido sam ga uživo samo na sajmu u zg i bila je tolika gužva u njemu da mi se nije dalo niti blizu a na platformi su stajala dvojca, tako da mislim da je ipak funkcionalna. Pa nije to odskočna daska za skakanje u more.
Chuck Norris Approved
borro
Old Senior Member

Tip plovila: deplasmanac Zampieri mare iz 1976g. + VP2002

PostPostao/la malibrod » 21. 09. 2010. (09:00)

012.jpg
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Žmuj vina,žmuj vode!
malibrod
Senior Member

PostPostao/la berti » 21. 09. 2010. (09:09)

malibrod je napisao/la:
012.jpg

http://www.elo.si/graso-20-novi/graso-20-novi-zboka.jpg

tako se može napadat bilo koji proizvod. Sve to liči jedno na drugo, ali tehničke karakteristike kažu da su različite duljine trupa, različlite širine ... i po meni je glupo takvo šta spekulirat.

MArko
berti
Member

Tip plovila: Beneteau 27

PostPostao/la massa.st » 21. 09. 2010. (09:13)

borro je napisao/la:Ajd da i ja napišem još koju nakon 112 stranica. Ljudi, ajmo ruku na srce ili mozak; da nemamo barke koje imamo, a planiramo povoljnu kupnju, neću se sramit reći da bi mi ušao u uži izbor. Gdje ima dima ima i vatre, ipak se o njemu priča! I loša reklama je reklama!
A k tome od kad sam vidio one talijanske stranice (ima negdje u postovima) - izvorno gdje se radi/o taj brod mišljenja sam da je ipak iz zemlje koja zna raditi brodove, i da kako god morao bi valjati, pa makar za kakve kraće izlete, jer ipak nitko od nas baš ne čeka neveru za isplovit, a imamo dovoljno mozga za prati prognozu, valjda.
Sad tko je skinuo kalup, i kako se zove, a to je manje bitno.
Debljina platforme - neznam što reći, većina vas je stajala (od ovih koji su bili na barci) na toj platformi, i po dvojca i onda zaključite da je pretanka! Mislim, jel pukla pod vas dvoje ili jednim od 120 kila ili se nešto dogodilo kad je to zaključeno. Što znači pretanka? Možda nebi izdržala 200 kg ili ...kakve su potreba, što ta platforma (primjera radi sam uzeo tu platformu) mora izdržati?
Ili silikon na vratima? Kad dođem kući kod nekih ljudi pa vidim da nemaju ni kita na staklima oko prozora, a to što se malo vidi silikon na staklu, ma jebeš to. 8ne odnosi se na nikoga sa foruma). Za te novce, bi se ja malo poigrao i sa doradama. Nov brod je novi brod, a nova makina je nova makina ljudi! Nanni!
Vido sam ga uživo samo na sajmu u zg i bila je tolika gužva u njemu da mi se nije dalo niti blizu a na platformi su stajala dvojca, tako da mislim da je ipak funkcionalna. Pa nije to odskočna daska za skakanje u more.

u potponosti se slazem........
massa.st
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Leidi 600/Suzuki 150

PostPostao/la MURTER 600 » 21. 09. 2010. (11:04)

Gospodo zaista neznam od kuda vam toliko žuči???!!! Interesantno je da su najveći stručnjaci za murter
upravo oni koji ga nikada nisu vidjeli u živo a kamoli vozili se na njemu.Ja sam ponosni vlasnik MURTERINJA 21
i dajem si za pravo da mogu govoriti o tom plovilu a ne neki koji na postove stavljaju slike tuđih plovila
jer kao vlastitih momentalno "nemaju".!
Mali dabar,napiši što to radiš do sada i od čega živiš jer češ tek popravcima i prepravcima murterinja imati
posla? Paseš li koze do sada ili popravljaš plovila? Ako radiš sa brodicama i brodovima onda biš trebao znati
da i najskuplja plovila imaju mane i greške jer nikada neće biti proizvedeno savršeno plovilo !
Zar gospodo ne svačate da svojim pljucanjem samo povečavate interes za MURTERINO i ostale proizvode
tvrtke ABC plovila? :wave:
Murterino 21
Demokracija je kada dvije budale imaju više prava od jednog pametnog!
To što su se meduze održale bez mozga preko 650 miliona godina,daje nadu mnogim ljudima..........
MURTER 600
Old Senior Member

Vrsta ribolova: mali
Tip plovila: MURTER 600(murterino 21) Nanni turbodiesel 60

PostPostao/la Mali Dabar » 21. 09. 2010. (11:29)

Kod mene nema žuci ja sve radim s :)
Ja vidio i vise komada,vozio..............nemogu virovat koje cudo tehnike ! :o

O ovim slikama tko je kome nesto ukrao.........nebu komentirao. Samo zanam da za uspjeh treba imati ideju,ako je nemas,"posudis" od onoga tko ima,ali hebiga nemozes sada prvom susjedu pobrati pomidore u vrtu da on krepa od gladi. Takve stavri ne zavrse dobro.
Ovo se odnosi na "kradju" kustera 15.

A sto radim ,znaju ovi na forumu koji me poznaju,rekalma nije dozvoljena,ali sto se vise Murterinja proda meni bolje !
Zato navali narode !

Murter 600 jeli ti list timuna jos na mistu ? :D
Pumpa je nova : Lalizas,Rule,Jonson ili ? :D
Mali Dabar
Old Senior Member

PrethodnaSljedeća

Natrag na Plastični brodovi

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 10 gostiju.