bluestar murter 600

Sve što želite znati o plastičnim brodovima

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: bluestar murter 600

PostPostao/la ivan3 » 19. 09. 2010. (11:25)

samo cu komentirat ovo sta si napisa za neljubaznost tonca grase.

ja san sa tin covikon prica na "sajmu u lava" i covik je odlican, mozda mu je bija takav dan ali skroz normalno san komunicira snjin, doduse ja nisan bija zainteresiran za kupnju graše.
Otra, dotra, utra, natra, potra, ustra, zatra, istra, satra, pritra, navrn'jo.
ivan3
Korisnik baniran

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Majama

PostPostao/la massa.st » 19. 09. 2010. (13:17)

mozda cu covika saljetali sa svih strana pa mu je bila puna kapa vise objasnjavanja ja to ne znam, ali ipak 20000 eura nije mala lova pa sada ako ce neko tako nezainteresirano pricat sa menom neka mu bude ali vjerovatno moju lovu nece vidit (ili mozda i oce, to ceo jos vidit)............ocito mu jebeno dobro ide pa mu mojih 20000 eura nije ni bitno........ :D :D :D :D
massa.st
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Leidi 600/Suzuki 150

PostPostao/la ivan3 » 19. 09. 2010. (20:01)

slusaj, ja se nadan da je to i tebi palo na pamet, ali u slucaju da nije ja cu ti napomenit.

Nikad ti niko nece otvoreno i posteno pricat na sajmu di dolazi svak i svak svasta pita. Ako si zainteresiran za brod, zaputi se put Pule dođi do njihove hale i tamo pričaj sa čovikon i vidi kako se rade brodi i garantiran ti da ces tamo sve podatke puno bolje saznat i da ces na miru moc sve vidit.

Zajebi te sajmove, tamo se ne kupuje nista, tamo mozes samo usporedit 2 broda.

evo ti link na kontakt za grašu Grašo brodogradnja

i ja san kad san brod kupova gleda grašu 23 i to je odlican brod. Samo sta tad nije bija u kitu a i dužina 760 je priko svega, a u majame je 8 trup.

a, ako oces savjet, uzmi rade grašu nego murterina.
Otra, dotra, utra, natra, potra, ustra, zatra, istra, satra, pritra, navrn'jo.
ivan3
Korisnik baniran

Tip plovila: Majama

PostPostao/la Eventum » 19. 09. 2010. (21:18)

Eventum
Senior Member

Tip plovila: Adria 500+6KS Suzuki & Bavaria Cruiser 37

PostPostao/la massa.st » 20. 09. 2010. (07:24)

provao sam murterina 21 na motorom nanni 21 ks........ono sto me iznenadilo uslo je u brod 6 100 kilasa i brod ne nije niti malo naginjao kako smo malo setali po brodu...............motor me iznenadio........mislio sam da se bucat i trest posto je 3 cilindra...........skoro je necujan i posto nas je bilo 6 a svi smo bili malo tezi brod je dosta dobro povukao...............zao mi je jedino sto nismo mogli otici van lucice provat ga na moru......... :D :D :D
massa.st
Old Senior Member

PostPostao/la Mali Dabar » 20. 09. 2010. (07:44)

vidim massa ti si odusevljen murterinjom,sve ti se svidja,ali opet nesto dvoumis......??
Pises nam tu kako je sve super,i sada trazis da ti netko to potvrdi kako je super da kupis brod.
Jednostavno ako je tebi nesto dobro,onda kupis to,ne trebas "dozvolu" forumasa da to kupis,mozes eventualno zenu pitati... :D

Jednostavno brod je takav kakavje,cijena je takva,marketing je vrhunski odradjen i to prodaje brod !
Kvaliteta proizvoda je vrlo upitna !
Isti ljudi koji rade taj brod,u istoj hali rade i gliser bluestar,e koliko je taj problema imao.............
nemoguce da ce ovaj to preskociti.
Ja bi pricekao jednu godinu -dvije da se stvari malo slegnu pa cemo onada vidjeti pravu sliku.
I sam proizvodjac navodi nedostatke,kao vrata.... i eventualne graske koje ce otkloniti.
To govori od prvog dana,ali se jos nije nista napravilo.
Ne vidim tu velike mudrosti vrata zamjeniti,ali izgleda njima to prekomplicirano.
Znaci prodaju se price............a ne radi se nista !
Pricekajmo da napravi te izmjene,da onda vidimo redizajnirani murterinjo !
Dali je tko pitao ? Dobio odgovor kada ce konkretno mjesec-godinu biti izmjene,jer ako sam poceo kopati vrt znam kada cu biti gotov,ako mi ne bude kise,mogu faliti dan -dva.
Ovako samo price ..bit ce ... a kada ???
Ovakve price mogu prodavati u jaslicama !
Mali Dabar
Old Senior Member

PostPostao/la massa.st » 20. 09. 2010. (09:06)

ma ne trazim ja nikakvo odobrenje ili da mi kaze neko nesto dobro...............ja sam odmah rekao meni se graso 19 vise svidio ali otac i brat su vise za murterina 21 tako da je 90% odluka da cemo ozest murterina.............vec smo debelo u pregovorima, odluka je pala na nanni 29 ks (tri cilindra), bordo trup, od dodatne opreme sustav vode sa tusem na krmi, dodatna dva prozora i otvor na kabini.........sta se tice vec novih prozora i novih vrata vec ih se moze naruciti...............uzivo ih nisam vidija samo na slikama i izgledaju dosta ozbiljnije, prozori su na otvaranje, tako da cemo naruciti i nove prozore, sta se tice novih vrata pokusavamo dogovoriti bez vrata jer imam prijatelja koji ce mi napraviti vrata jefnitije i bolje nego sto kosta u njih..........samo jos trebamo dogovorit konacnu cijenu i idemo u realizaciju.
massa.st
Old Senior Member

PostPostao/la MURTER 600 » 20. 09. 2010. (09:43)

Gospodo; iz vlastitog iskustva ponavljam da ekipa ABC plovila dolazi na svaku reklamaciju i OTKLANJA
sve nedostatke koje sam kao ponosni vlasnik Murterina 21 uočio tokom korištenja :thumbup:
Murterino 21
Demokracija je kada dvije budale imaju više prava od jednog pametnog!
To što su se meduze održale bez mozga preko 650 miliona godina,daje nadu mnogim ljudima..........
MURTER 600
Old Senior Member

Vrsta ribolova: mali
Tip plovila: MURTER 600(murterino 21) Nanni turbodiesel 60

PostPostao/la massa.st » 20. 09. 2010. (09:55)

jesi imao koji ozbiljni problem????.............koje ti je putna brzina na nanni 60ks?
massa.st
Old Senior Member

PostPostao/la MURTER 600 » 20. 09. 2010. (10:16)

"Ozbiljan" problem je bila kriva propela.Problem riješen u dva dana zamjenom propele te je sada
maksimalna brzina sa četiri sto kilaša i punim rezervoarima nafte i vode 14 knota na 2700okretaja
a putna 12 knota na 2300 okretaja .Može se staviti veća propela i dobiti još 1-2 knota ali ja sam i ovako
zadovoljan.
Kaljužna pumpa nije prekidala sa radom(može počućati bateriju) no primjetio sam na vrijeme(sluh-uho)
Otklonjeno
Murterino 21
To što su se meduze održale bez mozga preko 650 miliona godina,daje nadu mnogim ljudima..........
MURTER 600
Old Senior Member

PostPostao/la massa.st » 20. 09. 2010. (10:26)

aj super to je jako bitno da dolaze na sve reklamacije....................isto mi se pari malo puta brzina 12 milja na motorom 60 ks........................cini mi se da su ovi govorili o putnoj od 14-15 milja.................

nisi ni rekao kolika je potrosnja pri putnoj brzini?

rekli su mi da sa ovim 29 ks putna 8-9 milja...... :eh: :eh: :eh:
massa.st
Old Senior Member

PostPostao/la berti » 20. 09. 2010. (10:46)

massa.st je napisao/la:ma ne trazim ja nikakvo odobrenje ili da mi kaze neko nesto dobro...............ja sam odmah rekao meni se graso 19 vise svidio ali otac i brat su vise za murterina 21 tako da je 90% odluka da cemo ozest murterina.............vec smo debelo u pregovorima, odluka je pala na nanni 29 ks (tri cilindra), bordo trup, od dodatne opreme sustav vode sa tusem na krmi, dodatna dva prozora i otvor na kabini.........sta se tice vec novih prozora i novih vrata vec ih se moze naruciti...............uzivo ih nisam vidija samo na slikama i izgledaju dosta ozbiljnije, prozori su na otvaranje, tako da cemo naruciti i nove prozore, sta se tice novih vrata pokusavamo dogovoriti bez vrata jer imam prijatelja koji ce mi napraviti vrata jefnitije i bolje nego sto kosta u njih..........samo jos trebamo dogovorit konacnu cijenu i idemo u realizaciju.

ka šta sam ja već rekao, brod je veliki kompromis sa samim sobom. za ono šta oćeš nemaš para, za ono šta moš uzet ti fali par detalja, pa ti je neki lipši, pa ti je neki draži, ali svaki brod su gušti.
ne virujem da ćete se zajebat s murterinom, ma šta god ljudi pričali. danas voze razne šešuče građene prije 30-40 godina, od plastike koja je bila nekvalitetna, s raznim gelkotima koji su bili porozni i motorima torpedo 9/18.
Narocito jer ne virujem da cete cekat oluje za isplovit, tako da cete bit zadovoljni i guštat u svakom provedenom trenutku na brodu, šta je i najbitnije.
berti
Member

Tip plovila: Beneteau 27

PostPostao/la MURTER 600 » 20. 09. 2010. (10:47)

Ful gas 12 lit na 3/4 7 lit
Murterino 21
MURTER 600
Old Senior Member

PostPostao/la massa.st » 20. 09. 2010. (11:04)

to je ok 7 lit na 3/4 gasa.........ja ne virujem da bi ovaj motor 3 cilindra 29 ks trebao trosit preko 5 lit.
massa.st
Old Senior Member

PostPostao/la lupis » 20. 09. 2010. (11:35)

massa.st je napisao/la:ono sto me iznenadilo uslo je u brod 6 100 kilasa i brod ne nije niti malo naginjao kako smo malo setali po brodu

6x100 je 600
600 kila
I brod se kažeš nije niti malo naginjao? :lol:

ča je ovo sad,neki kviz,test inteligencije...???

U stvari,evo ja ti vjerujem,ako su po trojica prošla istovremeno po svakoj bandi čak je i moguće...
...(malo točkica u stilu)....,ili ako je brod bio na suhom,na cokima.....

Mili moj,da je vas 6 ušlo na krmu istovremeno dok je brod u moru ko bi vam bio kriv,helikopter u niskom letu?
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
lupis
Korisnik baniran

Tip plovila: Merry Fisher 625,Suzuki 115

PrethodnaSljedeća

Natrag na Plastični brodovi

Trenutno korisnika/ca: makineta i 15 gostiju.