bluestar murter 600

Sve što želite znati o plastičnim brodovima

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: bluestar murter 600

PostPostao/la emils » 13. 09. 2010. (13:05)

Iz daljine zato super izgleda... :D
emils
Moderator

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Bez plovila

PostPostao/la massa.st » 13. 09. 2010. (13:18)

to i je bitno ko sada gleda sve detalje..................... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
massa.st
Old Senior Member

Tip plovila: Leidi 600/Suzuki 150

PostPostao/la Pape » 13. 09. 2010. (13:27)

massa.st je napisao/la:............svatko za svoje novce kupuje sta oce.....

...sa ovim se moran složit.... :thumbup:
Pape
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Jeanneau Islander 750, Perkins 4236

PostPostao/la emils » 13. 09. 2010. (17:43)

Bit će jedan plavi u moru! Provjerija maloprije, već je u marini. Eto.

Isto tako bit će i jedan mali Kušt... ovaj, mislin Murterinjo 17 isto na sajmu.
emils
Moderator

Tip plovila: Bez plovila

PostPostao/la massa.st » 13. 09. 2010. (17:57)

aj super bas bi volija provat brod....................valjda ce mi se sada ostvarit zelja........... :D :D :D :D
massa.st
Old Senior Member

PostPostao/la Pape » 13. 09. 2010. (19:17)

massa.st je napisao/la:..............valjda ce mi se sada ostvarit zelja........... :D :D :D :D

...jel da ostaneš bez 99 000* kn?.... :lol: :lol: :lol:
Pape
Old Senior Member

PostPostao/la Sirena » 13. 09. 2010. (22:05)

OT:

masa.st

ma nemoj se jutit, ali ove puste točkice kad pišeš..jel ti to blokaje tastatura ?? :D
Sirena
Senior Member

PostPostao/la Mali Dabar » 14. 09. 2010. (08:10)

emils je napisao/la:
massa.st je napisao/la:jebo takav sajam nista ne mozes provat.................:(

Možda i ima koji u moru, još ću izviditi pa javiti. Uglavnom, meštri iz remonta (plastičari, bravari...) su pregledali ova dva šta su vanka i kolektivna ocjena je "Biž ća od ovoga!".

A sto sam ja reka !
Ko to misli kupiti neka ni ne gleda,jer on i da gleda nemore vidit !!!

Nego di da se mi uparkiramo kada dodjemo,ili ce biti najbolje izgleda doci na bicikleti . :D
Mali Dabar
Old Senior Member

PostPostao/la massa.st » 14. 09. 2010. (10:38)

ma nisam ja jos nista odlucija kada dodem na sajam mozda me zainteresira nesto skroz drugo pa uzmem nesto drugo, za sada su mi neka uza opcija graso 19 i murterino, najradije bi odusta od murterina kada vidim sta se sve napisali, ali brod mi je prelip, mozda malo pojacat neke stvari i to je to. u biti kada budem morao ici malo dalje ili bude jace more uvijek imam galeba sa kojim mogu otic...............a posto imam veliku obitelj moram uzesti jos nesto a da nije preskupo tako da svi budu zadovoljni, a ne kada mene nema da me svi zovu i maltretiraju kada cu se vratiti da mogu oni otic.................... :D :D
massa.st
Old Senior Member

PostPostao/la tomi » 14. 09. 2010. (21:25)

kako sada murterino je dobar brod?a nije bija dobar.sada čak imamo doktore od plastike koji kažu to ne vrijedi ništa.ma kako.jel imate neke specijalne očale da vidite šta ne vridi.dajte savjet
tomi
Old Senior Member

PostPostao/la Mali Dabar » 15. 09. 2010. (07:14)

tomi je napisao/la:kako sada murterino je dobar brod?a nije bija dobar.sada čak imamo doktore od plastike koji kažu to ne vrijedi ništa.ma kako.jel imate neke specijalne očale da vidite šta ne vridi.dajte savjet

Za viditi "paucinu"na gelcoatu ne trebaju specijalne očale,a tko je sljep moze i napipati !
Mali Dabar
Old Senior Member

PostPostao/la volio_bi_na_more » 17. 09. 2010. (18:50)

uff, tribalo mi setimanu dan za procitat sve ovo. :o
ni, da mislin kupit ista, as niman toliko soldi, ali mi bilo toliko zanimljivo sve vase komentare citat (kot i ono od MoP-a) !

jos jednom svima :thumbup:

ovo je pravi forum ! :thumbup:
volio_bi_na_more
Member

Tip plovila: Maestral 490+Yamaha 60

PostPostao/la massa.st » 18. 09. 2010. (20:55)

evo vratija se sa sajma u sibeniku pa da napisem par dojmova.................ukrakto sajam me i nije nesto odusevio...ljudi nije bilo bas previse sto je bilo dobro jer sam mogao u miru pitati sve sto me zanima.........sta se tice ponude sajma i brodova katastrofa bar ono sto je mene zanimalo.............
sada da predjem ono bitno......mislio sam da cu biti nesto pametniji nakon sajma ali nazalost nisam.....u biti mislio sam prikupiti sto vise informacija o brodovima u cijenovnom razredu koji sam gledao......ali tu su na kraju bili samo graso 19 u murterino 21.........
nakon duzeg gledanja grase 19 i murterina 21 murterino mi je ovako na oko puno ljespi..........graso mi izgledao ovako na prvu puno kvalitetnije...............ono sto me razocaralo graso je imao samo jedan brod i to graso 19 sa unutarnjim motorom i to ga se nije moglo provati...................nakon nekoliko puta vracanja i gledanja grase vlasnik mi i nije pokazao da ga nesto previse zanima moj interes za brod i kao da ga nije bilo ni briga oce li prodati koji brod ili ne sto me malo razocaralo, uzelo sam letke razmjenili smo brojeve i sve to stoji ali nekako nije mi ni pokusao dati neki dodatni interes ili poticaj da kupim taj brod sto me odmah nekako maklo od broda, sa druge strane firma koja brodaje murterina imala je 4 izlozena murteina 2 u moru koja su se mogla provati i dva sa suhome, ljudi su stalno sljetali oko nas i davali nam odgovore koje su nas interesirali, na kraju 2 sata smo proveli sa djelatnicima i vlasnikom firme i davali su nam sve zive informacije koje su nas zanimale, cak su nas odveli i u probnu voznju...................

na kraju zakljucat svega: jos nismo odlucili koji cemo brod kupiti (ja sam nekako blizi grasi brat i otac murterinu), sada je sve stvar dogovora i koju cemo bolju cijenu postici............iskreno da kazem nisam neki poznavalac brodova i nov sam u tome, i ne kuzim se bas previse vise me privlaci izgled broda nego neke druge stvari. nakon procitanih svih stranica o mutrerinu i o grasi isao sam na sajam mozda da nadjem neki plus vise za grasu i da kupim taj brod.......ali jednostavno nakon nezainteresiranosti gosp. toncija grase i nakon jako ljubaznog prijema gospode iz firme koje prodaje murterina ne preostaje mi nista drugo nego kupit murterina....................mozda glupo gledam na to ali i ja se bavim trgovinom i znam da uvijek te neke naizgled mozda nebitne stvari odlucuju o kupnji. pozz svima i nadam se da se nece nitko naci uvrijedjenim ovim postom.
massa.st
Old Senior Member

PostPostao/la Pape » 18. 09. 2010. (21:14)

...vidim da se kužiš do pola u Morzovu abecedu Masa (fale ti crtice između)...jel ti pokušavaš kontaktirat sa nekim ovde ikongnito? :lol:

...a inače jako san tužan i duboko uvrijeđen ovim tvojim postom... :lol: .... ma prijatelju ti si vlasnik svog žepa i ti kupuješ šta ti želiš....nikoga ne vriđaš sa tim...a šta se tiće sajma....mislija san odletit...al san dobija dojavu...pa san stavija 35kn na 1x ili x1 ili kako već...... :D
Pape
Old Senior Member

PostPostao/la žmul » 19. 09. 2010. (09:47)

Murterinjo i Grašo su po dimenzijama skoro isti.
Za PD ispod 40 ks se ne isplati uzimat jer imaš 6-7 NM putne.
Graši je prednost šta mu je kabina do motora,pa nema problema sa eventualnim smradom nafte u kabini.
tave se klizna vrata,a upravljanje stojeći mu je normalno,dok kod Murterinja imaš prostora da ti tačno stane glava,a po valovima čini klik-klak.
Dakle moraš sidit dok voziš.
Kokpit Graše je čini mi se nešto širi.
Stabilnost je odlična.Stali smo nas dva sa 220 kg žive vage na bandu i ulega se niti pedalj,al ruku na srce ima je piz Lombardinija 80 ks.
Na Murtera nisan sta,al valjda je slično.
Čini mi se da je cijena Graše sa min. opremom,samo da može plovit sa Lomb. 38 ks li-la ka i u Murterinja.
Bez el. instalacije ,vrata ograde itd.,al skoro duplo jači motor.
U konačnici da se sve napravi sa istom opremom i sa istim motorom-to bi tribalo usporedit.
žmul
Member

Tip plovila: Grašo 19 sa Hondom 50 BF

PrethodnaSljedeća

Natrag na Plastični brodovi

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.