Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
CaptKirk je napisao/la:Neka mi netko preporuči najbolje ulje za Torpedo 18/24. Do sada sam koristio Ina super s3....Hvala!
borro je napisao/la:Kad ste spomenuili ulja i Torpedo, mislim da ulje Rimula R3 nije potrebno stavljati (Ekstra visokoučinkovito motorno ulje za dizel motore teretnih vozila namijenjeno za podmazivanje pri radu u teškim uslovima, u modernim visokoturažnim dizel motorima sa i bez turbo punjenja. Posjeduje sljedeće specifikacije: API - CH-4 / CG-4 / CF-4 / CF, ACEA - E5 / E3, MB approval - 228.3, MAN - 3275, MTU - II, Renault Trucks - RD-2, Volvo - VDS-2, Cummins - CES 20071 / 72 / 75 / 76, Mack - EOM / EO-M+, Caterpillar - ECF-1) obzirom da nije toliko motor niti opterečen, niti ima turbo, niti je visokoturažni. Moj zaključak, naravno to je osobni izbor, je Ina super 3 (cijenom i kvalitetom potpuno zadovoljava potrebe. U boljem slučaju Super 5.
Kapetan Juva je napisao/la:Poštovani Zorane, nisam shvatio što treba napravit nakon prve ruke ispiranja morem nakon solne. Jeli se treba kingston ponovo ubacit u onaj sić sa solnom u kojemu je ostalo 17 litara? I jeli se voda iz ispuha isto isčupa i stavi u sić da to sve zajedno cirkulira u krug? Ovdje me buni tvoja napomena da neće izgorit ispuh. Zašto bi izgorio ispuh ako je hlađenje cijelo vrijeme uključeno? Hvala
Trenutno korisnika/ca: bbernard i 0 gostiju.