Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori
Gaso je napisao/la:90% starih ribara, koji ne prate internet(forume) ili čitaju PiM, Burzo Nautike, ili slično nemaju pojma o dozvoljenim mjerama, lovostaju itd...., oni lovi kao su uvijek lovili, pa kad im ja isto kažem za lovostaj ili da je nešto podmersko prvi put čuju, zato ako su baš imali drvenu pasaru, siguran sam da nisu ni znali za propise oko toga.
Gaso je napisao/la:90% starih ribara, koji ne prate internet(forume) ili čitaju PiM, Burzo Nautike, ili slično nemaju pojma o dozvoljenim mjerama, lovostaju itd...., oni lovi kao su uvijek lovili, pa kad im ja isto kažem za lovostaj ili da je nešto podmersko prvi put čuju, zato ako su baš imali drvenu pasaru, siguran sam da nisu ni znali za propise oko toga.
T&T DENTEX je napisao/la:Raptore ; napizdia si se na Gašu nemam pojma iz kojeg razloga.
Iz njegovog se posta da zaključiti da je njegova predpostavka da su ti ribolovci stariji ljudi zbog toga što imaju drvenu pasaru a u daljnjem izlaganju je stao u obranu istih u smislu da sigurno nisu znali za navedene propise o lovostaju tuna.
Evo ja ovdje u Zadru ne znam niti jednog mlađeg čovika mislim do 30 - 35 godina da se vozika u drvenoj pasari.
Ajde nemoj se idit na našeg slovenca . Nemoj sada mene poslati u pm.
lupis je napisao/la:
Ja inače lovim kopljem umočenim u toksin,pa me zanima jel to dozvoljeno.
lupis je napisao/la:Gašo je imao ideju napisat da ljudi nisu upućeni u zakon,a ne da ga krše svjesno!
lupis je napisao/la: I na kraju,ne postoji lovostaj da se npr zubatac zaštiti od tog starog ribara(nepismenog),nego od Slovenaca,Talijana i domaće vikend bratije kojih boli kita ča će za njima ostat!
Genijalci!
Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora
Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju.