Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori
porer je napisao/la:Prije par godina poznanik navečer roni i lovi oko Briona (u zabranjenoj zoni, naravno). Dosta se udaljio od barke u kojoj je bio drugi koji je čuvao stražu. Naišla policija, ovaj na barci se ukenjao i zdimio. Ovaj u moru dopliva laganini do policije, ovi mu još ruku dali da lakše izađe sve sa ribom a tek na palubi je skužio da je na pogrešnom brodu
gonič zmajeva je napisao/la:porer je napisao/la:Prije par godina poznanik navečer roni i lovi oko Briona (u zabranjenoj zoni, naravno). Dosta se udaljio od barke u kojoj je bio drugi koji je čuvao stražu. Naišla policija, ovaj na barci se ukenjao i zdimio. Ovaj u moru dopliva laganini do policije, ovi mu još ruku dali da lakše izađe sve sa ribom a tek na palubi je skužio da je na pogrešnom brodu
Je smišno sad ali kako je bilo čoviku oni momenat kad je skužija di je upa . Koja pegula
mala od kužine je napisao/la:Dragi pjacal,goniču zmajeva i svi koji slično misle,ja ronim i lovim isključivo puškom,najselektivnijim načinom sportskog ribolova na ovom našem opustošenom moru.....
gonič zmajeva je napisao/la:...jedina razlika između selektivnog i neselektivnog alata je mozak u glavi ribolovca...
gonič zmajeva je napisao/la:
Draga Mala jedina razlika između selektivnog i neselektivnog alata je mozak u glavi ribolovca. Puška je puno puta bila neselektivan alat.
lupis je napisao/la:nisam ja,nisam ja...,kunem se.....
mala od kužine je napisao/la:Ma i ja se slažem da je sve u glavi,ali ko će to sve prekontrolirat?
Ranjenih riba nagledala sam se ove godine više nego prije,a pravih riba za pušku gotovo da i nema.
Najgore je kad vidim kako vade bebe hobotnice,ubiju ih i onda bace u more .
Nisam ni ja bezgrešna,kao ni svi koji love puškom,ali treba stat na loptu i reč-sad je dosta!
borro je napisao/la:Takvog treba selektirtat propelom preko kičme, pa nek se onda pravda kad nađu tijelo s bocom i puškom + lampa, što je radio i tko je kriv u mračnoj oblačnoj noći...
Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora
Trenutno korisnika/ca: / i 34 gostiju.