Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Dalmato je napisao/la:......dakle očistim inox do savršenog sjaja. Zanima me ima li koja pasta,krema,sredstvo koje štiti inox od onih ružnih malih flekica ruzine , koje se pojave par mjeseci iza poliranja?
Dalmato je napisao/la:......dakle očistim inox do savršenog sjaja. Zanima me ima li koja pasta,krema,sredstvo koje štiti inox od onih ružnih malih flekica ruzine , koje se pojave par mjeseci iza poliranja?
baraba je napisao/la:postoje poliši koji nakon poliranja ostave sloj voska ili silikona na inoksu.
nešto su skuplji, ali uglavnom rade svoj posao.
bitno je da se prilikom pranja broda ne koriste deterdženti po inoksu koji bi isprali taj zaštitni sloj.
ispiranje slatkom vodom je dobra ideja, ali ne može se zaustaviti posolica prilikom jačeg vjetra u mnogim portovima...
Jadranko je napisao/la:Ma curac od ovce sve ovo prije napisano košta ko...
ja uzeo od žene neku kremu od Zepter posuđa veli žena košta 39 kn bočica! pet put sam sve živo očistio s tim.
...nikad bolje nije ispalo!
Dalmato je napisao/la:Evo ja danas spojio svu inox ogradu na cink od lista timuna i stručnjaci kažu da više neče biti ni kapi ruzine.Znači žica 2.5 mm2 pokositrena spojena na ogradu i s ograde na osovinu od timuna.Naravno da svi djelovi ograde moraju biti spojeni skupa.
Dalmato je napisao/la: ........ovo od Soma mi se pari dobra ideja,vrijedi pokušati....
Trenutno korisnika/ca: / i 21 gostiju.