Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
massa.st je napisao/la:napokon neka pametna napisana od vlasnika broda...............
jako mi je drago sto si napisao svoje dojmove o brodu.........moji doma i ja smo se odlucili kupit novi brod i izmedju ostalih u uzem izboru je i murterino21..................brod mi izgleda najljespe od svih ostalih sto sam gledao a i najveci je, tako da za iste pare dobijam veci i ljespi brod.........................sada imam par pitanja za tebe................gledali smo mi i najosnovniji motor ali mislimo da je mozda malo preslab za taj brod, sada mozes li mi reci sa koliko ljudi u brodu su testira brzine o koji si pisao, cua sam da je dosta bucan taj motor od 3 cilindra, moze modza tu koju rijec.
ja nisam neki strucnjak za brodove i nisam picajzla tako da mi smeta svaki detalj koji su forumasi vec prije spominjali, jedino sto sam i ja odmah prijmetio je ona slampava vrata...................kako mislim napraviti klizna vrata kada mu je 1/3 poklopca motora u kabini a ostalo van kabine?????
moze koja slika???
massa.st je napisao/la:zahvaljujem na odgovoru................naravno da si mi pomogao...............iako cu vjerovatno biti pametniji nakon sibenskog sajma................iako u nekom cijenovom razredu brodova koji ja gledam u uzoj opciji su mi ostali graso 19 i murterino 21, murterino je metar veci (a cini mi se da to i nije tako malo).......sta se tice tih detalja koji nisu bas najbolje izvedeni kroz koristenje se sve to moze porjesavat, iako mislim da na svakom brodu koji kupim uvijek ima detalja koje se mora sebi prenamjenit...........mozda skupim koju ideju i od tebe...........![]()
![]()
massa.st je napisao/la:iako u nekom cijenovom razredu brodova koji ja gledam u uzoj opciji su mi ostali graso 19 i murterino 21, murterino je metar veci (a cini mi se da to i nije tako malo)..
Trenutno korisnika/ca: BEREKIN i 5 gostiju.