Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Sirena je napisao/la:A šta psihologinja kaže na prepravke broda radi "klaustrofobije"
Mali Dabar je napisao/la:Znaci doslo se do zakljucka da onaj tko zeli komotan brod najbolje kupiti jedrililicu,bacis jarbolet ,kolumbu i motor i eto mista ka u prici ! Dobijes "pravu" obiteljsku krstaricu !
macro je napisao/la:Sirena je napisao/la:A šta psihologinja kaže na prepravke broda radi "klaustrofobije"
svjesna je da se radi o iracionalnon straju.. al isto bi jednu cilu kabinu pritvorila u kužinu da se osjeća ka doma na tvrdome
mali od palube je napisao/la:Konačno dolazimo do tople vode. Ima li neki znalac među vama znalcima da mi objasni zašto su jedrilice iste duljine i širine znatno "prostranije" od motornih brodova? Odnosno... zar i proizvođačima motornih brodova nije cilj dobiti "što više broda u što manje metara"?
Sirena je napisao/la:mali od palube je napisao/la:Pa slažem se. Upravo o tome i ja govorim. Ako je tvoj onaj gull 745, onda je moja barka dulja za samo 55 cm. S tih 55 cm ja imam daleko "više broda" nego ti. Upravo zato što je dobro organiziran. Moj je kokpit dug 220 cm, a za širinu nisam siguran. Na ulazu u kabinu je također negdje oko 220, a kod krmenog zrcala oko 150 cm. Dakle isti kao i tvoj....
55 cm je gomila prostora a ne možeš se usoređivat s Gullom nikako jer to niej isti brod.
Ti imaš jedrilicu a Amiklić motorni brod.U startu jedbnostavno imaš drugačiji brod.
I jedrilica kraća od gulla za 40 cm imala bi unutarnia i vanjski prostor sasvim drugog volumena.
p.s...Inače Amilić ne slažem se s tvojim rasporedom kuhinje u svemu..naime, smatram da su radne plohe jako bitne i dda ih nije dobro cjepkati
Daklem, po meni bi najbolje bilo..frižider ..pa 20-30 cm..pa sudoper ugradbeni u ploču sa jednom vaškom i jednom inox plohom prema frižideru, pa velika radna ploha, pa špaher, pa jedna manja radna ploha cca 35 ili 40 na završetku kuhinje.
mali od palube je napisao/la:Konačno dolazimo do tople vode. Ima li neki znalac među vama znalcima da mi objasni zašto su jedrilice iste duljine i širine znatno "prostranije" od motornih brodova? Odnosno... zar i proizvođačima motornih brodova nije cilj dobiti "što više broda u što manje metara"?
Sirena je napisao/la:dogovoreno
Pitaj bolju polovicu jel joj draža jedna dulja ploha ili više manjih
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.